En dag till..

Japp en arbetsdag till i moon, sedan är jag ledig 3dagar och jag har en del att göra.

Fredag ska jag vårstäda min balkong om vädret är med mig, hälsa på mamma å gå på wic match.
Lördag, Elmia hela dagen/kvällen kanske hinner med lite utgång också.
Söndag, antagligen bakis och på eftermiddagen hem till pappa å fira brorsan 25år
Måndag, jobb igen!

De va de, dessa dagar sen jg uppdaterade sist har jag i princip bara jobbat. fick ett ryck å tvättade å lagade mat å diskade en kväll efter jobbet. de e väl de ända tror jag. inget kul iafl. Hunnit tänka alldeles för mycket som vanligt. Men nu ser jag fram emot ett par lediga dagar med mycket skoj.

på tal om brorsan så ja ska han åka till Afghanistan igen, jag tycker inte riktigt om det.

¸.•*¨*•.... ☀ Ja, då är man på väg igen......Aschlet fullt av stickor! Glömde polera kvasten och inte hittade jag katten heller, så jag tog grannens, den är röd, så nu får de andra kärringarna nått attt skrattt åt........ Men jag har ialla fall en espressomaskin med mej, man är väl mordern ;) Vi syns på Blåkulla!!!!!!! GLAD PÅSK Allesammman¸.•*¨*•.... ☀

Ps.. när åker ni andra??? Jag drar själv vid Fem-tiden...Det mesta e klart, jag bada grannens räliga katt i neon och har satt lysdioder i hucklet.....fixar just nu hjul-lagren på kvasten, de får bli raketbränsle i år.........Om vi ändå intesyns önskar jag er alla det bästa av de bästa........



Glad påsk! /Plutten "föralltid!"


Söndag IGEN!

Veckorna går fort nu.. hinner inte med... å snart e de påsk!

ja helgen har vart bra, fredagen efter att jag jobbat stängning så va jag bara hemma. Lördagen va de jobb och sedan dubbel 25årsfest :) Tema huvudbonad, och ajg hade gjort fina midsommarkransar till mig och mollan. Det var en rolig fest med mycket dans som vanligt! :)

dagen idag har spenderats med grabbarna, alltid lika härligt att umgås med dom!

Nu väntar 4dagars jobb och sedan 3lediga, å på lördag e de Elmia med grabbsen!!

Vänta har affärerna öppet på låångfredag???


/Plutten "önskar, drömmer, tänker, gråter"


Midsommar flickor!

Ledig dag..

Ja å vilken härlig dag då:) fantstiskt väder! Och så har jag gjort två fina begravningarrangemang idag, med coaching från Lynn! Kul att lära sig mer:) Gjort två midsommar kransar med:) en sväng på stan blev de också, och på kvällen ännu en sväng på stan med jennie å co på ginas vip kväll, och så va vi på on your minds och vila också. Hade juh presentkort på gina och one your mind. så på Gina blev de ett linne, tunnika och en sjal. och på one your min en stikad tunika. Allt ligger här i en hög. Får användas på lediga dagar. :) Ledig söndag, och sen fre-sön nästa vecka:)

Saknar mina grabbs, inte träffat dom på hela veckan. så e de när man jobbar sena kvällar.

Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har
Synd att jag redan förlorat dig..

God natt/ Plutten

jag vill ha...

En Edward Cullen, han kommer alltid tillbaka! och finns allitid där!

Ledig i moon!

Dags att ställa nya väckarklockan å sova å drömma nu!

natt/Plutten

Heejj!

Ja jag lever! dags för lite uppdatering!

Ja nu har jag jobbat 4dagar och i moon blir den 5:e sedan är jag ledig torsdag och jobbar fredag. Sen äntligen feest! å ledig helg!

Ja iafl så har de första dagarna på jobbet vart bra, men jag hade glömt av hur jobbigt det faktiskt är att jobba och att man blir trött, nu ska jag inte klaga.. jag bara konstaterar, att många tror att det är slappt att sitta i en kassa. Men som sagt en kassa på ge-kås är inte riktigt som andra kassor. full rulle hela tiden och mycket ljud å ja. Men jag gillar mitt jobb och jag trivs. tar väl en vecka eller två så e man på G igen. tar väl ett tag att ställa om sig.

Måste också berätta att man blir fruktansvärt hungrig av att jobba, när jag inte jobbade åt jag nja ett till två mål om dagen å klarade mig galant men nu..... jag måste äta hela tiden, men jag gillar mat och fika:) får bara tänka ¨på figuren med!

En sak till som ni kanske vet så litar jag inte på min mobil längre, den e knäpp. (ska köpa ny när lönen börjar ticka in som vanligt igen) Men iafl så har min väckarklocka också pajat så jag sover inte alls bra för jag tror jag ska försova mig. Så vet ni vaa, på jobbet har jag nu lagt undan en ny väckarklocka som jag ska köpa i moon:) bra va! förövrigt har jag ingen klocka i hela lägenheten, för jag hatar klockor! för dom tickar:)

Nu har jag juh definitivt glömt berätta om den fantastiska KENT konserten jag var på i fredags med delar av min familj! Kunde inte sluta arbetslösheten bättre! Dom bara äger på scen när dom står där, å jocke berg e så grymt cool! Dom gör de bara sååå bra. Ståpäls hela konserten! Tårarna rann nästan när dom körde igång socker ett par låtar in i konserten, å när dom körde kevlarsjäl helt oväntat i extranummrena dåå va kvällen fulländad. å jag bara tårarna rann! Fantastiskt bra!

Nu var det väl inget mer... hmm. jo jeansen var i klart alldeles för småå, skickat efter större hoppas på bättre lycka denna gång. å min klänning har kommit som bengan köpt också. ska prova den nu. Och glöm inte att min röst är hes alltid, många kunder som frågat nu om jag e förskyld eller om jag pratat för mycket:) svaret är nej jag har fördet mesta alltid hes röst:)

Min lediga torsdag kommer jag att spendera i blommornas tecken! på mitt favoritställe:)

Nu e klockan för mycket, dags att krypa ner i sängen!

God natt //Plutten "Kevlarsjäl!"

Nya jeans..

Sorry plånboken men jag var bara tvungen att ha dom här!

Zip Low Flower Patch SEK 595, Cheap Monday - NELLY.COM

I förra nummret av vecko revyn var dessa fantastiskt söta jeansen med, och jag blev helt kär direkt. dom är bara så himla mycket JAG! Dom hade då inte kommit ut ännu. Så innan idag fick jag reda på att dom kommit ut på Nelly.com och jag funderade en stund om någon butik i stan kunde ha dom. Men jag bestämmde mig snabbt för att klicka hem dom direkt. Svårt med storlekarna bara. Har suttit å mätt typ alla mina jeans, meen det var svårt ändå. följde deras storleks guide den var väldigt smart iafl. så hoppas jag valde rätt!

/Plutten "saknar"

Den ofrivillga semestern, äntligen snart slut!

Ja livet som arbetslös börjar äntligen lida mot sitt slut och på lördag tar jag på mig den blå tröjan och är åter i vårt kära gula hus! ja jag är kanon glad, jag har faktiskt längtat! Sköönt ska de bli å komma tillbaka till verkligheten!

Idag är det också min söta lillasyster Nellies födelsedag, 6år! Kommer så väl ihåg dagen hon föddes å exakt vad jag gjorde den tiden mamma åkte in! :) ja tiden har gått fort och snart ska hon börja skolan:)


Idag ahr jag lunchat med pappa å sen va jag på Défine en stund. Hoppas att det gått bra för Lynn idag! Sedan gick jag en sväng på stan å handlade present å så. å självklart har jag cyklat:)

Nu tänkte jag överraska Nellie, med lite paket. hon vet inte att jag kommer idag, för de e kalas på söndag:)

Åt pannkakor hos mamma med sen hem å inte gjort något!


Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Magnus Weideskog-lämna honom(borde lyssna på denna text)






//Plutten "Glad"
 

Söndag...

Får väl börja där jag slutade, skorpan klarade sig inte men en 2:a är väl inget att gråta över. Så det var okej.

Fredagen som skulle bli en lugn fredag tog en snabb vändning och det blev en mysig kväll med lite dricka och oscars med de bästa! Helt okej kväll!

Lördagen startades med en cykeltur till stan å hälsa på défine och sedan en sväng på stan med Linda. Sedan hem å laga mat för att sedan bege mig till martin på lite fest. Nästan bara killar men det var kul ändå.

idag då, startade dagen med pizza med grabbarna, å sen har jag bara suttit här i min soffa å mått som man förtjänar antar jag. Ensam söndagkväll är inget att hurra för, så är det. blää. inte alls kul...

Imorgon har jag haft mitt körkort i 2år och det innbär att prövotiden också är slut! :)


/Plutten "Thanks for the memories"


Skorpan!!

Nu e jag ledsen, ska som sagt besiktia bilen i morgon. Åhh jaa vad händer nu ikväll när vi va ute å körde, joo hon börjar låta från något där bak. Jag har ingen aning men grabbarna var med å dom visste inte heller. sååå kul att de händer nu. jaja dodo skulle snabb kolla i moon. Men går juh att köra med henne så får besiktia den i moon endå. Så får vi se om min ekonomi klarar detta. Skit också säger jag bara. Får se hur de går i morgon! Otur! Kan juh säg att hon just nu inte är min vän.

annars idag har jag vart med dodo hela dagen(han väckte mig innan 11), han har juh skadat sig så han var hemma idag. Han har fått kokande kylarvatten i ansiktet så han har bränt sig kan man säg. inte vackert men dom sa att de kommer läka fint. tur de! Så vi har gjort lite allt möjligt, sen när gurra slutat jobba blev de en sväng till gekås, jag handlade inget. a å sen gick bilen lite paj så musten gick ur mig å satt hos gurra ett tag sen åkte jag hem.

Nu tänker jag faktiskt redan gå å lägga mig för jag blir så trött när saker ska krångla. Lite hostmedicin å sen sover jag gott. de va en jäkla hosta som aldrig försvinner, som vanligt. Jag är van, samma visa varje år.

Ja nästa inlägg ska jag försöka vara lite mer possitiv:) sorry:)


Natt på er//Plutten "Hoppas"


Onsdag!

Idag sov jag alldeles för länge igen, blev toast till frukost/lunch å sedan städade jag. å mitt i städningen kom olivia å hälsade på hon hade med sig fika. Så vi fikade å tjötade ett bra tag. Sen skulle hon hem å då fortsatte jag min städning å sedan blev det en dusch å en cykeltur. På kvällen kom mollan å gurra vi åt mat å kollade film och spelade såklart 500:)

Fick också en "härlig" elräkning idag, höll på att spy när jag såg den. Men den ska jag väl försöka klara den med. Borde nog fixa ett bättre elavtal men jag kan juh inte sånt. Nu har också fler börjat jobba, mollan å Jennie ska börja nu idagarna. Så nu hoppas jag på att det är min tur snart!


Tillbaka till igår, de va härligt väder å jag tog cyklen till tandläkaren för att sen möta sandra för att cykla till fästningen å gotta oss i solen en stund innan de va dags för lunch med hanna på blå dörren. Satt där i ett par timmar sedan på kvällen blev de mat me mollan å gurra å tv å kortspel. Dodo kom också på besök.


I morgon är inget planerat, så sparar disken från ikväll till i moon så jag har nått att göra i 10min iafl:) Är väldigt rastlös om dagarna om man säger så! Fast kom att tänka på idag att om det börjar dra ihop sig för jobb så borde man passa på å njuta. Fast neej jag vill inte njuta mer nu jag vill jobba!


Läs mer här!
Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/



Orkidéer från Thailand! I min cylinder från Cult design.
Finns hos Défine. www.videfine.blogg.se !



Nu blir de hostmedicin, äckligt men de hjälper!
//Plutten "du är nästan perfekt"


8mars!

Jag åkte mot landvetter i god tid å när jag kom fram å så skulle vi gå in å vänta trodde vi, Nej för då står dom där redan familjen! Å Nellie kom springandes. å det var härligt att se dom. Bruna och fina. Sen åkte vi hemåt å jag spenderade många timmar hemma hos mammsen å fick fina presenter. 2 linnen, en väska, ett par skor, armband, trosor och orkideér:) vi kollade lite kort å åt pizza:)  Mys!

hann med en sväng om défine med, innan jag åkte ut till pappa för att följa med han till gekås å där åt vi kvällsmat med:) Sen har jag bara vart hemmma tagit de lungt. Har den där förbannade hostan nu igen. Så jag får ta mig en j*vel hostmedicin snart sen kan jag nog sova iafl.


I morgon blir de tandläkaren bläää, ska iafl cykla dit för dodo har min bil å kollar lite inför besiktningen, bläää för den med. Heja skorpan!! på fredag kommer domen..


Min/Nellies. Lite skillnad, jag känner mig vit om man säger så!
Men söt var hon och hon tyckte de va kul i Thailand.


//Plutten "Den man älskar den saknar man så"

Glad!!

Ja de e jag just nu för i morgon kommer min älskade Mamma, Per å Nellie hem. å jag ska hämta dom på lanvetter i morgon förmiddag. Äntligen! Saknar dom jätte mycket! Har aldrig varit utan dom så här länge, men de jobbigaste har nog vart att man inte kunnat prata med varann på såå länge. Dom ringde innan å jag fick nästan en tår i ögat för de va jätte längesen. Å vad roligt de ska bli att höra om deras 25dagar av äventyr i Thailand!

Tänkte berätta lite snabbt om helgen, fredagen spenderades med Sandra på stan med lite fika å sen ett besök på after worken å träffa lille malin, jätte kul hinner inte ses så ofta längre så det var riktigt kul. Sedan bestämmde vi oss för att laga mat hemma hos frida allihopa riktigt mysigt. tittade lite på lets dance å så med! Riktig myskväll med tjejerna helt enkelt.

Lördagen blev de en sväng på défine å fixa liten present. Mycket trevligt som alltid! Vidare hem laga mat å sånt. Sen på kvällen började de lite lungt med twister å dricka här hemma mysigt. Sedan senare på kvällen brakade det in lite mer folk de va riktigt trevligt!

idag söndag väckte dodo mig å jag blev jätte arg men upp kom ja å sen kom Dodo, Danne å Gurra hit sedan har vi haft en hel dag i bilens tecken! Sålt,köpt,ett garaget, ett annat garage, byggt sterio... självklart fick jag övertalat killarna att äta på korv m mos:) å sedan efter allt avslutades kvällen hos mig med tacogratäng å wallander!

De va väl de ja, nu måste jag sova. Upp med tuppen! :)

//Plutten "minnen"

Härligt väder!

Skönt att vakna av att solen lyser rätt på mig:) då blir jag pigg och bestämde mig då för att ta mig en sväng med min nya cykel. det jobbiga var bara att bära ner den från 4.e våning men de klarade jag fint. Sedan var det bara att cykla på och det var riktigt härligt. Hälsade på hos Défine och inhandlade en hållare till diskborstarna, äntligen:) och en blomma att byta ut den gamla vissna kallan med:) en fresia (eller hur de stavas) som luktade sjukt gott!!


Gillar min nya cykel! kanon bra!


Vad tycker ni om färgen? helt fel eller helt rätt??



Jag köpte mig en fresia när jag var nere på define innan och när jag kom hem så byte jag ut en blomma och använde mig av blad strån och pynt som var från den förra blomman och det blev jätte bra:) kul är det också:)


Läs mer här!
Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/


Nu blir de kvällsmat hos pappa! gott!

//plutten

två datum!!

Två datum att längta och se fram emot är 8mars då kommer min älskade mamma, nellie å per hem!!!
å sen har vi 19mars då vi (jag, mamma, Per, andreas och moa) ska på KENT i gbg! kommer bli grymt!



Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlar... själ.


För den som inte vet vad en kevlarsjäl är så ska jag förklara detta. Kevlar är ett starkt material som bl.a. används i skottsäkra västar. Kevlarsjäl blir alltså en själ gjord av kevlar. Alltså nästintill omöjligt att göra hål i.


/Plutten


Saknar min lilla syster jätte mycket!

RSS 2.0