Helg..

Ja helgen går lika fort som alltid, festade lite både fredag å lördag helt okej, tog de ganska lungt.. Firade fredriks födelsedag igår hemma hos dom på breared och vidare till krogen där de va nja 45min kö kanske kul.. nej! Men annars va de helt okej.

Idag har jag städat, å städat å tvättat men nu känner jag mig klar. vart å ätit på ströget med innan å så. Men vad ska man göra nu tro..? får väl se om kvällen har något att erbjuda...


Det finns ett problem som vi alltid döljt å aldrig låtsas om, men nu måste vi ta tag i detta! en gång för alla!!

Saknar min mamma å behöver henne nu! Bara 8dagar kvar!


//Plutten "Historien om De ingen vet"




Curling!

Ja curling har nu blivit mitt nya kvälls/natt nöje, facinerande sport det där. försöker lära mig men de e lite kompliserat :) de e som schak på is läste jag någonstans. Men de är grymt intressant och damerna har gått till fiinal å just nu tittar jag på när herrarna spelar semi tror jag mot kanada. :)

Då tänkte jag berätta om gårdagen som spenderades med Sandra och Cilla i ullared, det blev pulkaåkande och grillning och självklart varm choklad. Men snacka om mjölksyra i benen när man skulle gå upp för backen, å fort gick de sen ner:) sedan blev de en sväng in på gekås med. En mycket mysig och kul eftermiddag i ullared!

Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/


Sedan när jag kom hem så bestämde jag mig för att åka och sola och handla lite, för att sen laga lite mat och bara ta de lungt. tänkte sova tidigt men icke curling matchen va sjukt spännande igår.

Idag va de upp med tuppen, inte riktigt kanske men kl 9. Frukosten gick rent ut sagt åt h*lvete tappade hela osten som låg i ostkupan på golvet. och sen ja då tappar jag mackan up och ner på mattan. ingen bra start på dagen, sen så skulle jag på möte med min jobbcoach å hur va vädret snöade rejält. De va inte riktigt som jag tänkt mig men det blir säkert bra det med. Efter mötet gick jag till Défine åt lunch med dom och tjötade som vanligt mycket:) (sorry) jag va allmänt ratlös som vanligt:) Å det började regna å blev snorhalt. åkte hem å tog de lungt å sen kom jag å mollan på att vi skulle åka till gekås å köpa spel så vi ringde gurra å danne med så åkte vi dit å köpte 2 nya spel. Kampen mellan man och kvinna och monopol. Så vi ägnade kvällen att spela dessa spel. Trevligt att hitta på nått iafl:) Sen gick alla å jag fick ett ryck å började diska, torka å damma lite :) innan curlingen började så nu sitter jag här bänkad!!

I morgon blir det att hjälpa Dodo å flytta, allt ska packas å köras. Ska en sväng om mamma fast hon e juh inte där:( å åka å köpa lite god dricka inför helgen med. så de måste göras på förmiddagen.

Saknar mamma per å Nellie jätte mycket 8 mars hämtar jag dom å jag längtar!


//Plutten "Sometimes I wish I were an angel, Sometimes I wish I were you"


Snöööö

Ja nu är det kanon mycket snö å svin kallt. trött på detta nu. men det finns inte så mycket man kan göra, bara att hålla ut. :)

Denna helgen va de barnkalas på fredagen läs mer på www.videfine.blogg.se mycket skojjigt. Sedan på kvällen så skulle jag hämta sandra i fbg, hon lyckas alltid med snöstorm hihi nej de va inte hennes fel. men svårt va de att köra som tur var var peter med och tog över ratten redan i björkäng då jag gav upp:) Å hem kom vi men sen körde jag fast på parkeringen men jag fick rätt upp det, efter att ha kört fram å sen backat ett par gånger.

Vidare till lördagen, kollade till skorpan men insåg snabbt att hon stog bra sär hon stog, grannen erbjöd mig en skyffel men neej hade nog inte gått så jag struntade i det. Födelsedagsfesten vi skulle på blev inställd pga sjukdom så vi ska fira fredde nästa lördag istället. så det fick bli fest hos gurra, där vi också startade dagen med städning som alltid. Jag lyckades också ramla i en snödriva å sen så tyckte jag det såg kul ut att ta vägen genom trädgården upp till dörren å jaa snö upp till knäna å grabbarna idiotförklarade mig, men jag tyckte de va kul. Sen åkte jag hem för å göra mig klar inför kvällen å sen tillbaka för fest som slutade på krogen.

Idag mådde man som man förtjänade och det blev mat på campino framåt eftermiddagen då alla vaknat. Gick ut för att grabbarna skulle hämta mig, kollar runt hörnet mot parkerinen å vad ser jag:) Jo en kille står å skottar fram min bil, han skottar inte bara utan han tar bort all snö och is från bilen å rutorna. Fatta ni att jag blev glad! att de finns sånna killar trodde jag inte:) så jag gick fram å prata med han å så fråga jag han varför liksom. då sa han att han tyckte jag också skulle komma ut någon gång :) gud va snällt!! Tack!

Sedan blev de film hos danne å sen bio (farsan) den va bra:) Nu avslutar jag kvällen med att se på curling dricka varm choklad å cola å vindruvor å en å annan godis eftersom jag köpte de till bion med åt inget åt bara popcorn:) För jag gillar juh inte godis egentligen men en går fint! Min hals är inte riktigt bra, väldigt rosslig å lite ont men de går väl över snart.

Ska avsluta detta långa inlägg med att balkongen e helt snötäckt ända upp nu går att öppna kanske 1cm åå med det menar jag att de e sjukt mycke snööö..

Saknar Mamma, Nellie å Per mycke nu å de e 2veckor kvar. Men de e dom värda!!



Lördag morgon, idag kan jag säg att de e ännu värre. se nästa bild!


Söndag!


Söndag!


/Plutten "Drömmer"



.....

All I can say Love you 'till the end!

Min födelsedag!

Då var dagen äntligen här, och nu är jag 20år:) såhär firades min födelsedag:

Såklart så blev de smörgåstårta i fredags på define, lite av en tradition. Tack för presenten!

Det har firats med först kalas å sen en jäkla fest igår, vet inte hur många vi blev men tippar på mellan 40 å 50 pers ska räkna i moon. kul å veta:) Måste säg att det var grymt skoj och en oförglömlig födelsedagsfest! Tack alla som gjorde denna kvällen såå bra. och så vill jag passa på att tacka för alla gratulationer och fina presenter!

När det började lida mot krogen tajm tog vi oss ner till cheers där de inte va alls lika kul, dock va de kul att vakten sjöng för mig två gånger när han kom in för å kolla läget på damernas :) Måste tillägga att musiken var dålig på cheers igår! Sedan blev de natta mat på charlies där personalen va trevlig å bjöd mig på en dricka:)

Vidare till idag då, vaknade å såg röran som tur var hade jag städat en del på natten, sedan kom grabbarna för att bara ta de lungt å jag grejade. 

Fick då det efterlängtade samtalet från min Mamma och gänget i thailand. Pratade en bra stund med henne och även med min älskade lillasyster Nellie hon berättade massa saker å när de va dags att lägga på så började jag storgråta å grabbarna bara skratta. Men jag saknar dom mycket redan! De e nog mycket känslan av att inte kunna ringa eller prata när man vill, hörs dåligt å kanon dyrt. hoppas tiden går fort!

Sedan så surade jag en stund för att ingen ville äta det jag ville. Men de blev bra igen sen hehe å efter maten hämtade vi upp brorsan då han kom hem från åre dock hade dom haft problem med tåget så dom hade åkt tåg i typ 26timmar. Sen vidare hem för en film med grabbsen. Å nu va dagen slut..


Nu vill jag att snön ska gå bort så jag kan cykla. Skorpan är utlånad till i moon:(
Nu blir de lite mer film..



Tack ännu en gång för allt!
kramar till alla!!!












//Plutten


Måndag..

Då va helgen över igen å nästa helg blir de all in på nyhemsgatan:) för jag blir juh stor då:)
nog om de.

Helgen har vart hyffsat lungn iafl, skönt är väl de. Å igår blev de självklart massa film!

Har inte så mycket att skriva om just nu känner jag, inget speciellt iafl.

Ligger kvar i sängen å vet inte vad jag ska ta för mig idag, så himla tråkigt så jag vill helst bara sova!

Önskelistan..
1. .... håller jag för mig själv, för den finns bara i mina drömmar:)
2. Resa
3. Ikea presentkort
4. Solkort på solsidan
5. Presentkort kläder
6. Att de händer något på söndagen på den stora dagen!
7. Ny mobil
8. Digital väckarklocka gärna med inomhustemp.
9. Förstärkare




Ägnar många tankar åt den försvunna David och hans nära,
å hoppas att dom hittar honom snart!
De e grymt hemskt å sorgligt!
Man kan  inte bara gå upp i rök, fortsätt leta ni gör ett grymt jobb!!!

http://hn.se/nyheter/varberg/1.727050-polisen-kolla-alla-uthus


/Plutten

Ny vecka..

Ja då va helgen över igen och tur var väl de för de blev mycket fest som vanligt, så behöver lite vila:) jag orkar verkligen inte tvådagars ibland. igår va jag helt slut men de va en kul helg med bara grabbfester. I fredags va vi hos patrik och i lördags hos dodo. Men de va en kul helg. nästa blir dock lungnare.

Vad händer denna vecka, inte någonting typ.. kalas för mig på lördag med mammas släkt eftersom mamma, per, Nellie och Morbror med familj åker till thailand, dagarna innan jag fyller. Inte alls kul, min älskade mamma å syster å låtsaspappa e inte hemma när jag blir stor tjej, hela 20år juh. Tycker jag inte om, men så är det.

märks att de snart dags att fylla år, butiker, skyltfönster och tidningar fylls med hjärtan och söta gosedjur till nära å kära. Bara för att min dag är alla hjärtans dag kan inte jag hjälpa, men det är MIN dag Mest glöm inte det:p haha kanske inte.

Funderade idag på vad jag ska göra på min födelsedag, eftersom jag firar den dagen innan med pappa å hans släkt och fest med vännerna på kvällen. Så vad blir de över på födelsedagen då, ingenting hmm Önskar de dyker upp något kul! Hoppas!!


Idag har jag inte gjort mycker va nere på Défine en sväng, när skorpan svek mig fick jag ta en promenad men de va skönt. När jag kom tillbaka hem så ville hon va min vän igen så de va skönt! Hon va bara lite sur eller nått..
Sen bara vart hemma grejat å sett en film. Danne kom senare å vi tog en sväng med bilen. Å nu tillbaka i soffan å kom på att jag måste hänga upp tvätten, shiit de hade jag nästan glömt.  Jag har också duschat mina växter idag hoppas dom tar sig:)


1. .... håller jag för mig själv, för den finns bara i mina drömmar:)
2. Resa
3. Ikea presentkort
4. Solkort på solsidan (fanns att köpa i automaten där, tyckte de va smart att dom skaffat de.)
5. Presentkort kläder
6. Ny mobil
7. Digital väckarklocka gärna med inomhustemp.
8. Förstärkare




//Plutten "Orolig"

RSS 2.0