Väggdekor!!

Nu har jag fått upp mitt ordspråk å bra blev det!! Jag gillar de kanon mycke, Tack Défine för detta.
Väggdekoren finns att köpa hos Défine, flera olika orspråk. Går även att beställa. så kika in hos dom om ni är nyfikna:)

så här blev mitt iafl.


Jag bara älskar mitt ordsptåk på väggen!


Ursäkta röran, som sagt precis flyttat in:p

Nu blir de gekås med mamma, dumt för kommer va kanon mycke men jag måste ha lite saker.

/Plutten

Flyttat!!

Ja äntligen så har jag flyttat, flyttade in i söndags och trivs mycket bra redan! Det blir kanon mysigt och fint. Bara att hälsa på!

har ju inte haft internet förens nu så därför inte kunnat blogga men nu så ska jag försöka uppdatera lite oftare. Händer dock inte så mycket mer än att jag grejar här hemma och jobbar. Men nu är jag ledig två dagar å de e skönt att få koppla av lite.

Idag har Hanna varit här och hälsat på sedan gick vi till stan å fixa lite ärenden, Shoppade en tunika och en jacka. Fick även hämtat migg väggordspråk så jag ska försöka få upp det i moon!!! Kul! Sen fixade jag även internet, känner sig handikappad utan. Tur att jag fick fixat de idag, tack! Tack hanna för en trevlig dag!

Sedan va de hem å fixa sig för att gå på Thomas sabos visning på oscars som viktorins hade. Va där med Défine å gänget. å blev harrys innan. Mycket trevligt!

Nu ligger jag i min stora säng, gott e de. Lyssnar på lite musik å bloggar! Tänkte kanske fixa med adressändringen eller så gör jag de i moon:)


Idag är det en dag som hade vart en bra dag om de hade vart.. 29/10-07 kommer alltid minnas den dagen. Orden du sa ekar i huvudet. men som sagt nu är de inte så, å jag klarar mig bra! I am so much better without you!!


De va detta jag behövde, ett eget hem å jag trivs som fisken i vattnet, jag mår fantastikt bra!!! Å ni som tvivlar på att jag klarar detta, säg de till mig å inte till någon annan de finns öron överallt tyvärr. ingen större lust att ens bry mig. 

Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/


Natt på alla mina vänner! /Plutten på nyhemsgatan:) 


Fullt upp...

Ja idag va jag ledig efter 5dagars jobb men nu va denna dagen över å de väntar 4dagar jobb:) Därför har jag haft massa att göra, gjort klart stolarna och även målat mitt lilla bord. Städat lite och mitt i allt bestämde jag mig för att ta de lugnt en stund så körde ner till Défine å såklart så blir de alltid fika när jag kommer, tack ni är för söta!! Va där en stund, skönt att bara va ibland. Hoppas ni vinner tävlingen!!! :)

Fick också min ordspråk till byrån, å jag blev mycket ivrig och ville se hur de blir. som tur var kom daniel sen med släp å vi körde en massa grejer till lägenheten å då fick jag klistra på dom och jag blev kanon nöjd!! Jätte fint!! Tack för hjälpen Lynn å Åsa!!

Fick kört en hel del grejer å de börjar komma upp lite saker, de här kommer bli kanon bra! var också å kolla på Dodos lägenhet, den var fin och liten:)

Nu e jag helt slut, dags att sova jobb 10-19.

Kolla gärna i mobil bloggen, kommer ofta upp bilder där
Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/

//Plutten



Kallt...

Ja de har de verkligen blivit, men får vänta med vinterjackan tills lön. för har juh både köpt säng och ska betala soffan denna månad. Så de får vänta.

Idag ahr jag vart ledig och de blev lite av varje idag, som alltid när jag e ledig. Först i lägenheten för att hämta saker som jag skulle lämna tillbaka på colorama, det som blev över. Sedan fika hos Défine mycket trevligt. Och nu är de väggordspråk som gäller. Blev så glad när jag såg dom. Det är exakt som de jag letat efter så de kommer bli kanon. Ni kan se ett prov på min mobilblogg. Jätte fint!! kommer nog mer om detta på: www.videfine.blogg.se


Senare blev det doktorn, fick lite medicin och tips för hur detta med min konstanta huvudvärk ska lösas. De blir nog bra med det. Sedan va de lite jobb i lägenheten igen, och nu e den klar. skit snyggt blev de. Ni kan få tjuvkika på det också i min mobilblogg. Sedan va jag på Défine igen och sedan lägenheten igen för maggan va där å gjorde de sista:) Blev kvällamat med gurra sen å film hemma hos han sen med gurra, dodo, lillebror, lillebrors kompis å martin. Morötter å dip med:)

Ett jäkla flängande, men de gillar jag. i moon är jag ledig också å då blir de lacka stolar å städa bort allt som blivit när vi har grejat. Och efter de blir de nog Défine och pyssla å sen ska jag simma med min mammi! Dags att börja träna:P


Gick precis igenom en påse med skrivböcker från 3an, åå i religionen hade vi skrivit saker vi önskar oss just Nu, rätt kul att läsa. och sen fanns de mycket kladd också men de va roligt å läsa, vissa saker mindre roliga men jag kommer nog att spara dessa. kan nog va kul å läsa en gång i tiden.

Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/


//Plutten "börjar närma sig" 



God morgon...

Japp uppe i tid idag för att köpa biljetter till Kent konserten och vi fick biljetter, 19 mars i Lisebergs hallen. Kommer bli grymt skoj!!

Jaha nu e de snart jobb, 11-stäng. Vart ledig i helgen men har slitit och arbetat i lägenheten hela helgen, blir kanon fint!! Men helt slut hela jag. Men ledig tisdag och onsdag så då måste jag vila upp mig för sen blir de jobb igen. Får väl se om jag kan vila, hahah vill juh greja:)


Kolla min mobilblogg om du vill se hur sovrummet blev!
http://www.bowmed927.blogspot.com/


Ha de bra alla!

/Plutten

Lägenheten!!!

Japp då e arbetet i full gång ska tapetsera i hela lägenheten grunden är typ klart, spaklat å sånt. eller a pappa å maggan e de som börjat. för jag hinner inte när jag jobbar. Men de kommer bli kanon fint. Inte långt kvar tills jag bor där nu. :) runt 20dagar:) härligt!

annars så har jag jobbat en del sen sist. vart hos doktorn, ska snart dit igen. stressar runt mest känns de som. fast ändå inte. jag måste lugna ner mig. men e ju ledig i helgen men då ska de grejas:) så e de. annars så e allt som vanligt, händer inte mycke just nu.


Saknar det!!



Kent-töntarna

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen





// plutten "bättre än dig"






Ledig och har tusen saker att göra idag...

God morgon, ja jag är ledig och redan vaken. Duktigt tycker jag. ont i händerna har jag också efter jobbet igår, men de va riktigt skoj¨å göra något annat:) Men de hindrar inte mig från att åka å¨shoppa på jobbet idag, till lägenheten. Sedan ska jag till Défine å skriva ut en sak å kanske pyssla lite. Vill även gå en sväng på stan å se om jag hittar någon vinterjacka:) Sen ska jag hämta nycklen till MIN lägenhet!!!!! Fast som ni alla vet ska den juh fixas till innan jag flyttar in så måste vänta till slutet av månaden. men de närmar sig:)


På topp humör idag!!! känns mycket bra.

Sedan blir de jobb fre-sön och ledig månadag å då ska jag till tant doktorn. å se hur mitt kära blodtyck håller sig bra. Kolla så allt står rätt till helt enkelt. 

Dags att duscha å komma iväg.

///Plutten 

RSS 2.0