Juldagen!

Om man bläddrar tillbaka till denna dagen i min blogg förra året, så kan ni läsa att jag vill härifrån och helst säga upp mig från livet. Men idag samma tid och efter samma fest så känner jag att jag vill stanna. Jag har mitt palats och min bil och framför allt ett gäng underbara vänner. Vist jag är väl bitter ibland, men de e för att de saknas en bit i mitt pussel. och alla vet varför. någon brukar säg att tiden läker alla sår men ibland kan dom vara djupa och det tar lååång tid.  


Startade dagen med lite städnign och dodo kom för jag skulle färga hans hår å så diska han all min disk. han är bäst. sedan bar det av för aTT handla inför kvällen och sen till mormor för soppa med klimp och maräng swich. Vidare hem å då kom brudarna lagade tacos å myste. SedaN Vidare till karlberg för att sen en stund inta björkgården. Blev en trevlig kväll med mycket dans.


Dags att sova,


Natt/ plutten "håll dig till en tack, för jag vet en dag kommer du såra"


God Jul!

Jaha då var julen snart över igen, tiden går fort.

Haft en bra jul turnerat runt hos familj och släkt, började morgonen hos pappsen med frukost sen kom tomten. Åkte vidare till Farbror där pappas släkt samlats för julmat och julklappslek. Efter Kalle bar det av mot mammsen och där va också lite släkt. Började med att tomten kom för att sedan äta ännu mera mat, kalkon på menyn. Sedan fika och mys. Avslutade med att åka till Dodo en stund.

De va lite kort om min julafton, fick många fina paket. Tack Alla!


Tack också till mina kära vänner på Défine för de fina klapparna och att det stod ännu ett paket utanför dörren igår kväll blev en överraskning. Tack!!

Har inte nämt vad jag fått men bla en lampa till vardagsrummet och...

Julklappar inga. (blev några)
Men en reasa med ving(a).
så spara fickpengar bara.
så vi pappa/svante 50 kan fira,
med efes och lira.
Den 4 september vi far och flyget vi tar.
Turkiet resans slut.
En vecka på tropic vi checkar ut.
God jul och gott nytt år /Pappa och Maggan

Hela pappas familj med respektive och farfar ska åka till pappsen favorit ställe:) 12st tror jag vi är.
Synd att man inte har respektive bara.

Blev några fler klappar men orkar inte rabbla upp allt här.

Hoppas alla haft en underbar jul, nu väntar vi in det nya året!

God natt /Plutten

Jylmys, jobb och massa snö.

I morse va jag på julmys hos Défine med gänget, med glögg och pepparkakor och paketlek. Mysigt!
Nu måste jag bara hålla mig till julafton då jag får öppna paken, fick en paket av dom med och jag är jätte nyfiken:)


Sedan va de jobb som väntade, seg dag. Men sen började det snöa å vad glad och trevlig jag blev då. Jag älskar snö! De va bara lite segt att ta sig hem men de gick fint! skorpan klara de bra.

I moon är de tomteluvan på och jobb igen. Sen blir de kanske mys hos syrran om jag orkar.


Sen e de julafton!!



Natt/Plutten "jag hoppas på något som aldrig kommer bli av"

Röst bortappad igen!

Tror jag glömde den hos Dodo igår kväll. Trött på att tappa rösten var och varnnan kvart typ. Jobbigt på jobbet också. Kunderna tror jag typ e förskyld och borde vila rösten. Men hjälper inte att vila den och nu är jag trött på den.

Vidare så tänkte jag berätta om helgen, jobbat och va ledig idag:)

Lördagen började med att skorpan blev förskyld och det kom ingen värme när jag skulle köra till jobbet så fick byta bil hos pappsen å köra maggans bil. go bil de där. Sen jobbade jag ju som sagt. Hade en otrevlig kund som fick mig att börja lipa i kassan tårarna sprutade även fast kund efter var mycket snäll. Men jag fick ta lite rast å lugna mig sen så gick de bra igen. Efter jobbet blev de käk hos pappsen för att sen åka hem å fixa mig inför festen hos Dodo, var bara några stycken men kul va de:) Vidare till krogen å där va de trångt och jag blev helt slut å kan nog vara att de blev lite för mycket av de goda men då tog jag de lungt en stund och det blev en fantastisk kväll:)

Idag mådde man som man förttjänade och gick upp sent å började tvätta och sen kom pappsen och maggen med min gran. Dom stannade bara en kort stund. Så sen lyssnade jag på julmusik och klädde granen då började de också snöa äntligen! Blev en liten tur med skorpan till hajen å sen hem för att greja mer. Senare på kvällen blev jag grymt hungrig och orkade inte fixa något så åkte å hämta kina mat:) har även pillat med att föreviga 08 i fotoalbum och är snart klar. Och jag måste säg att de var ett fantastiskt år. Och snart är de dags att framkalla från detta år:) Man måste minnas och bevara. Sett på coyote ugly  ikväll med den gick på tv.

Nu är de 3dagars jobb sen julafton:) Och det ser ut att bli en vit jul:) äntligen!
Sen är de bara jobb söndag efter jul, sen e de slut. jag vill inte vara arbetslös:(
Kommer sitta här och ruttna känns de som just nu. Kommer inte klara det!



Idag är en sån där sakna dag så nu e de väl bäst att sova bort det!


Ska försöka lagga in bild på granen med en dag.


Natt/Plutten "I want you back"

Två lediga dagar till!

Ledig igen, Men efter i morgon är jag bara ledig en dag fram tills jul.  Jobbar till dagen innan jul och sen också söndag efter jul sen blir jag arbetslös eller a som jag brukar säg ofrilligsemester för at vi får juh faktiskt komma tillbaka sen om vi vill.. får se om jag får något annat så e de juh alltid bra. Men man får se:)

Helgen va de jobb hyffsat lungt på jobbet så de va skönt. Sen va de julbak och mys hos malin p¨å lördagskvällen. Åh det var en fantastiskt mysig kväll. jag gillar sånt! Och igår söndag hade jag å sandra lite mys här hemma med mat och julpyntning.

Som sagt ledig idag och då har jag hittat på allt möjligt. Hämtade Nelle efter lunch och de blev lite julklapps shopping på stan och fika sen va vi hemma hos mig och slog in julklappar och myste:) Hon är för härlig min lillasyster, från ingenstans fråga hon om jag va ensam så jag svara ibland. då så hon att jag inte va de för hon va med mig och om hon sover över någon gång så kommer jag ha mycke sällskap, hon är för söt! Sedan körde jag hem henne och handlade och på väg upp till mig mötte jag en gamal vän i trappan som tydligen bor här under mig typ så han kom upp och kollade och tjötade en stund, mycket trevligt.

Sedan satta jag igång och bakade bullar och gjorde apelsin med nejlikor:) Luktar så juligt! Men fy vad de va jobbigt att baka bullar tog juh aldrig slut. Men dom blev goda. Sen kom Dodo en sväng å tjöta å fick en bullpåse med sig. Hann också med att se Ullared Och Tobbe och Karlberg va med hahah så söta!!


Tänkte nyss att jag skulle rimma till alla klappar men la ner det ganska fort skit svårt även fast man kan få hjälp på internet så e de svårt, så de blir inget med det. Nu har jag endast 1paket kvar och det är till en lek hmmm får fixa de i moon:)

För jag är juh ledig!!! :)


Har rikligt med julkänslor nu:) hoppas de håller i sig till jul! Lite snö också tack!!
Sen är julen maxad!!


Natt Natt!!

///Plutten "tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu. Men det blir ljusare igen."

Två lediga dagar, med fullt av julshoppning!

underbart skönt att var ledig köpt alla julklappar utom en skööönt!!!

Igår tog jag svinsprutan och oj vad ont i armen man har då, undrar om de släpper snart. Svullen och sjukt ont gör de. Sen åkte jag för att julhandla på jobbet, blev en del grejer. Sen så hann jag med att köpa mig en ny micro också klarar mig inte utan :) På kvällen blev de mat på korva å prat med hanna. Sen väl hemma kom Jennie-Lee, Yvette, Karro och Cissi på besök mycket trevligt sorry för sumpkaffet men jag är ingen kaffedrickare och är inte bra på att göra kaffe heller.

Idag så var de julshopping med hanna på shcemat mycket mys, fick köpt allt och lite mat åt vi också på campino. Sen så gick jag till Define med lite lussebullar och fixade de sista julklapparna där:) Och när jag kom hem tog jag skorpan för att köpa lite mer julpynt borta i lassabcka där jag träffade Olle en snabbis.  Och sen om mamma en kort sväng för att sedan åka hem och greja och se film.


I morgon väntar jobb och hela helgen med.


I morgon är också en dag jag inte ville skulle finnas förra året, 11/12-08 hatar den dagen! Och det har redan gått ett helt år, helt sjukt. vill inte minnas den dagen! Allt förändrades! Och jag blev sårad å tyvärr är nog inte såret helt läkt ännu, det kommer de nog aldrig göra, för det var ett djupt sår.

29/10-07 - 11/12-08 Zendagi Migzara!
People always leave.....


Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/



/Plutten "Ledsen"




Ledig helg och inflyttningsfest!

Ja då har man vart ledig i helgen och i lördags så var jag på stan en sväng å sen va de hem å sätta upp hyllorna och städa det sista innan folket kom. Det blev en rolig fest och vi var mellan 35-40 personer här hemma i min lägenhet. Det var lite trångt men det gick fint. Klädhängaren pallade inte riktigt alla jackor så den brakade ihop plugg och allt flög ur. Och Dodo skulle försöka sig på att trimma min leksaksbil i mikron vilket inte gick så bra, det resulterade i att Mikron blev helt svart och det går inte att få bort. Men det löser väl sig!

Men annars var kvällen kanon och jag fick massa fina inflyttningspresenter. bla Digital fotoram, lax, vinglas, blommor, en väggljushållare, glöggmuggar m.m Tack alla som gjorde denna kvällen till en kanon kväll!!

Och än så länge inga klagomål:)


Och idag söndag klev jag upp och såg resterna från gårdagens fest och fyyy säger jag bara städat hela dagen och har nu bara disk och moppning kvar, helt slut. har även hunnit med fika hos mamma och per och lagat lax och kollat film med dodo. Man har mått som man förtjänat idag också huuuh jag e inte van att festa längre, blev lite för mycket av det goda men kul va de! Och nu är jag helt slut och min lediga helg är redan över.

Jobbar måndag och tisdag, sen ledig onsdag och torsdag och sen jobba hela helgen:) Så på onsdag tänkte jag palla mig till farbror doktorn och ta svinsprutan och sen åka till jobbet och julhandla och hinna med stan å handla julklappar på torsdagen. så ser min vecka ut än så länge.

Ny vecka, nya möjligheter!


Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/

/Plutten "träningsvärk"


RSS 2.0