Tröttheten slog till igen..

Jaha upp kom jag snabbt för madrassen var ingen hitt måste jag ju säg.  Men tur att jag hämtat min andra hos Therese nu då så kanske de blir lite bättre. blev inte många timmar sömn inatt. Tänkt på mycket mellan himmel och jord. Var i skolan mellan 8.10 (nja hmm 8.20 ramlade jag väl in men han börjar bli van nu:) till 16.00 så många timmar har jag inte gått i skolan under en dag på 3år men så blir de så sista terminen jaja får väl inte klaga. Ledig på onsdag:) och imoon blir de bara till halv ett kanske. Men iafl så vad hände på samhällen? hmm inte vet jag för jag somnade som aldrig förr och det var väldigt skönt. Varför så lätt att sova när någon pratar hela tiden och mitt på blanka dagen. Jag längtar till den natten jag kan sova riktigt igen.  För nu ät jag kanon pigg som vanligt när klockan börjar bli natten!

Efter skolan blev de iafl Défine för att fixa lite papper och det blev lite shopping med Åsa. Blev en marinblå tunika och en jeans kjol:) Läs om blomster showen i bloggen www.videfine.blogg.se

Sedan var det dags att gå på wic match, men innan den var gick det inte och ringa och fick inte tag på Therese så ja åkte hem till henne och då möts jag av en yrvaken tess:) Tur att du kom sa hon! typ en kvart innan vi skulle åka. Men hon var snabb som blixten och vi mötte upp dom andra utanför. Blev vinst med 8-1.

så nu måste jag plugga kom jag på!

"Ingen annan känner mig så bra som du"


/Plutten "Sockarna"

Söndag igen..

Förra året exakt denna söndagen när vi ställt om klockan så hämtade vi min käraste ägodel, Min bil. Jag minns den dagen som om den var igår. Så jävla lycklig jag var. Men också väldigt arg på dom bakfulla innan jag fick upp dom:) hahah men det var mycket roligt! tack för underbara minnen grabbar.

När jag gick upp i morse var det bara att sätta igång att riva i skrubben, packat många flyttlådor och så, fick dock inte packat upp dom där, väskorna och påsarna som stått så i 4månader. Men en duktig sak gjorde jag iafl. Nu ligger jag här på en madrass på golvet. Bättre än att slå ihjäl sig varje kväll. Men det känns juh inte hemma precis men så e de. blir väl inte så länge till hoppas jag.

Sedan har jag vart med Sandra, Emma, Maria och Frida crusat lite och ätit :) Mysigt. Senare träffade jag Therese också.


Imorgon blir de skola, rensa garderoben och wic match..


Mitt arrangemang (Blomster á la carte) Före, efter, Sofies godisfat, Lynns deluxe och Åsas stol.
Fick tyvärr inte kort på allt. Men kommer komma upp bilder från fotografen på bloggen senare.
www.videfine.blogg.se


Min Bukett, Alla blommiga tjer fick varsin bukett. Denna gjorde jag till mig
och en likadan till Sofie.


Ett flask-arrangemang jag gjort. och Dannes present:)
Har fått göra rätt många nu.

/Plutten "Söndagarna"

.........

VÄRDELÖS!

Fest!

Det var skönt att vakna och vara pigg, gjorde mig i ordning för att åka till stan och träffa Emma och Charlotte. Fixade lite grejer och sedan åkte jag och Charlotte vidare till Gekås en sväng. Sedan var det hem och var kreaktiv fixa en fin present och lite så och även röja i skrubben, hann dock inte med att göra klart för rivning men är juh en dag i moon med. Åkte en sväng till Åsa för att lämna en påse med lite go laxi :) Köpte mig också en räkbaugette på vägen som jag mumsar i mig nu, man måste juh äta innan de blir fest, annars blir de inte bra.

Nu ligger jag lite efter i tidsplaneringen men så blir de ibland, Samma problem som alltid vad ska man ha på sig?!
Ska hem till Danne och fira hans födelsedag:)


Ibland blir man bara så trött. Denna gång sa jag ifrån.

/Plutten "JKIBMM"

Fredag..

Dagen började med hemsk huvudvärk, låg kvar i sängen långt om länge men var tvungen att gå upp för att åka till Défine. Blev piggare på eftermiddagen och var då lite kreaktiv och gjorde buketter till oss för att vi var så duktiga igår. Gjorde också några flask-arrangemang som jag fick mycket beröm för. Det är alltid kul att höra att det är fint. Vi har också fått mycket beröm för gårdagen och det var också kul:) Åkte hem och åt middag med familjen (vi som bor hemma iafl). Sedan hade jag under dagen bestämmt mig för att vara nykter idag så var chaufför för lillsyrran och senare även tjejerna. Var också hos sicka och fredrik en sväng och hann med att träffa Olivia också sedan var jag hemma hos min pärla Sandra med lite tjejer och Cilla kom också senare. Körde ner tjejerna till krogen och jag hoppade faktiskt den idag så körde lillsyrran igen. För att slutligen hämta min pärla igen.

Hade iafl saker att göra hela tiden och tur var väl det. Känner mig rätt nere och måste då göra saker för att tänka på annat. Känner mig helt konstig, tankarna bara surrar omkring. Orkar bara inte gråta mer. Vad ska jag ta mig till?!

Imoon blir de stan, och ska även röja i skrubben. Och nu ska det bli av!


There's a hole in my soul
You can see it in my face
It's a real big place


/Plutten "Idag vinner man alla tävlingar"

Blomster á la carte!

Vaknade och var verkligen på topp, åkte ner till Défine och jag Åsa och Anki åt lite lunch och sedan körde jag hem bilen för att kunna dricka lite vin kvällen till ära:) sedan bar det av till folkets hus. Fixade och donade hela dagen. Sedan var det dags för våran blommster show, Blomster á la carte som "Blommiga tjejer" arrangerade. Lynn, Åsa, Sofie, Jag, Görel, Laila och Helen. Blev en lyckad kväll och de var grymma på scenen, och måste säg att jag blev nöjd med mitt arrangemang med oasisbollarna:P Vi hade mycket skoj:)  Bilder kommer!

När det var slut och vi grejat klart åkte jag till Harrys med Therese, Danne,  Henke och Hanna och mys drack lite. mycket trevligt. Danne fyllde juh år med. Så det var lite skojjigt. Men nu är jag bra trött.


"Haha du är fan i mej inte sann,
du e nog fan sjuk.
Avundsjuk!"

"sånt e livet, sånt e livet, så mycket falsket bor det här!"




/Plutten "vad var der för tävling idag då?"

"Blommiga Tjejer"

Började dagen med att Olle klarade uppskrivningen, det var en bra väckning. Hade sedan mitt prov i matte B åå jag klarade det hur bra som helst:) blev superglad. Sedan fick jag ännu ett samtal av Olle och då hade hon fått körkort:) Jag blev mycket glad för hennes skull, GRATTIS GUMMAN!. Så jag hämtade henne och körde henne hem så hon kunde hämta bilen:) Sedan ställde jag min så jag kunde åka med henne. Vi käkade på campino och åkte en sväng och sen till skolan igen!

Sedan var det dags att köpa balbiljetter och jaa stod fan i kö i typ 2,5 timmar å jag va så arg. Och med det så blev jag försenad till förberedelserna med blommiga tjejer. Men fick fixat en del iafl, dom hade gjort rätt mycket när jag kom. Jag fick iafl ihop lite jag med:) Men som jag sa, det är inte lätt att vara florist när man inte är det:)  men har lärt mig en hel del, och det är jag mycket glad över:)


Åkte sen hem för att äta lite, fick också ner en våffla somm lillsyrran stod och gjorde. Efter det bar det av igen för att träffa Virre och Therese. Blev också en sväng till tvååker till Yvette och Jocke och Karlberg. Fy vad jag flänger!
Skorpan ska iafl bli fin när jag e i ayia napa:) känns bra!

I moon blir det en lång dag och roligt skall det bli, kanske blir lite vin också vi får se. Ser fram emot dagen/kvällen iafl, lite nervös e man ändå när man är med och håller i grejerna. Men det kommer bli kanon. Kommer säkert upp en å annan bild sedan.


Hjärtat saknar sin viktigaste del, för att bli hel!

And my pain walks down a one way street!


/Plutten "lägg i 5:an och bara rulla"

Kallt....

Klockan ringde alldeles för tidigt 07.00, men efter ett par snozningar kom jag äntligen upp och in i tvätten. Går inte att beskriva hur trött jag var, stod där i duschen och kunde knappt se för jag var så trött. Efter alldeles för lång tid i tvätten fick jag brottom. Började ju 20min senare, det fick gå snabbt så håret fick vara lockigt:) Lockarna sitter i sig fortfarande rätt roligt faktiskt. Gjorde dom i maj förra året juh:) jaja kom i väg iafl och var bara en sisådär 5 min sen så det var lungt. Inte kul att starta morgonen så. Men så blev det och slutade sedan skolan kl 13.

Då tog jag med min dator ner till Défine och äntligen är broschyren klar och utskriven:)
Jag och Åsa åkte till henne å hämtade lite saker, och hon visade lägenheten. Den e kanon fin:)
Köket är juh inte mycket till kök. Men ja vi får se:)

Sedan gick jag och Åsa en sväng i skoaffärerna, hon handlade skor till henne och Lynn. Jag letade balskor men hittade inga. När vi kom tillbaka planerade vi lite för torsdagen, och jag fick se stommen till mitt arrangemang. Och jag kan sig att där fick jag något att bita i alltså. Så försöker komma på hur jag ska göra, mina oasisbollar som jag tjötat om fick jag använda iafl:) Jag skulle aldrig sagt något om dom:) Blir säkert bra, behöver lite inspiration bara.

Åkte en sväng till Sandra och tjöta lite:)

Sedan träffade jag Olle och hennes mamma, vi åkte till donken å åt med grabbarna och Yvette. Trevligt var det. 

Och så var det bara att plugga matte som inte alls gick bra. Vad har hänt, älskade matte innan och hade inte alls svårt för det. Men får se hur de går i moon, lär gå åt skogen. 

Mycket tankar i huvudet idag, på allt och ingenting verkligen. Vet varken ut eller in längre. Känner mig bara helt trasig, splittrad. Föll igen....
Kanske är som du sa, jag är nog mer rostig an vad bilen är. Det är nog jag som behäver lagas upp.

Dags att sova, Skola och sedan förberdelser med "Blommiga Tjejer!  inför torsdagens blomtershow:) står på Schemat för morgon dagen.


/Plutten "först vatten sen tandkräm"
 


Nellie i skolan med mig:)

Idag har de vart en jobbig morgon, kunde inte sova i natt så satt på en film rätt sent och efter den var det inte lätt att sova då heller. Så när jag vakna kl 07.00 i morse ville inte jag gå upp. Så då råka jag försova mig hela två lektioner inte likt mig:( men ingenting blir sig likt...

Sedan var det strul med min broschyr jag skulle skriva ut, skolans datorer är så fruktansvärt sega, alldeles för tunna klienter. Så de gick åt pipan med det.

Senare på näst sista lektionen ringer mamma, å säger att dagis ringt och sagt att Nellie har ont i magen. Vilket både jag å mamma vet att hon inte hade, för vi visste att det var vikarier idag och det gillar inte Nellie hon blir ledsen å rädd då. Så då fick storasyster rycka ut, hämtade henne och det var inget fel på henne. Dagis gnäller juh för minsta lilla. Hon var glad när jag kom och sa ingenting om att hon hade ont. Så då tog jag med min skatt till skolan för att gå på min sista lektion. Nellie satt snällt med och lyssna vad Lasse pratade om:) och så rita hon fina teckningar:) Men efter sisådär en timma då var hon uttråkad på att höra om Buddismen och Hinduismen men hon fick härda ut. Det första hon sa när vi kom utanför dörren var -Det här var verkligen super tråkigt. Det var inte en lektion för 5åringar precis:) typ bilder på när dom hänger upp sig i krokar och sånt, ucha. Jaja det var mycket trevligt att ha henne med iafl, det tyckte nog klassen också fast att Nellie är väldigt blyg.

Efter skolan åkte vi hem, och då kom pelle hem så då kunde jag åka till pappsen jobb för¨å hämta lite saker. Å där har dom alltid kafferast när jag kom, hela rummet fullt med Gubbar och Grabbar, jag blev nog lite blyg som vanligt. För dom vet juh vad jag ska hämta:) haha. Vidare tog jag med mig min dator ner till Défine och skulle skriva ut broschyren där, när jag fick kopplat in skrivaren å börjar skriva ut märker jag att jag gjort den åt fel håll. Eftersom den ska vikas blev baksidan fram. Jag idiotförklarade mig själv och fick tillslut göra om nästan hela alltet i ett nytt dokument ftersom allt bara la sig huller om buller när jag skulle fixa felet. Fy vad arg jag var. Men i moon så ska jag ner också skriva ut den äntligen.

Nere på Défine kom alla som är med i "Blommiga tjejer" och torsdagen börjar närma sig. Läs mer i våran blogg vad som kommer hända. http://www.videfine.blogg.se/ Finns fortfarande biljetter kvar.

Senare blev det solning på solsidan:) Underbart!
Lycklig för stunden liksom.


But I can't go around pretending the life is fine..


/Plutten

Söndag..

Hej!

Vaknade alldeles för sent idag, men det var skönt att sova.
Senare på eftermiddagen hämtade jag upp Emma, vi körde en sväng eller två;) innan vi hämtade Sandra och träffa dom andra tjejerna och Håkan för att köpa pizza och kolla wipout. Trevligt!

Sedan har jag vart hemma tagit de lungt, kollat beck och pluggat lite.

Orkade inte ta tag i min skrubb i helgen för bli till nästa helg, för i veckan är det mycket.
Prov, Förberedelser inför blomster showen, Blomster show, praktik och skola + Pr arbetet.
Jag har säkert glömt något, men en del av veckan iafl.

Hann inte heller med att sola idag så det får bli i morgon:)

Nu e jag rastlös så får titta på en film.

Emma tack för allt prat!
 

Känner mig lite tankspridd idag. Men det är juh söndag så de e juh som vanligt.


/Plutten på väg upp känns de som.


Lördag..

Vaknade av Nellies barnkalas, inte så skoj men kom juh upp iafl så då hann jag med en tur ut till pappsen. Han ringde när jag vaknat och sa att han saknar oss, så då kände jag att jaf fick hälsa på min kära pappa. Efter det körde jag en sväng om fästningen där hängde de lite folk som jag inte träffat på länge, så pratade lite med dom innan det var dags att åka hem och göra sig i ordning. Förfestade hos Fredrik och Jessica sedan ner till stan.. Kvällen avslutades med mat med mycket trevligt sällskap!

Jag är faktiskt trött idag, äntligen. så bäst att sova då:)

Nu var de söndag igen, tycker inte om söndagar...
Ska sola iafl, inget annat planerat. Hoppas på en bra söndag för en gångs skull.


/Plutten


På drift..

Hej,
vart på Défine hela dagen, skoj skoj. Sedan blev det party hos jessie med tjejerna mycket skoj:) och vidare till krogen.
Det var inte mycket folk ute, men det var trevligt ändå. Kvällen avslutades med en liten tur med bil, sedan mat och också en kort promenad. Mycket trevligt.

Fy vad jag fryser nu!
brrr!
Frös inte innan men när jag hoppade ner i sängen blev det kallt.


Underbarkväll!

Måste bara nämna en mycket bra låt: Kent & Elina - På drift (Friendsversionen)

Blev inget dagens ordspråk idag tyvärr, har nog tagit alla. Har några få kvar men dom är på Défine.
Minns dom inte så det kanske dyker upp senare i veckan igen.

/Plutten


Sol!

Dagens ordspråk från Cult Design: Man kan inte rota i ett getingbo utan att bli stungen.


Härligt väder måste jag säg, och man blir pigg och glad mitt i allt. Man får juh tillfälle att använda dom nya skorna och vad får man alltid av nya skor, jo skoskav men det är bara att härda ut lite och sedan på med compeed. Dock lite för kallt för nya vårjackan så den får vänta. Ska nog köpa en till jacka längre fram:) Défine hela dagen, mycket skoj. Var själv en bra stund idag med, gick fin fint:) Roligt har vi haft också. Sedan blev det hem å äta och efter det solning såå underbart. När jag hade solat träffade jag Emma vid hajen, pratade några ord alltid trevligt. Sedan åkte jag hem till min stjärna Sandra och hjälpte henne lite och så. Tog även med hennes tomma kub hem så jag kan plantera i den i moon på jobbet:) Den förra lyckades hon ta död på även fast den var jätte tålig:P


People always leave...


Gråter som en tok, trött på allt! Orkar inte mer nu. Det gör ont!
Värdelös!

You taught me something: Never trust anyone.




/Plutten

Vår!

Dagens ordspråk från Cult Design: Endast myggor och getingar bör dömas efter första intrycket

Gå gärna in på vår blogg http://www.videfine.blogg.se/
Där kan du också läsa om vad som händer den 26mars på inlägget ...mera blommiga tjejer
BLOMSTER "a'la carte" Skall bli mycket skoj.

Imoon är jag på Défine hela dagen, ska bli mycket skoj.
Trivs så bra där!

Idag var det vår när man kom utanför dörren:) tog dock på mig fel kläder, så på hålet åkte jag hem och bytade och fick på mig mina nya vårskor:) åkte sedan för lite shopping med delar av klassen alltid trevligt. Blev ett par solglasögon, vår jacka och student skor. Skorna är verkligen jag, mycket färg:) så nu ska man bara hitta en vit klänning med. och balskor och lite sånt måste jag med hitta. Sedan var de lite lektioner och sedan hem och leka med Nellie. vart med henne hela kvällen och Danne med. Vart och ätit och lite så. Nellie är min skatt, och de sa jag till henne idag när vi var ute och körde. :)  Senare på kvällskvisten tog jag å Danne och åkte en sväng.

Man känner verkligen att man behöver solen, man får mycket energi trots att mycket är tungt nu.

Saknar någon att dela allting med.
saker som var tunga då, som egentligen bara du vet, är fortfarande samma sak.
men ingen vet! jo en men den går ej att prata med. såå ingen vet.
det är riktigt tungt nu!

men kan inte öppna mig för någon...


I helgen blir de fest för jessie ska bli skoj att festa med dom, och så ska jag även ta tag i min skrubb i helgen. Ska riva ner allt och göra om. Ska juh förhoppningsvis snart flytta men känner att jag behöver göra det ändå. Det mesta åker ner i flyttlådor eftersom jag inte har någon plats. Har redan packat ner en del. Men då får jag också äntigen kanske packat upp min väskor och påsar som jag inte orkat ta tag i ännu och så ska jag gå igenom garderoben och rensa. Så då ser man vad man har. Just nu är allt i en enda röra.




I går när jag och Sofie jobbade på Défine, fick vi gjort om lite bord och var väldigt idérika. 
Flasklilja i variationslock var lite fräckt, har vi inte tänkt på tidigare. Brukar annars ha snitt i bara.


/Plutten

Jobbat.

Dagens ordspråk från Cult Design: Den som alltid skäller skrämmer ingen.

Idag var det upp med tuppen som gällde, inte sovit många timmar i natt:( men japp gick på min första lektion sedan var det dags för jobb på Défine, jobbade med Sofie och det var mycket trevligt. Fikat var nog det bästa:) och många color blev det också:)

Har inte gjort så mycket annat, vart ute å träffat lite folk en sväng.

Känner mig mest nere just nu, tyvärr.
Gråter bara, tyvärr.
lika bra att hålla sig i skrubben.


Här kommer bilderna på min super söta syster 5År!

 
Bästaste!!!

/Plutten

Nellie 5År

Dagens ordspråk från Cult Design: Man ska akta sig för att ha så många järn i elden att den slocknar.

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älsklings systers födelsedag!
Kommer upp fina bilder i moon.

Dagen har vart precis som vanligt, försovde mig hoppsan. Så missade lite. illa! Sedan har jag träffat födelsedagsbarnet, och pluggat. Kommer framåt med Prarbetet iafl:) snart klar med broschyren. Vart ute och rastat skropan med:) träffade Therese och Hanna. Förresten igår så hade jag haft mitt körkort i ett år:) japp och snart har jag haft Skorpan i ett år med. Minns dessa dagar som om dom va igår, Sjukt skoj. Åh så lycklig man var!

Dags att sova, Ska juh jobba i moon:) på Défine. Så ingen skola:) jo stil och färganalys hinner jag med innan vi öppnar. Blir en lång dag.




Trasig precis som vanligt!

/Plutten saknar

Jahopp...

Dagens ordspråk från Cult Design: Endast döda fiskar flyter med strömmen.

Efter kalaset blev det till att städa och tvätta bilen. Tycker det är mycket kul att greja lite i det fina vädret. Sedan åkte jag och sola, mmm så underbart det är. Efter det blev det mys med tjejerna hos Sandra. Träffade Therese en sväng med.

vilken tur!


Funderar på att börja träna men vad? eller blir de bara promenader får se. Något måste jag göra.
Fast är rädd att tappa för mycket, får börja lite lätt så får vi se vad som händer.


Har fastnat i en cirkel, kan inte ta mig ut.
Du ser vad som händer men är helt oberörd.
Jag lurar mig själv att livet går vidare.


/Plutten mår inte alls bra om man ska vara ärlig....

Kalas..

Nu är det strax dags att ha kalas för Nellie som fyller 5år i morgon. Stor tjej nu:) 


Igår gick jag å hämtade bilen sedan åkte jag till Olle, vi sålde en ödla å sedan åkte vi till läjet och grejade lite. Sen var det fest hos Hanna sen krogen.

Blev en helt okej kväll igår, lite trött å lite nere men annars så.
Om blickar kunde döda, hade jag vart död nu.
Men har dom inget annat att glo på, så får dom väl glo då.
Blir bara så agresiv!

Tack Alla för igår:)

Träffa Sandra och Maria sen:)

Vi kör gata upp och gata ner
bensinen står på noll
och motorn hackar
Jag tror på oss!!!

/Plutten

Hej hopp..

Dagens ordspråk från Cult Design: fyra väggar gör inget hem.

Igår blev det lite party. Dock dåligt med folk ute men det var trevligt. 

Köttbullen som verkligen smet var höjdpunkten igår:)



Nu är det dags att göra sig i ordning hämta bilen och lite så, innan det blir fest igen:)



/Plutten
 


Snö!

Dagens ordspråk från Cult Design:
Riktig framgång är att komma över rädslan för att misslyckas.

Dagen har jag tillbringat på Défine, älskar att springa runt och greja där. Dagen gick fört och likaså fort kom snön. Lite tråkigt tycker jag men de är lite mysigt ändå. Körde sedan Åsa och sen hem och åt lite. Sedan kom grabbarna och hämtade mig och vi har vart ute å sladdat hela kvällen. Blev dock lite skraj ett tag så jag fick hålla i Andreas haha men kul är det. Senare körde jag delar av min klass till Oscars, blev lite avis men kul att få träffa dom iafl. Så Skorpan fick sladdat lite med:) övning ger färdighet:)

-Det va nästan nära!
-Det va inte nästan när, det va!

Tack för idag grabbar, alltid trevligt!



Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra som jag sa när du ringde idag.
Jag ljuger så bra!


/Plutten

Onsdag..

Dagens ordspråk från Cult Design: Löften som ges i storm, glöms bort i stiltje.

Härligt väder idag!

Dagen började med skola sedan entermässa och sedan prov. Sedan har jag vart med Therese, Olivia, Sicka och Hanna. Trevligt.

3 Månader och hostan är tillbaka. Tiden går men den läcker fan inga sår.


säger:

glada och lyckliga elina är min favorit elina..
det är en underbar och härlig tjej ..
som är rolig och intressant och någon somjag gärna umgås med




Have a nice day!

/Plutten



Dags för lite Kent igen

Ny kurs...

Dagens ordspråk från Cult Design: Vinnare gör inte annorlunda saker, de gör saker annorlunda.

Idag började jag en ny kurs, och det var den sista. Stil och Färganalys tror att det kommer bli roligt. Fast har juh fått jobbigare schema börjar 8.10 två dagar nu, fyyyy vad jobbigt. men det får gå. Vi räknade idag att vi hade 43 skoldagar kvar och för oss som åker till Frankrike är det bara 40 Skoldagar, underbart:) För i April slutar praktiken och då är vi lediga torsdagar och fredagar. Skönt! Fast vill inte att praktiken ska ta slut. Fast på tisdag ska jag jobba där.

Fick lite skäll idag jag å typ 7 till vi pratade på hela svenskan:) jaja en gång får man väl göra det:P
Skärpning!

Efter skolan åkte jag till jobbet (Gekås) för att först kolla skor till balen hitta dock inga. Sedan gick jag upp till matsalen för att prata med Sandra för hon skulle åka med mig hem. Sedan gick jag till Kassakontoret och pratade om hur de blir med jobb och så. Det verkar bli bra, känns skönt att pratat med dom. Får hoppas på att få komma in snart. Saknar det!

Sedan blev det att tvätta bilen, å jag är rent värdelös på det men fick väl bort det mesta. Får ta en dag snart å göra det ordenligt. Sicka kom förbi så vi åkte en sväng å prata lite, mysigt:)

Och nu har jag vart å solat, så underbart skönt. Fräknarna frodas dock inte så kul men folk säger att det är gulligt. Och sån är jag det är bara för mig att acceptera:) hahah

Dags att plugga lite Bransch och produktkunskap.



Svaret jag fick "du kan dra"

tårar blir nätter iställer för sömn
jag vill vakna upp men det är ingen dröm
så mycket man förlorar
och så lite man vunnit
men vart finns tiden nu
den som försvunnit

hur ska jag få bort allt svart från mitt hjärta
du vet att jag minns men tiden är över
det är svårt att läka såren ifrån ett hjärta som blöder

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry again

How did I get here with you I'll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do
To stay away from lovin' you
I'm broken hearted I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry again




Min och Sickas låt sen länge tillbaka!

/Plutten tänker alldeles för mycket..

Ledig dag,

Dagens ordspråk från Cult Design: Den som letar efter fel, finner inget annat.


Fick en härlig sovmorgon, fast alldeles för länge som vanligt. Började med att plugga, och sedan och jag till Défine för att få lite hjälp. Men det jag hade gjort gick inte att öppna där, så nu måste jag lösa det problemet, men vet inte hur. Sedan åkte jag och Dodo till Halmstad, var i lite olika affärer, köpte presenter till lillasyster Nellie och en rattmuff:P Och såklart blev det Max! :) Det var mycket trevligt vännen.

Sedan blev det en lugn kväll. Träffade Danne och Dodo en sväng..


Kanske blir en tripp trots allt;) jag behöver det..
Härliga promenader med mycket prat m.m låter fantastiskt, hoppas!


Tänker....

/Plutten

Söndag..

Dagens ordspråk från Cult Design: En kedja är inte starkare än sin svagaste länk

Det var skönt att vakna och känna att man mådde bra och kan ut och hitta på saker:) blev middag här hemma först sen hämtade jag upp Sandra och Malin och körde dom till ljuspartyt i Rolfstorp och då passade jag på att åka till pappa en sväng. Sedan följde jag med Dodo, Andreas, Andreas syster och mamma också för att kolla bil till Andreas syster, blev dock inget köp. Sedan åt vi lite i bua. Sedan var det dags att hämta flickorna igen och ja.

Följde med Sandra hem, och Cilla kom också. Då gjorde Sandra smootie till oss jätte gott var det:) blev mys och film. Sandra hon somna till ibland men tillslut fick hon vaknat till lite, jag satt med datan och hade en trevlig pratstund i flera timmar där:) eller skrivstund. Blev faktiskt på rätt bra humör. hoppas det blir en liten resa dit.

Danne var lite hungrig så vid 23tiden hämtade jag upp honom och så åkte vi å åt en bit, Therese och hennes mamma kom också. väldig trevligt:)

Krya på dig Tessan!!


Vart en väldigt bra dag, va en stund där jag höll på att bryta ihop men Sandra muntra upp mig rätt snabbt.
känner mig rätt glad nu, vet inte varför men bra e de.

Ledig i moon och det blir plugg och städning, fick nästan en chock över min skrubb nyss fy vad här ser ut. Som jag brukar säg, får inte plats så det går inte att unvika.

Sov gott / Plutten



Lördag..

Dagens ordspråk från Cult Design: I kärlekens krig segrar den som ger sig.

Kvällen började med Solning med Dodo. Träffade sen Olivia och co vid donken lite snabbt. Sedan hem till Maria och sedan till bongo:) Och sen blev det Cheers and Beers och mycket dans. Jag var nykter eftersom jag typ började må bra vid 22tiden så jag körde men jag hade minst lika skoj för det:) blev också en sväng på rasta.

Träffade Oskar ute idag, mycket roligt. han är så jädrans snäll den killen.
http://www.postrafikvbg.se/
Vi är med på en del bilder här:)
Det var en av dom roligaste tiderna i livet, så jäkla skoj hade vi! Och jag var så enormt lycklig då, någon stod vid min sida.
Tror ingen hade så skoj som vi hade på körskolan, asså det var som att komma hem, pratade om allt.
Han sa att det var den bästa tiden, när vi gick där:)
Tack för allt fint du sa, det värmer!


Tack för ikväll alla som var med:)

Varför blir man så svag! jag klarar det inte.
jag kan inte föstå.

insåg innan att det hade vart så mycket lättare om man kunnat prata och gå vidare som vänner.
Men bollen är juh inte hos mig.


Inga pojkar i världen kan få mig att ångra mig,
Inga pojkar i världen kan ro mig i land.
Inga pojkar i världen kan få mig att lämna dig
Inga annan än du är vad jag kallar man. 

/Plutten tänker å tänker...


/Plutten

vilken morgon,,

inte att leka med, fyy. blir nyktert idag kan jag säg. Kvällen var helt okej igår, träffade massa blandat roligt folk. Mm å det bästa va juh tja delen:) hahah

Dagen idag blir det än så länge, tvätten och sen sola. sen får vi väl se.



Vila i frid!

/Plutten saknar!

lite lätt rund om....

Dagens ordspråk från Cult Design: Om du tror du vet allt, är du dåligt underrättad-


Défine, jobbigt, hemma, jobbigt, Danne, krogen.
Helt okej fredag:)

Orkar inte skiriva mer nu, alldeles för ja, haha skärpning!!


Vila i Fird:¨(



/Plutten saknar!

Torsdag...

Dagens ordspråk från Cult Design: Kallt huvud och varma fötter ger långt liv.

Vart på Défine hela dagen, Fick iafl ihop den jädra pappersvasen efter några timmar klura jag ut det hahah:)
Gjode några fina buketter till dom, sen gjorde jag om de 2 grejerna som hänger utanför bokia. typ det har vi gjort idag. mest pratat å så. vart lite jobbigt idag, Tänker på er.

Sen har jag betalt resan idag:) 29Maj ayia napa:) fast först blir de frankrike 3maj:) ska bo på ett fint lägenhetshotell där fick vi reda på häromdagen:)

Provade även min balklänning igen som mormor kom med, å nu e den klar förutom upplägget men de gör vi när vi hittat skor. Väskan är också kalr. Å jag kan bara säg att jag är hel nöjd:)

Körde sedan en låång runda överallt ute på landet och så, trött på stan. rensade tankarna lite.
Sen hämtade jag therese och det blev lite äventyr. Träffade folk ute för en gångs skull brukar aldrig träffa på någon ute såhär års, men jakob och bösen var precis som vi ute å åkte en sväng, liksom dodo som man hann byta några ord med också.

jaja nu ska jag se film tror jag,

Tänker....... Alldeles för mycket!!


/Plutten

Student!

                                                   

Onsdag..

Dagens ordspråk från Cult Design:Blott de tama fåglarna har en längtan. De vilda flyger.

Vaknade av att Nellie ropa:
-Elina ska du inte vakna snart
-Ja snart.
..efter en stund..
-Elina ska du inte vakna nu!
-Ja bara lite till
..efter en stund..
-Elina nu får du vakna vi ska äta frukost!
-Ja bara jag får duscha först
-Nej nu ska vi äta.

HAhah hon är för go. Efter den tredje gången kom jag ur sängen, mycket trött idag, kunde inte sova i natt så tog fram ipoden å låg och lysna på gamal musik:)

Om jag ska skriva hela min dag idag blir det en hel novell så blir kortfattat idag. ingen ork att skriva.

Skola, låång håltimma med danne på donken och lite crusing. skola, Sandra hade lagat mat lax! efterrätt päronhalvor med after eight MUMS! Lite affärer och crusing med Sandra och Malin. Hem till pappsen, Träffa therese en stund, SOLA, Träffa Dodo en stund. Sådär de får räcka.

http://www.videfine.blogg.se/ Défine i morgon:)

You taught me something: Never trust anyone

inga krafter, ingen ork.


/Plutten

Tisdag..

Dagens ordspråk från Cult Design: I mörker passar alla färger ihop.

Vart i skolan, slutade ett men stannade kvar och fortsatte på våran nedräkningsplansch till studenten, och vi blev klara tog en bra stund men nu är den uppe.

Efter det åkte jag till Danne, sedan kom Henke å vi åt lite mat. Hämtade Olle också Och vi myste lite tills Therese, Sicka och Fredde kom. Då gick vi och Hyrde filmer. Tittade idag på en av dom Flickor i jeans, andra sommaren. bra va den. Det blev Chips, morötter, dipp och cola till filmen. Jag köpte en film till mig med. Bröt ihop innan i bilen:( hatar det. vill att allt ska va som förr.

Tack för en mysig kväll!


Vem busringer? får panik på sånt. Väx upp!!!




Planschbygge 06HPB:)





You taught me something: Never trust anyone.



/Plutten (blir väkt av min bästaste lillasyster i mooon)


Trött..

Dagens ordspråk från Cult Design: Tro aldrig att det är, vet att det är.

Nu är jag här igen, efter skolan hämtade jag upp Olivia och vi åt en bit och åkte sedan hem till henne och Micha för att fika med hennes Syster med familj, Mysigt.

Sedan åkte jag inåt stan igen för att sola, min nya "Lycklig för stunden grej" Det är kanon skönt.

Sedan har jag bara vart hemma å tagit det lungt, riktigt hängig och kanon trött idag, vilket är bra så kanske man kan få sova en hel natt:)

I think of you day and night, I am beginning to see it clearly,
 it is you who are weak and cowardly. You can not talk!



2008, Vallåkra mycket trevligt och mysigt!  MINNEN!

/Plutten

Skolan...

Inte sovir alls bra inatt, men kom till slut upp och hade prov i Matte B hoppas det gick bra. Har information och Layout B nu och jag är klar med allt och även gjort en massa extra uppgifter så jag behöver inte göra någo mer, skönt. Men sitetr å repeterar lite i boken iafl och då hitta jag denna text:

LEVNADSREGLER
?, tro att du är något.
?, tro att du kan något
?, gör något trevligt för dig själv varje dag.
?, umgås med människor som du kan ge något och som kan ge något till dig.

Dags att äta lunch / PLutten


....

Andreas kom och hämtade mig så jag fick min bil, Tack vännen för hjälpen! Sedan körde jag till Danne där det blev film, Bedtime stories den var helt ok. Kollade även på lite filmklipp från gårdagen och fick oss ett riktigt gott skratt:)

Körde sedan en sväng innan jag åkte hem, behövde rensa huvudet lite. Sedan blev det lite beck med delar av familjen.

Funderat mycket på att hälsa på pappsen någon dag, träffas alltid så kort tid. Vill ut och ta en promenad i skogen, där jag brukade fly när allt var jobbigt. Där kan man rensa skallen och kanske få ny energi. Men känns som om jag inte har tid, blir alltid så mörkt innan man hinner ut ju. Och så är det skolan jag måste lägga all tid på. börjar dra ihop sig nu.
Också väldigt sugen på att ta en lång härlig ridtur, var alldeles för längesen nu.

Känner att det är mycket jag vill göra, men har inte energin till det. men någon dag så.

Stöten är väldigt lockande. Har ju en vänn där uppe. Komma bort hade nog vart det bästa för att samla nya krafter. Får se hur de blir,

Det känns, och det gör ont!

I can't believe I'm standing here

Been waiting for so many years and

Today I found the Queen to reign my heart

You changed my live so patiently

And turned it into something good and real

I feel just like I felt in all my dreams

There are questions hard to answer

Can't you see

 

Chorus:

Baby, tell me how can I tell you

That I love you more than life!

Show me how can I show you

That I'm blinded by your light!

When you touch me I can touch you

To find out the dream is true!

I love to be loved by you!

 

Your looking kind of scared right now

Your waiting for the wedding vows

But I don't know if my tongue's able to talk

Your beauty is just blinding me

Like sunbeams on a summer stream and

I gotta close my eyes to protect me

Can you take my hand and lead me

From here please yeah

 

Chorus:

Baby, tell me how can I tell you

That I love you more than life!

Show me how can I show you

That I'm blinded by your light!

When you touch me I can touch you

To find out the dream is true!

I love to be loved, I need to be loved

I love to be loved by you!

 

I know they gonna say our loves not strong to last forever

And I know they gonna say that we'll give up because of any weather

But how can they understand that our love is just heaven sent

We keep on going on and on cause this is where we both belongi

 

Chorus:

Baby, tell me how can I tell you

That I love you more than life!

Show me how can I show you

That I'm blinded by your light!

When you touch me I can touch you

To find out the dream is true!

I love to be loved, I need to be loved

I love to be loved by you!

 

Yes I love to be loved by you!







/Plutten

Söndag

Dagens ordspråk från Cult Design: Varje tusenmilavandring börjar med ett steg.

Festen igår var riktigt skoj, firade Fredriks födelsedag hos han och Sicka. Hade riktigt skoj, om man bortser från svackan jag ahde mitt i, med det fixade Fredrik han är så rolig ibland:) Sedan bar det av  till stan och Cheers and Beers var faktiskt skoj ute igår, förutom att musiken var låg, men annars helt okej. Blev också en sväng till rast efter krogen.

Sovit så otroligt skönt i natt, äntligen en natt med bra sömn!

Sedan idag blev det frukost på donken med Therese och åkte en sväng, sen har jag provar balklänningen, den kommer bli kanon fin och är snart klar:)
Vad ska jag göra nu?


Hur svårt kan de va?


/Plutten



RSS 2.0