Underbart väder...

kanon skönt med sovmorgon, sedan frukost ute i solen härligt! Började inte förens 13 idag så innan det åkte jag till banken å fixade lite grejer, sedan kom jag försent för det var juh kö å grejer men skulle bara göra några frågor sen fick vi ändå sluta:) Sedan hade vi stil och färg och fick lära oss hur vi ska sminka, moa sminkade mig. Sedan åkte jag hem å oj vad jag skaka, haft huvudvärk hela dagen å helt glömt bort att äta riktigt såå tur att lillsyrran fixade lite mat. Sedan kom syrran å Lea å så stannade Lea hos oss en stund hon är verkligen go och så sööt!! Sedan åkte jag för att träffa Olle på stan och en tur på stan med hennes syster och systerdotter. Blev endast en kjol idag, vill hellre shoppa i frankrike:)

Sedan åkte vi för att träffa de andra vid fästningen och åå så härligt vädret är!!

Avslutade kvällen med att träffa sara, tjöta å åkte en sväng. alltid lika trevligt!


I morgon blir det beroende på väder fixa och greja en massa! Sedan ska gamla tjejgänget träffas och grilla och festa hos syrran ska bli mycket skoj, var ett bra tag sen!!

/Plutten "Resfeber redan"

Tal med tårar..

dagen började med att jag blev analyserad i stil och färgen, jag var Varm vår, kul att veta :) Sedan var de dags för sista grubben att hålla tal i svenskan, alla höll olika tal på låtsas då. Och ja vad hände jo när Therese höll sitt tal började jag gråta, det var så fint å hon låtsades att hon höll det för hela klassen och pratade om studenten och tiden tillsammans. Då knäckte jag mig, de e juh inte långt kvar och det är sorgligt. ucha men underbart på samma gång. alla blev lite tårögda sen med så fick ta paus innan jag höll mitt tal ett doptal. Mindre spännande.

Efter skolan blev det kungsmässan med Olle hon skulle till forex, å jag höll mig i skinnet å köpte inget:) Shoppar hellre i frankrike:)

Sedan så har jag umgåts med grabbarna, mycket trevligt.


/Plutten "Helt förstörd"

Sömnlös natt igen..

Får väl ta å berätta om kvällen igår, dodo och andreas hämtade mig eller a vi tog skorpan å åkte en sväng åt lite och sedan hämtade vi sandra och malin också för att åka på race, det var mycket folk och rätt mycket körning. Skojjigt.

Idag så försov jag mig, kom inte upp. knappt sovit något i natt bara legat å grubblat igen. jaja blev en kort dag iskolan sköönt. Hämtade våra studentkläder, mycket fina å mössan var kanon fin fast den fick jag i fredags. Åkte sen ner till Défine fixade lite papper och åt mat, och sedan gick jag å olle på stan vi köpte varsin väska skillnaden var att hennes var en gigantisk rosa resväska och min var en liten svart partyväska, hon köpte också skor som vanligt:) Sedan fick vi för oss att åka till gekås för att nja göra något, fick köpt mig en näcesär bara:) å där träffade vi även kundvagnsdirektören Tutan, och Olles mamma. Sedan träffa vi lite folk å så..

ja de va de de..

Upp och ner idag, vet inte......

Blanda inte in mig, tack!



/Plutten "Knäpp"


Söndag igen och en vecka kvar..

Gårdagen blev en fantastik dag och kväll, firade Emmas födelsedag. Började dagen med taxi till ästad där det var fångarna på gården på schemat. Team röd vann, mitt lag:) men dom svarta kämpade bra i leran:) Grymt skoj hade vi 14 tjejer. Sedan var det bara att göra sig i ordning innan taxin kom och det var maskerad. Man skulle vara något på den bokstaven ens namn började på, alltså skulle jag vara något på E och det fick bli Emil i lönneberga:) Det var mycket blandade utklädnader såsom Sago prinsessa, mattros, elkontakt, eld, cheerleder, elefant, flygvärdinna m.m Det var mycket skoj. Vi fortsatte hemma i Emmas mycket mysiga lägenhet, där det blev mat och fika. Festen fortsatte senare på kvällen på krogen, ochj jaa alla kollade på oss och undrade varför vi såg ut som vi gjorde. Hade mycket skoj! Kvällen avslutade jag med att äta med Anton, Gurra och Andreas.

Tack alla för en underbar lördag, grymt skoj!

Nu var det söndag igen och jag är lite trött från gårdagen men inte så farligt. Brorsan är hemma igen, och det är mycket tråkigt att det blivit så för han. Jag vet hur de känns och han är mycket nere. Inte alls skoj. Får hoppas han mår bättre snart. Dags för mig att hitta på något är såå rastlös!

Ja då var det en vecka kvar sedan åker jag till Frankrike, ska bli såå skönt!! 


Fler bilder från denna underbara dag finns såklart på facebook!

/Plutten "Morgondagen"

 


Sista dagen..

På praktiken, först när jag kom ner var Peter där som kör "blommbilen" som jag kallar den. Han tyckte det var tråkigt att jag skulle sluta så jag fick gå in i lastbilen och välja vilka blommor jag ville:) valde då gula dubbelrosor grymt fina, så fick jag 2buntar. Han är så snäll. Sedan bjöd jag på smörgåstårta och sedan åkte jag å hämta min studentmössa, fin var den. Sedan var det dags för fika, då gick jag å köpta jordgubbar till oss. Dagen gick hur fort som helst och det var hemskt att det var sista dagen:( Fick en fin blomma med välbehövliga saker i och kortet hade dom skrivit bra, jag blev tårögd. (Vi kommer sakna ditt skiftande humör från "Gråt till skratt" du är alltid välkommen in till oss när som! och så att jag skulle ha kul på resorna m.m. ungefär vad det stod.) Tack så mycket ni är bäst, kunde inte fått en bättre praktiktid! Dom stöttade juh mig genom en jobbig tid, och det har vart härligt att kunna ventilera sig hos dom. Ni är guldvärda!!! Kommer och hälsar på ofta:)

Sedan har jag vart med Olle, glidit en sväng träffat folk och hämtat jocce så han fick komma iväg en sväng. Mycket trevligt. Sedan träffade jag Tobbe lite innan de var dags att åka hem.

Ästad och maskerad i morgon med brudarna !!!


/Plutten "www.videfine.blogg.se"

Praktik...

Haft praktik idag, och skrivit ut projektarbetet äntligen är skiten över..
efter jobbet åkte vi allihop hem till Lynn och Lalle för att spela lite golf, äta underbart god mat och dricka lite vin å drinkar det var kanon mysigt, Tack för en underbar kväll!! Sedan kom jag hem å då hade min världens bästa mamma gjort min smörgåstårta som jag ska bjuda på i moon, hon är så snäll. Så jag behöver bara garnera den i moon. Sedan kom danne å hämta mig så höll jag han sällskap när han drack kaffe..

imoon är de sista dagen jag har praktik på Défine, kommer sakna det!
Får hälsa på ofta!

Imoon ska vi även åka till skolan lämna arbetet och hämta Studentgrejerna, mössa, glas, mysbyxor och trosor har jag beställt:) Ska också boka bord och beställa frallor till studenten.

/Plutten "Bästaste"

Olle och Elina dag...

En lektion sen håål, var å fotade fina bilder med olle till hennes fotokurs. sen prov och sen stil och färg. Sedan va jag å Olle i läjet å åt glass:) mums, glidit runt, träffat lite olika folk, skrattat åt folk, vart hos therese, mjaa de e typ vad vi gjort m.m:) 

Har bara två praktikdagar kvar:( hur ska jag klara mig sen.. Får väl hälsa på ofta. :)
i moon efter praktiken ska vi hem till Lynn alla spela golf och sånt:) 

Efterlyser en Emil mössa och en adapter som man har när man åker utomlands om dom inte har samma uttag som vi, hör av er om ni har som man får låna, hade vart snällt!

/Plutten "I keep lying to myself" 

Trött,,

Försov mig idag opps! jaja sånt händer. va i skolan en stund sen campino med tjejerna och sedan en lektion till..
slutade klockan 13 underbart. åkte hem å grejade för att åka ner till Défine skulle skriva ut ett arbete men det ska krångla som vanligt. Så får ta med mig min datorn dit ner istället. Åkte sen till fästningen och vilade en stund medans jag väntade på Olle. Åkte hem till henne å grejade, sedan in till stan å träffa lite folk. Blev en tur till fästningen igen å lite så. Åkte sedan för att träffa Therese och Hanna åkte till rasta å lite sånt.

Ha det så kul brudar och ramla inte av båten:P


Every time I think of you
I always catch my breath
and I'm still standing here
And you're miles away
and I'm wonderin' why you left
and there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight


I hear your name in certain circles
And it always makes me Smile
I spend my time thinkin' about you
And it's almost driving me wild
and there's a heart that's breaking
Down this long distance Line tonight


I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
No matter what I might say


there's a message in the wire
and I'm sending you this Signal tonight
You don't know how desperate I've become
And it looks like I'm losing this fight
In your world I have no meaning
Though I'm trying hard to Understand


And it's my heart that's breaking
Down this long distance line tonight
I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
No matter what my friends say

And there's a message that I'm sending out
Like a telegraph to your soul
And if I can't bridge this distance
Stop this heartbreak overload
I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
No matter what my friends say
I ain't missing you
I ain't missing you


I keep lying to myself
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight
I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
No matter what my friends say

/Plutten "


Skogspromenad..

Upp tidigt idag, när klockan ringde skrek jag bara -jag vill inte! helt slut var jag. men de var bara att gå upp. måste gå på alla lektioner nu. Dagen gick sakta men säkert framåt som månadagar alltid gör, somnade på samhällen men vi pratade bara om typ klädsel och någon båt så de var ingen fara tror jag hör fast jag sover, lite iafl:) Sedan var de klassråd, mest studentsnack. Champangefrukoste blir hos mig:) mycket trevligt. sen ska jag ner i veckan å boka bord till klassen och lärarna, vi ska äta lunch där på studentdagen också:) Hand om mycket känner jag, men det är bara roligt. Jag älskar att planera. Sedan var de mer lektioner och slutade halv 4.

Åkte då till min Olle för att åka ut å kolla läget på landet och fotografera. Åkte hem till pappa där ingen var hemma, men vi skulle juh ändå ut i skogen så tog med oss min hund Mellis och gick ut på promenad i skogen, där det är så himla vackert med alla vitsippor så här års. Där sprang jag som liten och plockade stora buketter med vitsippor alltid:)

Sedan åkte vi mot stan träffade grabbarna och stod där å tjöta och så innan vi bestämmde oss för tvååker för att äta en bit, det var riktigt skojjigt och trevligt. Sedan kom jocce och han ville åka med hem så det blev en tripp å hämta hans jacka och sen köra hem han. Sen bar det av till tofta för att lämna hem min solstråle Oliva! vad hade jag gjort utan dej. Du livar upp min dag alltid, gumman tack!

Nu måste jag plugga, nyss gjort klart om färgernas betydelse. Mycket intressant! men har så mycket plugg så det står mig upp över öronen nu. Men bara 13 dagar tills jag får vila 5dagar i Frankrike:)


Dålig stil, tänk efter före!
Men vet varför...



GULT

Gult står för chefsförmågor, förmåga att genomföra saker, kraft- och egoenergi, styrka, vilja, "jävlar anamma". Färgen stimulerar nerverna och skärper sinnet.  Är effektiv mot depressioner och tungsinne. Gult är solens färg. Tillhör chakrat Solarplexus.


SVART

Svart är neutralt men samtidigt alla färgerna på en gång. Färgen associeras till universums krafter.


ROSA

Rosa står för kärleken mellan mor och barn, kravlös utan förväntning. Den står för ära och moral och läker sårade känslor. Tillhör hjärtchakra.


BLÅTT

Den blå färgen står för talcentrum, kommunikationsförmåga, inspiration. Att tala, förklara, diskutera och berätta. En mörk nyans står för diskussioner, impulsivitet och motverkar depressioner.  En ljus nyans står för drömmar och andligt, är svalkande, sänker pulsen, avslappnande och inger stillhet och hängivenhet. Den ljusa nyansen står även för lugn harmoni och tålamod samt dämpar ilska. Blått är himlens och vattnets färg. Den sätts ofta som hoppets färg. För mycket av blått kan detta ge en sorgsen känsla och längtan. Tillhör Halschakrat.


ORANGE

Färgen förknippas med eldens värme, socialt umgänge, materiell trygghet och god mat. Färgen står därför för matsmältning och bearbetning av känslor, kreativitet, förhållanden, lycka och glädje. Den kan hjälpa dig att bearbeta ångest, samlade problem, nervositet, laddade problem, chock och sexualitet. Orange står även för anpassningsförmåga.
Tillhör Mag- och sakralchakrat.


RÖD

Färgen står för kroppslig kärlek, lidelse, sexualitet, grundförtroende, säkerhet. Står även för passion, energi, hetta, styrka. Grund, jordning, stabilitet. Eld, att sätta igång något. Även moderlighet. Färgen önskas ofta av blivande mödrar. För mycket av denna färg kan leda till aggressivitet och panik, vrede och krig. Tillhör Rotchakrat




/Plutten "Rätar på ryggen"

söndag igen..

Helgen har vart mycket skoj och idag var man lite trött när man vakna, och ont i kroppen.
Men de va juh en heldag med hejjande och fest igår så då får man vara trött och sleten.

Vart hemma till kvällen, syrran, fredde och lilla söta lea kom och hälsade på.
Sedan åkte jag å hämtade Gurra och Dodo för att åka och äta och lite så Andreas kom också och åt med oss.
Va en sväng i garaget och dom hjälpte gurras kompis med hans bil.
Sen när vi skulle åka in till stan så sprang de ut en katt i vägen precis framför bilen, och jag hade inte en suck. Jag fick jätte dåligt samvete och katten hade inget halsband så kunde inte göra något. Känner mig verkligen dålig. Men de e sånt som händer ibland och man kan inte hjälpa det. Åkte och drack kaffe å tjöta lite skit. Sedan körde jag hem Dodo och sen hem och kolla robinson som jag alltid gör på söndagarna nu för tiden.


/Plutten "Söndag med grabbarna"

En kanonresa, trots silvret!

Ja gårdagen var kanon! Tåget gick 06.51 och vi var hemma igen 00.30.

Finns inte så mycket att skiva om denna dag, Den var kanon rolig, och det var bra fest.
Tråkigt bara att vi fick åka hem med ett silver.

Tack alla för en oförglömlig resa!


(Se bilder å filmer på faceboook.)


/Plutten "Guldresa"


Nu bär det snart av..

Till globen för att heja fram Warberg till Sm-guld.

Idag har jag vart på Défine och tjötat och grejat, var juh ledig men åkte ner en sväng iafl:)
Sedan åkte jag till den bästaste Olivia, tjötade och så åt vi mat hon stylade också mina naglar i blått och vitt:) (Morgondagen till ära) Sedan var det dags att åka hem för att åka med Mamma, Pelle och Nellie till Gekås, köpte lite stekolja och solskyddsfaktor till mina resor:) och så lite annat smått å gått som de alltid blir när man e där:) Sedan åkte jag iväg en sväng ner till fästningen å träffa lite folk å sen satt vi ute vid donken å tjöta, och nu är klockan sovdags för längesen men jag är pigg som vanligt. Ska upp om lite mer än 4timmar men de e nog ingen fara, tycker inte om att sova nu för tiderna ändå.

Nu har jag gjort goda baugetter till i moon och packat allt och fixat å donat. Så nu får jag väl försöka sova:)
Klockan ställs på 04.10 :)

HEJA WARBERG!!


/Plutten "Sometimes"

Sol..

Underbart väder...
Har vart på Défine en stund, dom höll på att göra om så jag hjälpte till lite:)
Sedan en sväng på stan med Sandra och Malin och sedan tvätta jag bilen för att sedan träffa dom igen.
Sedan åkte jag ner till fästningen för att möta Olle som var seeeg:P men satt å tjöta med lite folk så länge.
Sen gjorde vi nog inget annat vettigt:) Stod och tjöta mest. Dodo och jag var kvar till sist som vanligt.:)

Fick nu reda på att min kära familj, Mamma, Pelle, Nellie, Morbror, Bojana och Daniel inte kommer vara hemma på min 20års dag då nästa år. Dom smiter till Thailand i nästan en månad. Men om jag har tur så är jag kanske redan där då:) Men de är bara ett mål jag har, om jag klarar att spara så mycket så åker jag tidigare än dom:) vi får se hur de blir med den saken, önsketänkande iafl:)

Så var det med det. nu är jag rastlös och sjukt sällskaps sjuk så måste göra nått:)


People always leave!

/Plutten "Aldrig igen"

Ont i huvudet..

inte huvudvärk men råkade slå i huvudet i bilen igår å de blev en rejäl smäll och idag gör det kanon ont. Jaja så e de.
Nu tänkte jag ta å åka en sväng, tvätta bilen kanske om jag orkar å lite så.

Måste också nämna att det bästa hårprodukterna är Matrix sleek-look,
Just nu använder jag shampoo, balsam, silikondroppar och värmespray i den serien.
Har använt detta ett bra tag, men häromdagen var det slut och då använde
jag vanligt shampoo och balsam och de gjorde håret torrt, livlöst och slitet.
Så häromdagen fick jag köpt nytt igen, underbart. Det är lite dyrt men det är det värt!



/Plutten "Du har ett sätt"

...

Har inte kunnat sova i natt så gick upp tidigt och började med projektarbetet satt i 6timmar typ och var även på Défine och fixade en massa:) Sedan kom Olivia till mig och vi var sedan ute och åkte och hade lite ryck som vanligt:) haha.
När Olle åkte hem så crusa jag med amanda å grabbarna en sväng.

Sen så var det dags att åka hem för alla andra med så då fick jag med det.
Blev så sjuktrastlös och sällskaps sjuk nör jag kom hem. men de e la inte ovanligt.

Så nu sitter jag å spelar spel med Dodo:) det är lite skoj.

Tomt!!

/Plutten "Saknar"


....

Vaknade rätt sent men var ändå seg. Åkte å hämta Dodo för att åka till Ge-kås han hade ont i ryggen stackarn. Mötte Mollan och hon ville också med. Åkte sedan in till stan och träffade lite folk å så. Sen körde jag hem dom på kvällen.  åkte då också förbi pappa.

Mycket varmt idag och de gillar vi!

Inte alls på humör nu, allt går åt pipan. Men löser väl kanske sig vem vet.


Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you


People Always Leave!


/Plutten

Elmia/Fest/Wic

Jaha var ska man börja. Jo på Påskaftonen bärde det av till Elmia kl 10.00 från macken massa folk var det, jag och Olle åkte Olles bil.  Väl inne var det en massa fina bilar, hittade min favorit kommer på bild senare. Strosade runt och kollade, och Olle fick tillslut köpt sig en Hello Kitty ballong och blev mycket glad. När vi kollat färdigt bar det av till A6-center där det lektes för fullt. Hände en massa saket och Tutan stod för en stor del av underhållningen när de inte var så mycket körning ibland. Kanon kul var det och där började vi även festa. När det var dags att åka hem så skulle tutan göra något riktigt farligt den stollen. Det får ni se på bild sen:) ja och det blev kissepaus på lämpligt ställe:)

Sen så ringde Sandra å ja då skulle jag komma till oscars å jag trotsade tröttheten och åkte dit direkt när vi kom hem, men gick sedan vidare till Cheers and Beers. Ja och jag kan säg att jag var en trött Elina efter denna hårda dag:) Men mycket rolig! Och gott sällskap!

Påskdagen startades med huvudvärk och helt slut var jag. Men det ordnades upp med glass på tre toppar med Olivia, Micha, Sebbe, Elin, Jensa och Tutan.  Mycket gott! Sedan bestämdes det spontant att festa hos Olivia och Micha men jag höll mig till att vara chaufför för att jag skulle upp tidigt trodde jag. Inna jag åkte dit åkte jag till Garaget Dodo och Andreas grejade lite å sedan åkte dom med mig dit hämtade också Paul.
 
Men icke jag fick inte sova alls. Skulle ju köa för att få biljetter till Sm finalen i globen Wic-Aik. Så helt spontant ändrades planerna till att börja vid 02.00 annandagpåsk. Medans de andra sov satt jag och Peter och tjöta vid bilarna. Klockan fyra var det dags att förflytta sig ner till själva kön som inte var alls så lång just då, ca 20personer före oss. Men sedan ökade den rätt snabbt. Blev en kylig natt utan sömn men när solen kom upp så blev de kanon varmt. Fått årets första bränna idag:) Jag tyckte inte alls det var jobbigt att köa, men vissa människor förstår man sig inte på. Men de var lätt ordnat:) Men framåt 15tiden så var de inte skoj längre för då fick vi stå å de var inte alls kul. Men tillslut så var de klart, med biljetter å allt. Det ska bli kanon kul..

Åkte direkt hem för att fräscha upp mig, kännde mig helt sleten och ont i kroppen har man med. Åkte sedan till fästningen och vidare till Fbg på race. Jag tror inte riktigt jag har ala hundra hemma just nu hahah:P

Hemma å äter lite ska hämta lillsyrran senare, fast egentligen vill jag bara sova är inne på den 34timman utan sömn nu.
Lär bli några till men de ska jag väl klara.

Tack alla som gjorde min påskhelg, ni är Guld värda!

(Sorry för dålig uppdatering, men vart så mycket nu och när man ska skriva så här för flera dagar blir de inte alls bra)





På väg, Favorit, Favorit, Olle och Hello Kitty, Tutan på väg tillbaka från att ha hängt apa där.



Köar till biljetterna till globen, innebandy.

/Plutten "Lurar mig själv att livet går vidare"

Påskafton Elmia/Fest

Underbar Påskafton, med gott sällskap, fina bilar och fest!

Skriver mer om detta i morgon för jag är så grymt trött..

/Plutten "Många tankar"

Underbart väder!

När jag vaknade i morse och märkte att det var kanon väder var det dags att fixa ny sjiva till bilen med min nya favorit artist. Satt i "sängen" och letade efter låtarna som slutade med alla hans album:) Så sjukt bra. Sen var det dags att hämta Dodo för att tvätta å greja min bil.

Sedan åkte vi hem till Fredde och Sicka för att kolla Wic matchen och VI SKA TILL GLOBEN:) Efter det bärde det av till fästningen, träffa lite folk och så. Sen blev det en sväng om garaget innan det var dags för mat på campino med grabbarna. Sen så gjorde vi inget mer vettigt.


Elmia imorgon med min bästaste Olivia, och lite annat folk. Ska bli skojsigt.

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you


I wish I didn't wish so hard
Maybe I wished our love apart
How could an angel break my heart

I give up, I am defeated.
I is not even worth a word.


/Plutten "Tårar blir till nätter istället för sömn"


Plastvasar!

Vart på Défine hela dagen, och ja har väl satt ihop en sisådär 20st pastvasar, även gjort massa buketter i en del av dom. Tillslut när när Åsa eller Lynn nämnde ordet så sa jag bara att dom var fula och tråkiga för jag va enormt trött på dom. Som tur är kommer det kunder som gör allt mycket roligare. Hittade på lite annat skoj också:) Men plastvasarna är väldigt bra om man ska gå bort, mycket praktiska. Den va rätt populär idag kan jag säga... 

Sedan tänkt jaf åka hem för att äta med mammsen och dom, men nehe när jag kom åkte dom och hade redan ätit så fick äta själv:( Dom skulle iväg och kolla på den nya båtplatsen på Getterön, och så har dom bestämt sig för att sälja den gamla båten och köpa en annan:) Fast mindre men de blir nog bra med det.

 Sedan åkte jag till garaget, det var mycket trevligt så stannade en bra stund. Fick då även hjälpa dom lite, bra att man kan någon gång:) haha jaja efter det åkte jag henm till Beas där han Sara och Rebecka satt Senare kom Elin och vi åkte ner till Patrik där dom satt. Var där tills det var dags för några av dom att åka till krogen så jag körde dom dit.

Fantastisk trevlig kväll!

idag kan jag faktiskt säg att jag är trött, första kvällen på länge. äntligen!! Hoppas på god sömn nu...


Tar avstånd!



Du inser när du förlorat det mesta!


/Plutten "Skohorn"

Promenad..

Vaknade av regnet uch ville inte gå upp, lillsyrran fick göta frukost så kunde jag ligga kvar en stund till:) Skolan är juh bara seg just nu, två lektioner med 3timmars hål emellan inte skoj alls. Men de blev fika på stan med Linda, Moa, Jessi, Therese och Marcus mycket trevligt. Efter skolan var de hem å greja lite. Sedan åkte jag å tittade lite i apelviken när dom surfade, ibland saknar jag det sjukt mycket fast ändå inte. Saknar mest det fria att bara släppa allt för en stund. Det gjorde vi varje gång å vi bara njöt på brädan:) mm underbart va det. De va då innan jag fick masten i skallen hahah. 

Sedan åkte jag ner till fästningen och då satte jag igång ipoden, för att ta en promenad. Det blev en lång en, för de va juh en massa gamal musik på den så jag ville höra mer. Både av mina och dina låtar. Det blev en härlig promenad iafl. När jag kom tillbaka till bilen kom Johan och Yvette så tjötade lite med dom innan det var dags att åka och sola. Det var mycket folk där, så fick vänta en stund men det var någon snubbe som va lite knas å underhöll mig så länge:)

Efter solningen åkte jag och handlade med Sandra och Cilla, För att sedan åka hem till Sandra och äta päronhalvor med afteregiht och glass, mums:)   Råkade också slå min pärla med plåten i huvudet, men hon var på hugget idag så hon behövde det:) Du är bäst Pärlan!



Denna gjorde att jag gav upp surfingen, fast jag hade nog inte tålamodet heller:)



Han sjunger grymt!


/Plutten "I wish"

Varmt...

Sovmorgon igen och endast en lektion mycket skönt. Väldigt härligt ute idag fast det inte vart sol hela tiden.
hade möte om Frankrike idag med, kommer bli mycket skoj. Fick program om vad vi ska göra, och poolen på taket är inte fel:) Ska t ex till en vingår, stranden så klart också:) Kommer bli kanon bra tror jag. Jag å Moa ska bo tillsammans:)

Sedan blev det stan med Linda och Moa och sedan tre toppar (Tack Vicke för glassen) och lite crusing då var Emelie också med:) Mycket sköna tjejer, så roliga. Gubben med fimpen, haha vad var det med honom? helt knaäpp haha. Tack för en toppen dag tjejer.

Senare mötte jag upp Jessie, Marcus och Felicia utanför sparbankshallen för att gå på wic matchen och det blev vinst, Skönt. Hoppas de går bra i nästa med!


Det kändes i hela mig, Så svag!


/Plutten "Jag kommer alltid finnas här"

Sovmorgon..

Och de var alldeles underbart. Men en lungn dag i skolan med mycket Frankrike prat:) och ett prov. Sedan så blev det städning av bilen, behövdes det blir smutsigt fort. Sedan träffade jag lite folk vid fästningen och lite så. Pratade också en stund med yvette innan det var dags att rulla hem alltid lika trevligt.

Tog sedan en promenad efter jag parkerat hemma, och när jag kom hem fick jag reda på att jag fått tillbaka på skatten, sköönt! och nu är det popcorn och cola som gäller med tända ljus. Fast kom precis att tänka på, vad har jag ätit idag hmm? nej då va nöstan ingenting. jaja glömde väl.

Vart mycket nere idag, det är det ena å det andra som tynger....


Tur att alla har någon..


Imoon blir de skola och sen möte inför Frankrike det enda som är planerat.
slutar väl vid 14.00 eller något.

När en tjej..

-är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.
-bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt
-tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida.
-svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra.
-tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.
-lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt.
-försöker få kontakt med dig varje dag,då söker hon din uppmärksamhet.
-smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång.
-säger jag älskar dig,menar hon det.
-säger att hon inte kan leva utan dig,då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
-säger att hon saknar dig,så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör..



/Plutten "Hoppas"

Sommarpuckarna på..

Vaknade och mådde väl inte alls för bra, men tur så kom mamma in med en treo sedan piggna jag till efter ett par samtal med vännerna. Åkte sedan på kalas till min bror som fyllde 24år idag. Grattis till han!

Sedan blev jag sugen på att sätta på sommarpuckarna på bilen, och orkade inte vänta till veckan då morbror sätter på dom snabbt så jag åkte ut till pappsen så fixade han och Jerry det och jag tvättade dom och även vinterdäcken. Blev en helt annan bil, och väntar bara att få fixat rosten då blir de kanon:) åkte sen och spolade av bilen lite snabbt innan jag åkte till Läjet för att hälsa på Olle, hennes mamma och syster:) Jag och Olivia åkte senare till donk för lite käk och där satt hela gänget, trevligt. Åkte sedan hem till min Pärla Sandra.

Nu har jag precis kollat på Herre på täppan, där Maté var med. Roligt att se honom på tv.
Han var som min bror en gång i tiden:)



Om man bara kunde stänga av allt för en stund!

Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le


/Plutten


Tyst ett tag...

Inte likt mig att inte skriva om kvällarna, men ibland så orkar man inte. Fast har juh haft mycket svårt att sova då jag inte skrivit av mig. jaja löjligt men sant..

I fredags var vi på bio den nya Fast and Furious filmen, den var faktiskt mycket bra. Dom sa en mycket bra saker i den. Haha som var jäkligt bra. men kommer inte ihåg hur dom sa nu. Satt mycket och tänkte på när grabbarna satt och jämförde oss med dom och vem som var vem, så jävla skoj. Ett svek och en återförening.  


Lördagen väntade jobb på Défine:) Sedan fästningen och sen Olivias jobb och äta och sen Fästningen och fest Med grabbarna Mollan, Olivia och Charlotte, vidare till bongo och sedan krogen. Då vaknade jag väl till igen:)

Depp, Depp och Lite tårar sen så gav jag den:)


Hade iafl Roligt då dår jag va på topp iafl:)

Ny vecka, nya möjligheter, Nytt tack nu!

en kärring och en tjockiskärring hahah bläääk! 

Du har bevis hur dålig du är!


Hinner inte skriva mer för nu ska jag hem till min bror som fyller 24år idag Grattis!

/Plutten Knäckt igen...


Underbart väder.

Fy vilken mardröm jag hade inatt, grät som en tok när jag vaknade. Den var hemsk! Men fick höra att när man drömmer något sånt, så är det något nytt som kommer hända. Får väl se. Vart på Défine och grejat hela dagen. Skojsigt. Vart lite seg bara. Vi har ätit årets första kulglass också, mums! När jags lutat åkte jag hem för att fixa lite och prata med mamma, bor under samma tak men träffas nästan ingenting, knäppt!  Sedan hämtade jag Dodo och åkte till fästningen träffade lite folk och så vidare till donk en sväng som vanligt. Körde sedan hem dodo och nu så e man här.

Planerat:
Elmia 11 April
Fira Emmas födelsedag, med äventyr. 25April
Frankrike 3 Maj
Skorpan besiktning 18 Maj
Jippodagen 22 Maj
Ayia Napa 29 Maj (och skorpan blir fin när jag e borta:)
Balen 7 Juni
STUDENTEN 11 Juni
Skolavslutning 12 Juni

Säkert missat något:)


"Vendors with false guarantees"

/Plutten "The pictures is gone"


Årets första bilträff!


På väg till årets först bilträff.

Vaknade utvilad och såg hur solen sken och jag var ledig:) Upp och hoppa direkt. Åkte till Pappsen å klättrade upp på ställningarna (tur att de fanns små trappor) till taket där dom jobbade. Tjötade lite i det härliga vädret. Sedan hämtade jag Olivia för att åka och leta balskor, uppe i ullared. Hittade ett par men dom var inte riktigt som jag tänkt mig, blev svarta för finns inget annat i rätt färg. Hade liksom gjort upp en bild i huvudet men det finns inga skor i just den färgen. Men nu var det avklarat. Får prova med klänningnen i moon. Sedan åkte vi hem till Oliva å hämtade hennes bil, för att sedan tvätta dom lite grann. Åkte ner till fästningen och där bestämde vi oss för att åka med Johan och co till Gbg på årets första bilträff. Trevligt!

-Va fan vad det?
-Det ser ut som ett djur i avgasröret.

I morgon ska jag vara på Défine hela dagen Skojsigt!



Accorden och Pölen:(



Här är min skrubb!
Hoppas på flytt snart!


ingenting är längre som det va,
ingenting är längre som det ska.
Du är längtan jag har kvar.
Ingenting är lust och liv,
ingen vet hur det ska bli.

För alla mörka nätter, gör min längtan efter dig.
Till det enda inom mig!


/Plutten "Bilden ploppade upp"


Vad hände?

Ja det kan man undra, var en knäpp morgon. Vad hände vart gick de snett? Jag var vaken kl 7 men snozade en aning och sen vaknade jag av ett sms, vart håller du hus? Flög upp och då hade jag missat den lektionen så då tänkte jag att jag kan vila lite inann jag behöver gå upp. Så jag ställde om klockan för säkerhets skull men ikke, (Måste vart någon som stängt av den) för vaknade 30min innan jag började, av ett sms igen. Vilken tur att jag vaknade. Fan inte bra ´detta. Men det blev en helt knäpp morgon och var helt snurrig ett tag. Jaja kom iväg och hade mina två restrerande lektioner iafl. Hade prov med i rättskunskap, mycket intressant ämne.

Efter skolan har jag umgåtts med Dodo och Olle. Vi har gjort lite av vart. Arbetsförmedlingen, Kört en sväng, ätit, och vart i Derome och hälsat på Micha å Jensa. Sedan åkte jag å Dodo till stan igen och träffade lite folk vid donken. Sedan skulle vi åka en sväng och Dodo ville leka lite med bilen och ja den gick sönder. Inte din tur dag idag, tappat pengar och så gick bilen sönder.  Men Tack för en härlig dag Dodo och Olle och alla andra! 

Började prata med en tjej från Frankrike nu, en av dom vi ska hälsa ¨på. Fick reda på lite vad vi ska göra och lite om utelivet:) Låter helt okey! Skulle få reda på mer sen. Hoppas bara på bra väder. De är ju försommar där då:)

I moon är jag ledig, ska bli underbart skönt, lite lösa planer inför morgondagen men inget helt bestämmt så får se vad jag ska hitta på. Vill ha dagen lite oplanerad så kan man göra vad man känner för. :)  Det ska juh bli kanon väder i moon så jag hoppas på det:)


/Plutten "Klockan"


RSS 2.0