Lugn hemma lördag..

Underbart skönt att bara va hemma å ta de lugnt de behövde jag, bara kollat på one tree hill hela kvällen.

I one tree hills värd så känner jag igen mig själv som brooke davis, nu när jag tittat ikväll känner jag igen mig själv i många delar av henne. det är rätt kul.

Borde sova nu, upp å jobba tidigt i mooon å jag längtar till måndag då jag ska få sova ut. Ska bli grymt skönt. Sedan väntar jobb resten av veckan och äntligen sen min lediga helg då de vankas inflyttningsfest. Ser fram emot det.

Ska försöka adventspynta lite hemma i moon kväll iafl innan jag återigen faller in i One tree hills värld. Vill inte att boxen ska ta slut är säkert ett år tills nästa. Fast de kanske är bra att den snart är slut så jag får tid över för annat:) är helt fast nu juh.



Natti / Plutten "People Always Leave..."

Lycka!!

Dags för uppdatering igen, har legat på latsidan ett tag men nu ä det dags igen.

Mestadels så jobbar jag och grejar hemma, märktes på lönespecen att jag jobbat en hel del och det har jag värkligen förtjänat! stolt över mig själv!

igår hjälpte jag även Lynn med en kurs på défine och jag tyckte det var riktigt skoj, i moon väntar ännu en kurs och jag ser fram emot det. Jag känner att jag lär mig mycket och utvecklar mig själv och det är himla roligt! Måste ju tacka Lynn och Åsa för att de lär mig nya saker varje dag.

Kika in på www.videfine.blogg.se för inspiration och bilder från kurserna!

Känner mig verkligen lycklig just nu, trivs så himla bra i min lägenhet och allt fyter på. Inga-lill på jobbet förklarar allt inför våren och oron börjar släppa lite iafl. Och allt känns så hiimla bra bara! Dock ingen karl men vem behöver de, jag klarar mig bra själv just nu. Ensamheten är väl jobbigt i bland men inte just nu å de känns toppen!

idag fick vi även två biobiljetter för alla rekord vi slagit och det är roligt att ta del av ett sådan stort växande företag!

I moon släpps även one tree hill box 6 och sandra ska köpa en åt mig på jobbet, så nu har jag ett antal kvällar räddade. De ger mig också fina minnen!

Och för att inte glömma de kanon fina inflyttningspresenterna jag fick av Défine, kommer bilder på dom i min mobila blogg i moon. Tack ännu en gång!

Måste och berätta att Skorpan mådde inte så bra förra veckan men nu mår hon bra igen och de tackar jag Dodo för, du har ett hjärta av guld vännen!

Dags att krypa ner i en nybäddad säng God natt på er!!


Följ mig även här...
Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/







//Plutten "Lycka"

Helgen över igen..

Jaha då va den lediga helgen över för denna gång, nästa är om typ en månad å då går planerna åt inflyttningsfest.

I fredags va jag å Dodo här hemma sedan gick vi till krogen å tog en cider å träffa lite folk, trevligt. Å de va underbart att gå hem, men lite skraj är man juh alltid när man går ensam.

Lördagen va de mycke, stan å fixa lite sedan till pappsen å satte på vinterpuckarna på skorpan hon blev kanon ful men de e ju så. Sen hem å göra sig redo för att åka till Celine i fbg på inflyttningsfest. Mycket trevlig hemma hos våran kära Celine som avslutades på grand. borta bra men hemma bäst, de tyckte jag om att festa i fbg.

Å idag söndag fars dag, vart hos pappa med syskonen å lea och fredde. Sedan så va Linda, Lea och Fredde här å hälsa på hos mig. Sen efter de kom jessica och fredde å hälsa på. Sen blev det mat på Donk med Dodo och träffade där Karlberg som följde med hit för att titta ensam mamma söker å sen på en wallander film. Mycket trevligt.

I moon väntas jobb för att sen vara ledig 2dagar igen och sen jobba hela helgen 4dagar tors-sön:) Gott!


Dags att krypa ner i sängen nu, saknar någon brevid bara!


Natt/plutten

Spännande!

Läs mer på: www.videfine.blogg.se


Dagen har bestått av jobb, och film hos dodo nu sova.

I moon är de jobb 9-18 kassa 21 tror jag de va. sen blir de direkt till défine!

God natt/ Plutten -trivs!

Tisdag och ledig dag!

Underbart att gå upp å känna att man bara kan va hela dagen, så när jag vaknat å gjort mig iordning tog jag en promenad till stan föra att hälsa på hos Défine och även lämna runt några cv. Letar jobb eftersom vi bara jobbar säsong på GeKås. Så hojta till om ni vet någon som söker:)

Fikade på Défine sen också å så köpte jag nya Changebrickor till min Change 4a självklart med ordspråk på, och en kylskåps magnet med ett klockrent ordspråk. Sedan promenerade jag hem gick förbi kammen på vägen å sa hej till Anja. Grejade lite men kom på att jag behövde lämna gamla kläder till mamma som ska skänkas för de brukar komma och hämta på mammas område å dom skulle komma i moon. så jag lämna de och hämtade mitt brev och en påse med grejer som var kvar. kom också på att jag behövde små plastkorgar till min byrå i badrummet så åkte till öb å hittade exakt sådana jag ville ha.

Sen åkte jag hem och gjorde i ordning i badrummet så nu e de klart där inne. Lagade mat också det blev korv stoganoff. Tänkte gjort en äppelpaj men saknade en ingrediens så jag struntade i de. packade upp den sista gamla lådan å som jag skrattade åt mig själv. hittade en del roliga minnen hahah de va kul. Men nu är allt uppackat skönt. Tur att pelle ska till dumpen på fredag för jag har hur mycket skit som helst som ska slängas.

Så nu saknar jag bara en bokhylla och ett vitrinskåp så får slänga in böcker och sådant i en av mina 8 garderober sålänge:) så jag får undan allt så jag kan städa för här e skitigt efter allt.

Bestämde mig sen för att titta på en film med popcorn, cola och clementiner fick juh en hel låda av jobbet igår:) för föregående rekord. Men jag älskar clementiner så jag ska väl klara äta upp lådan innan dom blir ruttna. Tände också ca 35ljus och mysfaktorn va hög!

Jag tittade på p.s i love you såg den för ett år sen å då grät jag som en tok och denna gången grät jag lika mycket. Grät nästan hela filmen, den är så förbannat sorglig. Men bra.

Jaha de va denna dag nu väntas jobb ons, tors å fre sen ledig helg.

Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/

God natt/ plutten "drömmer"


Söndag...

Mycket skojsigt på Dodos inflyttningsfest igår, nykter men kul. mindre kul att hämta lillsyrran i kungsäter på natten bara.

Upp å jobba i morse 10-stäng sen blev de att handla å sen kom Sandra, Cilla och Lille Malin för att greja och mysa lite med päronhalvor och aftereight:)

Masspr av ljus tända nu, lite kallt, borde nog sätta på lite värme nu:)


Nu har jag diskat å gjort matlådor. Dags att krypa ner i min stora tomma säng. Saknar att ha någon brevid. Men så e de. Måste juh släcka alla ljus först kom ja på:)

Jobb 11-stäng i moon!

Tror jag bestämt datum för inflyttningsfest nu. Men mer om de sen.

"Jag vet inte vad du spelar för spel, men jag spelar med"

Natt/Plutten


RSS 2.0