Personalfest!

Vart på Défine hela dagen gjort i ordning mitt andra bord i pr arbetet kan ni läsa om på www.videfine.blogg.se och senare blev det fest för oss. Blev först en drink och sedan vidare till bongo där vi bowlade (jag fick fan 5 strikar) och sedan åt vi mat. vi åkte vidare till C & B sedan Harrys och Tillbaka till C&B tack för en underbart trevlig kväll Åsa, Lynn och Sofie.


Fest i moon med kanske, men får se. mår inte så bra. Jag orkar inte mer!
Kan man säga upp sig från allt tro!? funderar skarpt på det!!

Hoppas på sömn i natt!


/Plutten i tårar


I fall as hard as, I try

Sömnlöst igen fy, det var bara att gå upp och åka till praktiken. Sammanfattat första platsen på mitt pr arbete och sen började jag på att fixa inför alla hjärtans dag, vill inte ens tänka på den dagen, min födelsedag och det kommer bli jobbigt. ser inte fram emot den. sen så fick vi nya varor Kuligt:) mycket fint pynt!

Sen blev det film hos lilleman, med han, danne, therses, sicka och fredde och efter det körde jag tingeling x2, baywatch och Cruella de vil till stan 150-dagars som jag hoppade denna gång inte alls på humör för sånt.


jobbigt idag, kämpat hela dagen, kroppen orkar inte mer. jag vill må bra nu, men vad jag än gör å minsta lilla så faller jag tillbaka. Jag tänker alldeles för mycket, som du brukade säga. Det gör så ont!!



           
Måste bara berätta att mina uggs är det bästa inköpet jag gjort i skoväg.
Älskar dom! (Även en del av en 1års present)



/plutten i tårar


Trött men inte trött...

Fy vad jag hatar att vakna på morgonen av en väckarklocka, ingen ork till något. pallade mig upp för att gå på matten vilket var en miss igen, vikarie och en dålig sådan så satt bara å lyssna på hans babbel. sedan bar det av till gbg igen för att hämta Thereses bil, på hemvägen kom vi ifrån Danne och Skorpan men vi hitta tebax efter en liten tur. Hoppas du är nöjd med bilen:)

Senare åkte jag hem till Olivia vi prata och myste lite. Tack gumman!

Nu är jag trött men ändå inte trött fattar inte varför jag inte kan sova när jag ska.. åhh blir tokig.

Nu blev jag lite ledsen igen åhhh..


Stod där, där jag brukade. Blundade en stund och drömde mig bort till dagen då jag faktiskt stod där. Såg mig själv lycklig och glad. Det riktig glänste om mig, där jag gick på väg dit jag brukade gå. Jag slog till mig själv och tittade och insåg att jag stod där men allt var bara en dröm. Ledsen, föll jag tillbaka.


/Plutten orkar inte mer



Défine i morgon, skoj!

Då äger man en del av en Golf då;)

Segt att gå upp idag, sover ju inte mest om nätterna precis. men men kom tillslut upp. Åkte till skolan hade 2 lektioner och ett prov. Hoppas iafl att de gick bra.

Sen blev det stan med Linda och Moa, shoppade lite smått igen:) Börjar bli shopping beroende tror jag, men man blir glad av det.

Sedan bärde det av till Gbg för att titta på en bil till Therese, Danne var också med. Blev så att hon ville ha bilen så snäll som jag va la jag en handpenningen så hämtar vi den i moon. Så blir en liten till tripp dit i moon. Måste säg att bilförsäljaren var mycket trevlg och blev inponerad av mina kunskaper hahah:)

När vi kom hem igen kolla vi på film och då kom även Gurra också.

På torsdag är det 150-dagars men hoppar det denna gång inte sugen, ska ut på fredag med Défine :)


När man kommer hem faller man tillbaka. Det känns bara så j'vla tomt!! fyyyy


Det kommer alltid betyda något för mig, Alla minnen!


/Plutten

                                                Klänning från stylebystars
Bästaste!                                                                            Klänning från stylebystars


Skit!!

Vaknade å mådde skit som alla andra dagar, stannade i sängen kände verkligen att jag inte orkade ett skit. men efter många om och men kom jag iväg till skolan sisådär en lektion och lite till försenad. inte bra. åhhh. När ska jag orka? skolan var hela dagen, pratade med min lärare om min situation lite. Skönt att någon vet där också. Var sedan i skolan hela dagen puhhh låång dag var det. blev 2st cola för att hålla mig vaken.

Var också och kollade om mitt foder till klänningen kommit men nehe det hade utgått så mamma får åka till skroten igen:) var också snabbt inne på Défine också:)

Sen har jag vart med Therese och Danne hela kvällen, Motellet sen film. Spelade upp som vanligt men man är lycklig för stunden. Tack för ikväll!


Men du ändrade din person, och sa upp dig som vän.

tänker på allt som har hänt och kommer hända.
Jag gav dig allt men du spotta på mitt hjärta,
stampade på mitt huvud, skrattar åt vad jag kände.


 

Lyssna till ditt inre, jag vet att jag finns där.
Du var mitt allt, jag kommer alltid vara kär.
Och sanningen är att jag va lycklig med dig,
en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig.

Finner snart inga ord, det gör bara sååååå jävla ont!


/Plutten i tårar

Psst! I fredags gjorde jag och Lynn varsitt arrangemang av den nya Change brickan, Kolla in den här www.videfine.blogg.se

Du är den borttappade biten i mitt hjärta

Fyy vilken dag, jag har vart mycket bakis har inte vart så här dålig på riktigt länge. Så jag låg i sängen långt in på dagen, men sen väckte Dodo mig. Då kände jag att jag fick ta tag i mig och hoppa in i tvätten. Sedan blev det lite donk med gurraberra å sen film hos fredde och sicka med vännerna. Mysigt.

Föll tillbaka, när jag väl började känna att jag kommit upp ett steg föll jag tillbaka till botten igen. nu är jag tillbaka där allt hände. Det gör så jävla ont!!! Tänker tillbaks hela tiden, allt jag gör finns det alltid en koppling. Jag orkar inte mer, måste bort.

Bygger sakta upp en mur precis som du, men till skillnad från dig rasar min mur efter bara en liten stund.


Tomheten känns inom mig
mitt hjärta det söker,
det letar efter dig
Den som ristar in "jag älskar dig"
i solen med en isbit
älskar dig mer än mig.
Men det är de ingen som kan
Minnen väcks till liv när vinden viskar ditt namn.
Men vad ska jag göra när du inte är här eller lyssnar på mig?
Kommer du ta dig tid?
Kommer du försöka förstå?
Kommer du ta dig tid?
Hur kommer det att gå,kommer du ens försöka förstå?




Ska tatuera mig snart också, äntligen!


/Plutten gråter igen

Fest!

Ja jävlar, fy uch. Nu e jag med.....

Idag var de kalas för syrran hos pappa sen åkte jag till Maria där var de förfest med flickorna. Sem blkev det chees and bess som emma säger:) mtcke dans:)  roligtr och mycket trevligt sällskap!!!


Förlåt jag såg inte, oj blev fel. nej fyy inte alls bra.


Jag orkar inte mer, finns inget mer. jag klarar det inte även fast ni trror de. men manteln skydda mig jag göömde allt men nu  det går inte mer. jag är inte den som jag var förut.

jag vill bara skrika nu jag orkar ine mer,


Fy uch å bläääääääääääää

Vad har jag gjort för fel?


Jag vet inte"!!


/plutten i tårar igen å igen orkar inte ta sig upp.


Fredag igen

Jag brukar inte tycka om fredagar men denna var kanon!

Vaknade och gjorde mig snabbt i ordning för att sedan åka till praktiken, jag fyllde upp mitt bord lite och sedan visade vi Lynn våra nya skor å då ville hon också ha ett par. Så jag sprang ner å köpte ett par till henne med. Och fick shoppat en tröja till mig själv med. Dagen gick och jag gjorde ett jätte fint arrangemang idag kommer bilder på http://www.videfine.blogg.se/ senare.

När jag slutat körde jag hem Åsa å sen var jag hemma en stund. Hämtade Gurra och Dodo hos Gurraberra för att åka till Henke där det var fest. Blev senare Cheers & Beers och där blev det dans, även fast jag var nykter dansa vi gärnet:) jag å Emma å grabbarna. Fy Emma vissa karlar är väldigt jobbiga eller vad säger du;) Hade jätte skoj iafl. Sen blev det rasta med Emma, Dodo och Gurraberra. Och nu är det dags att försöka sova lite, fest i moon:)

Tack för en mycket Rolig kväll allihop!

En av oss som gråter
En av oss som låter
Dagar bara gå
Ensam där i sängen
Tänker hon - här borde legat två

En av oss blev över
En av oss behöver
Den hon inte har
Sanningen är svår
Och så plågsamt uppenbar
Önskar att du hade stannat kvar


/Plutten


Torsdag

Vaknade lite sent idag men jag kom i tid till praktiken, inte sovit bra i natt heller. Fixade lite med mitt bord när jag kom, det går bra där. Sen så åt jag lunch med Theresé och Elin på ströget, det var trevligt. Köpte ett par skor också å när jag kom tillbaka så ville Åsa också ha ett par så sprang å köpte ett par till henne, sen gick vi runt med våra nya skor hela eftermiddagen. (klick klack) skoj har vi haft iafl.

Åkte hem å åt en bit, brorsan e hemma nu med, han har det lite jobbigt. Han är nästan i samma båt som jag. Men får hoppas det löser sig för dom. det gör det inte för mig tyvärr.

Sedan åkte jag till andreas kollade lite på min Tatuering, som jag har tjötat om länge. Men snart så. Blev också garaget en sväng, men blev snabbt rastlös. så åkte en sväng köpte cola på shell å där jobba min parallelklasskompis alltid trevligt att prata lite, sen träffa jag Danne å Dodo igen. Det var väl min dag.

Fick alla kort idag, framkallat en del bilder från året som gott. Så många fina minnen, jag ALDRIG kommer glömma!

Vart en kämpig dag idag, mått inte alls bra. Vill inte att det ska sluta så här. Faller ner igen. Jag vill inte. Jag saknar han något så fruktansvärt får panik! Om man ändå kunde spola tillbaka tiden. Elina orkar snart inte mer tyvärr. Tänker på dig dag som natt, varenda sekund, somnar jag en stund så finns du ändå där i drömmarna.

Livet är slut, vill inte leva såhär,
du var mitt allt, du var hela min värd.


/Plutten i tårar


Grabb dag

Vaknade och snozade hur länge som helst, var inte långt ifrån att skita i skolan idag igen. men jag tog tag i mig själv en kvart innan det var dags att åka. fyy gick snabbt att göra i ordning sig. Jag kom precis innan dörren stängdes och upptäckte att en lärare skulle springa mellan två lektioner eftersom våran är sjukskriven å då ångrar man sig att man inte stanna hemma. Vi hade iafl Matte B och jag fick gjort några tal, börjar fatta nu:) våran halvt vikare är så jäkla bra på att förklara. Symetrilinje, maxpunkt, minimipunkt, nollställen, vertex jag kan det rätt bra:)

Hade mitt vanliga långa hål efter matten å då var jag hemma och tog de lungt å vilade ögonen, somnar lätt på dagen när man inte ska sova. men fan inte på natten. Blev sedan en Branch och produktskaps lektion, gjorde ett litet arbete med söta Sofie, duktiga var vi. Sen blev det också en del Frankrike prat, 3maj bär vi oss av för 5 dagar lek och upplevelser i Frankrike, Montpellier och första natten blir nog i Marseille.


Hinns nog med lite sol och bad med hoppas jag.


Efter skolan lekte jag med Danne för att senare åka med han och Dodo till Kungälv, Gbg och Lindome. Hämtade bildelar och lite så. Det var väldigt trevlig. När vi kom hem kom Gurra och lekte med oss. Trivs oerhört bra i ert sällskap grabbar. Nästan alltid glad, när jag är med er. Hämtade även upp Therese en kort stund också. Var ute å sladde lite, jag va livrädd, men börjar vänja mig nu.:)

Tack för en mycket trevlig eftermiddag och kväll grabbar och Therese för den lilla stunden:)


Tårar blir nätter istället för sömn!


/Plutten

Psst! Ni hittar mig på Défine i moon, ska bli skoj! Följ oss i bloggen  www.videfine.blogg.se


Tisdag

Dagen började inte bra idag, kan jag säg. Hmm efter nästan ännu en sömnlös natt vaknade jag av klockan, men ja kroppen vägrade å hela jag var helt död. Ställde då om klockan för att gå på 1/2 lektioner iafl. Fuskade idag igen med andra ord, och det är verkligen inte jag! vet inte vad som händer. Gick på rättskunskapen som jag tycker är väldigt intressant iafl. Sen åkte jag en Sväng till Therese och senare till Lotten för att åka till Gekås, åå vad jag saknar jobbet. Vill komma tillbaka nu!

Sedan höll jag på att krocka, fy jävla kärring som körde rätt ut i vägen, När jag har huvudled. Men Skorpan klara det finnt. tvär nita å bromsarna var bra. tur det för det var verkligen typ 1cm det handlade om. Fy vad arg jag va på kärringen å hon körde bara. uch. jaja tur att det gick bra iafl.

Senare på kvällen blev det bio, den nya Wallander - Hämden med Therese, Lotten, Dodo, Gurra och Danne. Skojjsigt och den var bra som wallander ska vara:)

Döljer skiten, men jag vet att det kommer när jag kommer hem. Gråter igen. Orkar inte mer.


För rädd för o blunda
För rädd för o se
För rädd för o gråta
För rädd för o le


Du vägrade att lyssna,
Du vägrade att förstå,
Du lämnade mig ensam på vägen att gå
En blev två, men blev sedan en igen

/Plutten

Jobbig dag igen

Ja efter en nästan sömnlös natt, vaknade jag och mådde lika illa som alltid, i med lite frukost och illa måendet blev sämre. tvekade en stund ifall jag skulle stanna hemma eller gå. tillslut gick jag ut, tog på mig manteln och låtsas som ingenting. Senare i skolan så somnade jag och linda i soffan å det var skönt med liten powernap där. Sedan var de ny kurs och senare också prov. hoppas det gick bra, men pratat med läraren å han vet hur de ligger till nu. 

Sedan hämtade jag Olle och vi åkte å hämtade mitt nya handsfack till Skorpan, Och sen hjälpte den bästaste Dodo mig att få ut det trasiga å in med det nya, så nu e skorpan glad. Sedan var vi hos Olle å myste:) blev också en snabb sväng till therese. mått pyton idag fy. Det är jobbigt. undrar om jag någonsin kommer må bra igen.

när jag kom hem så kom allt jag döljt under dagen och fyy, jag orkar inte mer. å jag kan inte göra ett skit åt saken, inte mer än vad jag gör iafl. men de hjälper inte kroppen lyder inte å jag fortsätter tappa kgn. även fast jag äter. helt sjukt. men men de ända ag tänker på är du. för du vet hur jag mår, du känner mig men du skiter i mig, döljer mig. jag finns inte.


/Plutten som inte orkar länge till

 


Söndag

Vaknade å kände mig lite seg men inte bakis. Hade kalas för lillsyrran Moa och sen åkte jag till Henke å kolla film med han Danne, Gurra och Andreas det var trevligt. så var denna dagen också över.

Tiden går men jag kommer ingen vart, känns som om jag aldrig kommer må bra igen. Jag vet inte men allt känns så jävla tomt och hopplöst. Alla dagar är likadana gör inga framsteg känns de som. Jag kan inte förstå det det går inte in i mitt huvud allt är bara så tyst. Allt gick för fort. jag vill inte mer!

Försöker fundera ut saker som gör mig glad, men kommer inte på något. förutom mina vänner och familj som är bäst. men annars finns de inget just nu. Helt tom är jag.

Du vet hur jag mår, men du bryr dej inte ett skit. Efter så lång tid. känner mig så jävla värdelös.

om jag ändå kunde tänka som du JKIBMM "jag kunde inte bry mig mindre" du lärde mig de än gång, men det funkar inte att tänka så. För jag tänker mig JKIBMM "jag kunde inte bry mig mer"

Du lovade att aldrig försvinna men de var just de du gjorde!


Trött på allt!
Men måste fan plugga nu.

/Plutten i tårar

Trevlig kväll

Blev tidig förfest hos henke å ja vad ska man säg jag gick på allt för hårt i början, full innan maten på bongo hahah sen blev jag skit trött, men en stund in på bowlingen börja jag bli pigg igen, blev sedan krogen. Tack för trevligt sällskap och en bra kväll.

Fick iafl höra att mina ambers eller vad det heter oranga blinkers fram är coola:)

Nu har jag ont i fossingarna och är svin kall brrrr!

Tyckte jag döljt det bra idag men jobbigt på hemvägen och nu är jag tillbaka i skiten igen fyy fan säger jag bara.
Ledsen nu å vet inte vad jag ska göra, orkar inte mer, vill inte att de ska va såhär.

Jag kanske inte var värd det.

I try to be so kind, but you hit me to the grown.

Vad jag än gör så blir det bara fel, viker av min väg och tårar faller ner.

People always leave,
People always let you down.









/Plutten i tårar som aldrig tar slut


Psst! Glöm inte kika in på www.videfine.blogg.se där vi visar vad vi håller på med just nu

Fredag

Tycker inte om fredagar.
Jo praktiken men inte i övrigt.

Praktik idag då, gjort mitt bord idag till Pr arbetet skojjigt. kommer nog bli bra. resten av dagen har jag inte gjort mest, var hos pappa en sväng sen träffat lite vänner och så.

jag orkar inte mer. inte ens skriva. När ska jag vakna upp ur denna mardrömm?!



Hur fan kan du med?!



Jag måste glömma...
Få sluta drömma..
Jag sover och vaknar...
Det är bara dig jag saknar...
Mina ögon kan tindra...
Mina läppar kan le..
Men sorgen i mitt hjärta kan du inte se...


/Plutten


Om jag bara kunde....

Dagen har fyllts av praktik, vilket är väldigt skoj. Fått de nya varorna idag å jag vill bara ha allting. Det är så kul. Och jag lovar det är värt att gå dit å ta sig en titt. Följ oss även i bloggen www.videfine.blogg.se

Sedan blev det film hos therese med henne danne och gurra.

Skyddsmaneln höll inte tills jag kom hem.

Jag bad om en sak, det hade gjort det lättare men nej de gick juh inte.
Du tog mitt hjärta å stampa på det. känns verkligen så.
idag är en kämpig dag, som alla andra iofsj. Men dök upp lite idag som gjorde mig mer ledsen.
Mår skit, hela tiden. Vad gjorde jag för fel?

vad ska jag ta mig till? joo gå vidare jag vet, det är så jävla svårt. å egentligen handlar det inte om att glömma, för ärligt talat vill jag minnas våran tid för den var underbar. det handlar om att leva med minnena och gå vidare med dom i sitt bagage. Någon dag så kommer jag klara det jag vet, men vi vet alla att det tar både tid och energi.

Den dagen kanske jag är starkare än någonsin vem vet, men just nu mår jag så jävla kass. Det är sjukt jobbigt.
Jag längtar efter dagen då jag kan äta som förr för jag älskar mat, men inte när man mår illa efter varje matbit man äter. jag längtar också efter att skratta och le som förr. Den dagen känns väldigt långt borta.

/ Plutten i jävla tårar som vanligt

Skyddsmantel!

En lektion sedan Låååångt hål och det blev shopping, 3 linnen, 1 kjol och 1 klänning(Tråkigt att ha gått ner en storlek bara fyy). Ska även köpa en klänning till på stylebystars:) sedan hade vi en kort lektion å sen sluta vi. Åkte för att tvätta och städa bilen, Danne kom å hjälpte mig. Blev väldigt nöjd äntligen är Skorpan fin igen:) Sen så Blev det film hos Therese med henne, Sicka, Fredde, Danne å Henke dålig film så jag å sicka somnade.

Varje dag när jag går ut från dörren, tar jag på mig min skyddsmantel och ett fejkat leende. försöker hänga med, vara som vanligt men märker nu att det inte är rätt metod. För när man går in genom dörren igen spricker manteln å allt kommer på en gång. Tårarna bara rinner å man kan inte göra ett skit. bara vänta, tills man kanske somnar någon gång å vaknar till ännu en dag fylld av jobbigheter. jag vet inte vad jag gjort som gör att vi inte kan prata? jag vet ingenting. Du var mitt hjärta och det går inte att komma undan det. Du var speciell för mig och du betydde mycket. Men allt kastar du bara bort, förstår inte.

Kroppen börjar säga ifrån nu, vet inte vad jag ska ta mig till.


Olle kom hem, jag saknar dig gumman!

Första levnadstecknet från Sandra å Josse i Thailand med Skööönt!


/Plutten vill inte mer.



Lek

Förrst va det skola som gällde, uch är trött på att inte kunna sova på nätterna. Då blir man så trött i skolan och lätt för att somna på tråkiga lektioner. Till lunch blev det China 'Sea med Madde å Sarah gott va det.


Älskade syster

Efter skolan hämtade jag min älskling Nellie på dagis hon är verkligen bäst. Lyser upp min dag! Jag å Nellie åkte till Donken så träffade vi Danne å Henke där å Nellie åt glass och drack cola. Hon var lite blyg men det släppte när vi satt oss i bilen för att åka hem till oss, då sa hon -nu är jag inte blyg längre. väl hemma lekte hon som bara den med Danne å Henke, åå vad jag älskar hennes skratt man blir så glad. Sen kom mamma hem å jag fick tryckt i mig lite mat. sedan åkte vi till Therese å kolla film å prata lite resor och dit kom även Gurra och Lotten också. Mysigt:)


Det är jobbigt nu, vill kunna sov å äta som vanligt. gör allt för att komma tillbaka men ja förgäves.
Det värsta är inta bara att förlora din Kärlek utan också din Vänskap.
Kan inte förstå allt, att vi inte ens kan prata efter en så lång tid.
Vad gör jag för fel egentligen?

All smärta, det finns för många minnen här
Fattar ingenting, du var min tvillingsjäl
Allt som vi byggt upp, det ba ramlar ihop
Och vi två som skulle bli gamla ihop
Jag var sjukt kär, hur kan det sluta såhär


Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
Slängde det i backen, stampa på den, STOPP
(Det ordnar sig) Vad fan säger du till mig?
Mitt syfte här på jorden var tillsammans med dig
Du var min trygghet, min milhöga fästning
Alla har en mening i livet min älskling




Solen står högt över taken och vinden har vänt
isen har smält och det luktar som vår
Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken
Våren har vaknat, men drivor i vitt
ligger kvar över taken

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Dina läppar som längtat iväg säger "Allting är bra
det tog lite kraft, men trots allt var det skönt
att det gick som det blev, att det blev som vi sa"
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt
Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt
För mycket människor i stan just idag
Här blir man ensam bland tusen
Dom har spärrat med koner kring varje fasad
Det sitter skyltar runt husen

Det är varning för ras...

Solen går ner över taken och klockorna slår
En konstig dag, med ett konstigt ljus
Jag går mitt i vägen, det luktar som vår
Det droppar av snö ifrån träd och hus
Kom inte för nära, du vet hur det går
Jag ser vart du längtar, o du ser hur jag mår
Inget vidare rus
Jag försöker få in alla ord som du sa
Men du vet hur dom smakar
Det är nånting skumt med stan just idag
Det är nånting som knakar

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras

/plutten Depp

Bra dag

Blev trots allt en väldigt bra dag, efter en natt utan sömn trodde jag aldrig att jag skulle orka men jag gick till skolan. råkade fuska lie iofs för att luncha med damerna och säga hej då å hjälpa sandra ut med all packning. Var faktiskt sorgligt när jag körde där ifrån, kommer sakna dig gumman. jaha sen blev de skolan igen. Efter skolan åkte jag, Danne och Henke till jobbet (Gekås) handlade lite skit. sen åt vi lite med. Ni fick mig på bra humör idag grabbar, TACK!

Hände dock något med mitt ansikte helt konstigt, torr fast på något konstigt sätt. svider:( Sedan åkte vi till Therese och slappa lite å Danne å Henke hade mycket energi men det fick mig att skratta:) Blev senare en sväng om donken dit Lotten också kom Skojjigt. Sen var de dags för mig å Skorpan att åka hem.

Tack för att ni gör mig glad!

Men så fort man blir ensam är man tebax i tankarna och tårarna, förstår inte.
Att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket, efter allt han gjort mig.
Känslorna finns kvar, man kan inte bara glömma allt.
Saknaden är stor!



Japp nu var det fixat!


/Plutten

vad hände

Oj vad konstigt det va när jag vaknade haha det var väldigt mörkt ute så började undra vad klockan var å när jag kolla opps då var den 18.00 fyy flög upp ur sängen nästan. vet inte vad som hände var vaken i någon minut vid 12 sen somna jag om. Kroppen behövde väl det. sen kom mamma, per å nellie hem som vart på disney on ice å då var jag väldigt ledsen så tänkte det är bäst att ta en promenad till brunnsberg och Andreas för att hämta min kära bil Skorpan. För det är jobbigt att vara ledsen hemma, mamma blir med ledsen då. satt hos andreas en stund, prata lite å så. Sedan hämta jag Danne så att han kunnde följa med mig och äta fick i mig lite iafl. Sen var vi hos Henke dit Dodo och Gurra också kom efter en stund. Senare var det dags för mig att åka hem till Sandra för att säga hej då hon ska vara borta i Thailand i 5veckor juh. Kommer sakna henne mycket. kanske hinner med en lunch med henne och flickorna i moon om jag fuskar lite med skolan. Avslutade kvällen med att åka till rasta med Danne.


Vart en kämpig dag eller ja kväll har juh inte vart vaken många timmar :) men jobbigt har de vart, har gått en hel månad nu å jag har inte kommit långt typ inte någonstans står kvar på samma ruta. Jag förstår fortfarande inte vad som hände, allt gick för fort. vad gjorde jag för fel? Saknaden är så jävla stor. jag vet inte vart jag ska ta vägen, de här går inte. Jag orkar inte mer du va mitt allt.


Jag liksom föll över kanten!


/Plutten i tårar igen

Jobbig dag

Fick inte sova mycket idag heller, gick upp åkte å hämta sandra för att fixa lite ärenden på stan. sedan åkte jag hem å halvsov tills det var kväll. gjorde mig i ordning och sedan körde andreas mig till Elin som fyllde 19:) där va de fest och sedan vidare till krogen. innan kvällen var slut blev det också rasta.

inte mått så bra idag, helt slut på energi. när ska jag klara mig ur detta, kunna se mig själv i spegeln och se att kläderna sitter som dom ska, kunna le och skratta som förr, kunna vara mig själv. när ska jag klara av allting. har gått en månad idag och det känns lika förjävligt fortfarande, står kvar där den dagen allt gick åt helvete. jag står kvar där men tiden går och det gör även du.
 

tack alla som står ut!


Natt / plutten i tårar som vanligt.

Fredag

Startade dagen med spa mellan 8.00-12.30 med sandra och gittan.
Började med yoga sedan gick jag på min behandling å det var helt underbart skönt.
När jag sedan vilat en stund efter för det behövde man, gick jag vidare för att tvaga mig och där mötte jag sandra och Gittan igen. När man tvagar sig skrubbar man sig med en speciell skrubkräm och en liten handuk och så sitter man på sin pall och har en hink man fyller med vatten och häller över sig, jätte skönt och ren blir man:) Sedan gick vi och badade i massagepoolen med tio olika stationer himla skönt men det känns i kroppen efteråt. När vi var färdiga där blev det lite bastu och ett kalltdopp för Sandra i kall badet och lite frukt och sånt. Till sist gick vi till de varma källorna och fyy vad skönt det var skulle kunna sitta där i evigheter å bara njuta. Med utsikt över stan, fästningen och havet:) Sen var vi klara och gick till ströget och å lunch.

Efter lunchen blev det Praktik, vi gjorde i ordning lite och så gjorde jag mycket fina buketter å vi testade lite nya pynt metoder:) kommer upp på défines blogg www.videfine.blogg.se kolla in den. jag var rätt trött efter spat men jag kom igång efter ett tag. Blir alltid glad när jag är där.

Sedan efter praktiken blev det mat med Danne å Henke. Sen åkte jag och gjorde mig i ordning för att sedan åka till henke där det var lite fest bar senare av till krogen, var juh nykter och körde. Hände lite tråkiga saker under slutet av kvällen stackars Henke. När jag och andreas skulle möta upp Gurra som va med Henke på sjukhuset så kom la Civil polisen fick blåsa och jag va nykter:) sedan fick jag pratat med henne så vi kunde hitta Henke och Gurra. så när allt var klart där körde vi hem Henke så han fick komma hem. Han ska tillbaka i moon. Hoppas du mår bättre snart. Dom tog iafl fast den som gjorde de.

Blev en lång fredag har vart vaken i 22timmar nu å jag e inte trött. sov juh inget natten till idag heller.
men när jag väl somnar och ska upp igen då kommer jag vara trött. 


Finns så många minnen, allt påminner mig om den lyckliga tiden.
När ska jag komma tillbaka och bli mig själv? klarar det inte försöker å försöker.
men kommer jag någon vart? nej står kvar på samma ställe.
På spat stängde jag bort allt för en stund men efter halva tiden så var jag tillbaka i tankarna igen.
Prata med mig, det blir lättare för mig då.

Blev ett långt inlägg för en lång dag!


/plutten i tårar




Praktik

Idag var jag tillbaka på Défine (http://www.videfine.blogg.se/) det var skönt att vara tillbaka, blir på bättre humör med. Det är kul att vara där. sen åkte jag å färga lottens hår, det blev rätt bra tror jag:) myste lite å så.

Hej då Olle, hoppas ni får en kanon vecka. Kommer sakna dig Gullet.

Imoon blir de Spa å det ska bli skönt, ska även unna mig en behandling för det är jag värd. :) Ska bli mysigt.


I do the same thing every day, every night. Thinking of you and cries. We had something, something you just can not forget. You are there all the time, if only I could.



/Plutten i tårar

Noll timmars sömn ungefär..

Hejsan har inte ens bloggat natten som var, det är juh alltid det jag gör men var hemma väldigt sent typ 04.30. igår va ja lite bakis sov hela dagen sen blev det film med lite vänner. när det var dags att åka hem vill jag inte sova, allt för pigg. så då ringde jag två andra nattugglor Andreas och Lotten, det var väldigt halt men de fixade jag lätt sladda lite å drog handbromsen, se jag lär mig:) vi åkte till rasta och sen till stoffe som jobbade i hamnen.  sen körde vi till skällinge å lämnade den lite handikappade lotten:p å sen var jag vaken nästan tills jag gick upp. Kunde verkligen inte sova. fyyy det är så jobbigt. men jag hann med mycket iafl.

idag var det att gå upp tidigt, som sagt inte sovit något. Det var bara att sätta sig i bilen och hämta Tess å Sicka för att åka till Skene och Skroten för att handla tyg till min balklänning, blev kanon bra tror jag:)  sen när vi kom hem igen gjorde jag lite ärenden på stan å senare åkte jag till Olle som lämnar mig å åker till spanien på fredag. :) ha så kul gumman! Efter jag vart hos Olle åkte jag till Sandra å hon stökar bort julen, skit tråkigt. hahah men hon åker juh snart också:( så nu sitter jag här praktik i moon men tror ni att jag är trött nepps. Så vad ska vi hitta öpå i natt tro?!

På fredag blir det spa på asia spa:) blir även en skön behandling för min del. Sandra å Gittan ska med:)

Varför ska det vara så svårt?! orkar inte mer,. Saknaden är så gigantisk stor. Allt gick för fort.
det går inte till såhär. Måste bort. NU!!!!! vill inte vara kvar här med, påminns hela jävla tiden av skiten.
Känner mig så värdelös!

HATAR DIG!!!  ÄCKLIG!!!


/Plutten


Jobbigt

Vaknade väldigt sent idag, trött som bara den. vill inte ens gå upp allt är verkligen skit idag. å min kära farfar ligger på sjuklhus och det är verkligen skit jobbigt allt nu. Jag orkar snart inte mer, Saknaden är stor!

Poeple always leave
Poeple always let you down



Det är svårt att hantera smärtan för att förlora dig överallt jag går
Men jag gör det
Det är svårt att tvinga mig själv att le när jag ser våra gamla vänner
och jag är ensam



Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra
Som jag sa, när du ringde idag
Jag ljuger så bra

Oh, jag ljuger så bra

Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar
Sagt upp ditt hyreskontrakt
Och talat om för alla mina vänner
Att sista kortet är lagt

Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
Oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så bra

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Mm, man mister en så står där tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag ljuger så bra

Men ibland är det svårt att va' stark, inte följa sitt hjärta
Och inte skicka nå't dumt sms, att jag saknar dig så

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så, ja jag ljuger så bra

Afton!

ja de blev fest fast jag inte räknat med det:) å det blev bra tillslut:)

sov alldeles för länge till att böja med sen blev det att fixa lite ärenden i stan med omnejd, senare blev det fest började hos therese och slutade på krogen. blev en hel del dans på cheers and beers kul va det. sen kom jag hem å då satt låtsas pappa vaken å kolla på hockey så då gör jag det med lite grann kan juh ändå inte sova.

Tack alla för ikväll, å speciellt dodo då som fick mig på mycket bra humör. alla ni är guld värda!

jaa blev juh lite tårar som vanligt, faaan vad jag inte vill det här.
mår skit dåligt, å vill bara att du ska pratat med mig. Finns ett så
stort tomrum i mig just nu, klarar det inte. Dag som natt är du i mina tankar
men på nätterna kommer allt för jag håller det inom mig. å det är så sjukt jobbigt.

Måste bort!!

/Plutten i tårar igen! -4.5

Söndag

Idag har vi som vanligt vart på motellet en sväng å ja spelade lite:) sen såg vi tre filmer alla var faktiskt bra, denna gången. har nästan sett alla filmer dom har nu, ja eftersom vi alltid kollade varje söndag förr:( innan vi åkte hem åkte vi å hämta dannes internet så nu är han glad.

-vi måste ringa lite viktiga samtal i moon med.
-jag har också ett viktigt samtal att ringa. ska ringa till gud och fråga vad fan han håller på med.
hahah ibland är jag lite knäpp:)

å jessica gick runt med en kudde på ryggen utan att märka det, den satt fast där hahah:)

Saknaden är stor, och känner en fruktansvärd tomhet går inte att beskriva.
känslan för dig är speciell. det saknas en pusselbit i mitt pussel och det är du.
men jag vet att pusslet aldrig kommer bli helt igen, jag vet allt det där och att du gjort mig illa
och svikit mig totalt, men ändå älskar jag dig fortfarande! Du bara försvann från mig. VARFÖR!?

Förlåt för all depp, men det är jag just nu och jag försöker men kommer inte någon vart!

Natt / Plutten i tårar

Oavsett

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, Så har de alltid varit någon
före dig och det kommer alltid vara någon efter dig
Och oavsett Vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak
till hon som låg på samma plats som du gör nu, Inse de o saknaden kan bli mindre.

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer de alltid vara någon som är bättre
och någon som är sämre än vad du är.

Han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du e den enda, och för tillfället så
ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte. han kommer alltid säga de du vill höra,
sant lr inte så faller man för de oavsett.

Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill,
men satsa aldrig allt för de kommer han aldrig att göra!

Jag gjorde allt och lite till! och nu står jag här! Saknaden är blir inte mindre:(


Lördag

Danne väckte mig kl 13 idag och då var det att sega sig upp och göra sig i ordning han sa att jag skulle forta mig men de orkade jag inte:), sedan hamtäde jag han och vi åkte och tvättade min bil. blev en väldigt jobbig stund, känndes konstigt, helt fel. Höll tillbaka tårarna som kom nu, ville inte visa mig svag. Vill bara att allt ska va som förr. men jag vet att det är över. Prata med mig iafl hjälp mig att bearbeta. har miljoner frågor i huvudet just nu.
 
jaja och senare åkte vi till micha och olle en snabb sväng. Sen hämtade vi gurra och åkte till therese för att kolla resor:) sedan var det bowling som gällde å jag är verkligen kass på det haha två Strikar. Sedan blev det campino de andra gick tgill krogen en sväng å vi körde hem tess sen blev det som vanligt en sväng förbi vårat kära rasta innan hemgång:)

- e sockret gratis, eller är det 15kr för sockret. hahha så jävla kul, du måste prata som folk.

det blev mycket Sen i dagens inlägg men jag e trött nu.



Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

Vad ska jag ta mig till!?

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

/ Plutten i tårar


Lååång dag

Dagen började med att köra therese till arbetsförmedlingen, sen såg vi en film Wildchild den va lite bra sen så var vi i stan en stund och såklart donken. Danne ska juh alltid dricka kaffe där:)

Sedan blev det motellet för lite spel å jag vann igen :) ja nu har jag vunnit 670kr på 2 dagar å då är det jag satsat bort räknat, någon gång får man ha tur iafl:)

kvällen ja vad gjorde vi 3 ensamma tjejer nää verkligen ingenting.. å nu ska jag ut å köra gurra och mollan hem från krogen.


jag vet inte men är inte mig själv längre, försöker men de känns inte bra.
vill bara må bra nu men de går juh inte. jag pratade om allt med dig, allt var ju så bra.
jag vet inte vart jag tar vägen vill bara bort härifrån tårarna kommer hela tiden å jag är
trött på att må dåligt nu, men ingenting hjälper. önskar att du en dag inser vad du förlorat
och att vi iafl kan prata som vänner de e de minsta jag begär.


Jag kan inte förstå nu,

vad som hände här inom mig.

Jag var inte mig själv då,

jag borde ha sagt nej.

Vill förklara så gott det går,

jag hoppas du förstår..


Det är nått som kan hända vem som helst,

det är bara ord men

alla gör vi fel,

sånt man aldrig borde

görs ändå,

lovar dig,

det här var ett misstag av mig.


Det nått som kan hända vem som helst,

säg att du förlåter,

ja, jag gjorde fel.

Men om du kommer åter

ska jag vänta här på dig,

det här var ett misstag av mig,

ett misstag av mig.


Natten gjorde mig vild och,

jag gav mig ut på en okänd väg,

det gick för långt och jag ångrar,

att jag tog mitt sista steg.

Jag vill förklara så gott det går,

jag hoppas du förstår.


Kan du nånsin förstå,

nånsin förstå,

orden du får från mig,

vill bara ha dig.

Jag vill förklara så gott det går,

jag hoppas du förstår.


2009

ja 2008 slutade i tårar och 2009 började med tårar, det kan inte bli bättre. Nytt år nya möjligheter tror inte på det skiten följde med mig in i 2009. Går inte att glömma på en minut, försöker berarbeta men det tar lång tid. 

Får hoppas vi kommer iväg, för då får man en chans att ladda om batterierna. Behövs verkligen, energin är som bortblåst efter allt.  

The hjärta och smärta



I en film ser jag regnet falla upp mot dig

Och jag ler

För du blir min räddning

I en dröm sjöng du sånger på mitt rum

Jag var sjuk, som du

Och du kallade mig älskling


Mina tankar är så klara nu

Alla frågetecken slätas ut

När bomben faller vill jag vara där du är

Vår hämnd blir ljuv


Vi mot världen

Vi mot världen igen

Vi mot världen


I en park någonstans i Köln när vi går som i trans

Du är tyst

Jag har lögnen på tungan

Jag har brutit alla löften som du höll

Men jag gör vad jag kan

Förbli evigt unga


Och i gruset låg en fegis kvar

När mina glasögon just sparkats av

Gav jag ett löfte som jag skäms för än idag

Våra hjärtan slog lika hårda slag


Mina tankar är så klara nu

Ni kan släppa den där bomben nu

Över axeln ser jag pärlband av blåljus

Vår hämnd blir ljuv


Och det var vi mot världen igen

Vi mot världen igen

Det var vi mot världen igen

Vi mot världen igen

Det var vi mot världen igen

Vi mot världen igen


/ Elina


RSS 2.0