Ayia Napa Nu!!!

Nu är det dags att ge sig av igen då, alltid samma dilemma väskan väger för mycket. suck! men har fått tagit bort lite lite så nu borde jag klara mig:)

Nu kommer snart några hit som ska åka med mig, mamma kör.
Dags att öppna första cidern:)

Och så klart armbandet jag byggde igår är på, Made in Hunnestad som sagt:p haha
Något får man roa sig med ibland juh:p

Allt är nog med nu, och jag är bara lite nervös. inte alls som sist.


De här kommer bli GALET!!!!


Kommer hem ca 03.00 till varberg natten den 6:e juni:) sedan är de balen 7:e
Ses snart alla mina vänner kommer sakna er:)


(virrigt inlägg men lite stressad)

PUSSS OCH KRAM / PLUTTEN ELINA LARSSON BOLANDER (Jag ska heta Bolander också sen när jag orkar byta:)

Nu var det dags igen...

När jag vaknat och hoppat in i tvätten så hade min underbara mamma lagat mat till mig:) lax som jag älskar! Sedan sprang jag runt och packa och grejade, sedan hämtade jag Malin för att åka till Gekås köpte engångsgrejer till studenten och så köpte jag ett par urläckra skor. Gladiator skor med högt skaft svin fina:) Fick också mitt jobb schema inte alls glad att jag får vänta en månad innan jag får börja... Sedan hem igen å greja lite till hem till Therese en sväng och vidare till pappa Maggan hade köpt en strandhandduk till mig och så kramade jag min kära pappa hej då. Vidare till garaget och där har jag spenderat resten av kvällen med grabbarna mycket trevligt, byggde mig ett arband av buntband så road var jag:) jag och Dodo avslutade med lite nattamat på donk.

Så nu var det dags igen, imorgon ska man upp i luften igen och till varmare land:) härligt!
Funderar på om jag glömt något men kommer inte på något, de blir nog bra.
Kommer sakna alla här hemma men en vecka går fort. Men de e mycket som händer när jag kommer hem.
Först ska vi överleva denna resa och de gör vi:) Ska bli så jädra skoj. jag e laddad nu.

Dags att sova upp tidigt i moon Ska ha Nellie en stund och lämna bilen och packa de sista, innan vi lämnar Varberg kl 13.20 ca.


/Plutten "Saknar"

Pysseldag..

När jag vaknade gjorde jag mig i ordning för att åka och luncha med några från klassen för dom hade en lektion på morgonen som då inte jag har för jag slutade skolan igår:) Men det var lax idag och det är super gott, tackade mattanterna för 3fantstiska år:) Sedan var det till att åka hem å hänga upp tvätten som jag la i innan jag åkte tvättade även 3 masikiner till duktigt va? :) Mellan maskinerna åkte jag ner till stan för att fixa lite ärenden och tvätta och städa bilen. Sedan hem igen till tvätten å då kom Familjen hem så vi åt lite och då kom också söta Lea på besök. hon är sjukt söt:) Har också börjat plocka ihop lite som jag ska ha med mig, lite hmm nja halva garderoben nästan. Men så blir det. Senare träffade jag min stjärna Sandra sa hej då för hon skulle till orust så vi ses inte på jätte länge. Sedan åkte jag vidare till läjet för att lämna grejer till min baldejt. Och då när jag ändå var ute och körde åkte jag till grabbsen i garaget och där var också Malin, var där ett tag och vidare till stan å träffa Therese och lite så. Har pysslat med en hel del idag kan man säg.

Nu är det bara en dag kvar sen drar vi mot Napa, kommer bli galet om jag känner min klass rätt:p
06HpB Underbar klass!!

I moon hoppas jag på en bra dag, det blir till att packa och fixa,



Bara lyssna... sjukt bra...


Plutten/ "You played me
Betrayed me
Your love was nothing but a game"

Känner mig stressad!

Dagen började med att åka gtill skolan för att få reda på mitt betyg i stil och färgen sedan bar det av till Gbg med Sarah och Jessie där jag handlade löshår till balen och studenten och örhängen till balen. Vi åt också på Jensens, det var mycket gott. Strosade omkring ett par timmar där, det var mysigt. När jag kom hem så började det att ös regna och åska så jag mamma och Nellie myste i uterummet och lyssnade på ovädret. Jag somnade till en stund när det väl slutat regna. Åkte sen till hajen och vidare ner till Kammen lämnade mitt löshår och gick vidare till Défine beställde blommor och sånt till hjärtat jag ska göra till morfars begravning från oss barnbarn och barnbarnbarnet. beställde också lila minigerbra till min balfrisyr. När jag kom hem igen fixade vi fika för att gå till Nellies dagis på vårfest. Efter vårfesten hämtade jag Malin och vi träffade lite folk vid fästningen och åkte sen vidare till Sandra och myste.

Sandra har ett så underbart kort i sitt fotoalbum och det bara lyser om det kortet. åhhh vad jag saknar. känner mig inte alls pigg och glad just nu, allt är så stressigt nu, måste fixa och greja innan jag ska åka och så allt inför balen måste vara helt klart å massa där till. Känner mig så sjukt stressad fast jag inte borde. Och då blir allt jobbigt igen. Napa om 2dagar då ska jag verkligen koppla av allt, för sedan när jag kommer hem är alla dagar fullspekade. Ska försöka hantera stressen på ett bra sett men ni som känner mig vet att jag alltid måste göra saker och kan aldrig koppla av men sån e jag:)

Jag längtar efter att kunna lysa som jag gör på det kortet igent!!!

Olle Saknar dig redan!!!

Hatar!!!


/Plutten "Saknar det och allt"


Vila i frid morfar!

Det var ett tag sen sist, har varit jippodag och födelsedags fest på schemat i helgen som vart. Det har vart kanon kul. Jippodagen var sjukt galen:) har också fått ett mycket roligt samtal. Men mer berättar jag inte ännu. Toppen helg iafl!


Dagen idag har vart lite konstig, inte sovit något i natt heller. Blev väckt av min mamma som fyllde 45år idag hon är bäst. Fick dock ett tråkigt besked Morfar har gått bort. Jobbigt men han var ju väldigt sjuk så det var skönt att han slapp lida mer. Sedan försov jag såklart mig då men kom iväg till slut, bara latjat runt i skolan fått reda på lite betyd och vart i stan en sväng köpte solbrillor till napa, sjukt fula. Sedan träffade jag min Olle som åker till bulgarien i moon:( kommer inte att träffas förens balen typ. så e de. jag var trött så blev en fika å sen hem och sova en stund. När juag vaknade hade syrran lagat mat till mamma som var stressad så det var bra att hon fixat mat till oss. Mammas dag blev inte alls bra men vi gjorde de bästa av situationen. Sedan var jag hos Anja pratade balfrisyr och färgade mitt hår. :) Sedan var det hem igen då mamma som vart iväg hos mormor kommit hem för en fika med alla sina barn och sitt barnbarn det var mysigt. Kände att mamma behövde lite lugn och ro så jag åkte och hämtade brudarna Sandra, Malin, Frida och Maria för en tur i skorpan och bara umgås mycket trevligt.

Morfar
Morfar var en mycket speciell person, han höll alltid på med olika saker å byggde å hade sig. Som om ni tex sett utanför bolanders däck alla skyltar på huset som man ser från mororvägen där står tex kaffestuga, glass, kiosk m.m de e morfa som satt upp för han har byggt allt det där men han sålde nog aldrig något. Den sommaren han började med glass då slutade degt med att vi fick äta upp all glass för att den var på väg att bli för gamal. Ja han var rolig han. Men morfar var inte en sådan morfar som man pratade med han var alltid med men gick runt i sin egna värld eller låg i soffan å kollade på tv. Ja han var en mycket speciell månniska. Hoppas du får det bra där uppe morfar, och hälsa farmor! Sov gott!


/Plutten "Sockarna"

Onsdag..

Sov länge idag och det var skönt, fast någon väckte mig juh alldeles för tidigt tur att jag somnade om sen. När jag gick upp lagade jag mat till mig och bara tog de lungt sedan var det dags att göra mitt sista prov och det var ett praktiskt prov det var skoj. så ska bara skriva ner allt om det sen har jag inget kvar att göra. Sen har jag bara hängt mest och vart med olle och lite annat folk. Vid fästningen, garaget, donk senare drog jag å Dodo, Andreas, Jakob och Albo till krogen en sväng å kolla läget var en del folk ute men rätt lungt.

Så då ska man sova, men som vanligt så går väl inte det.

/Plutten "Lurar mig själv att livet går vidare"


åkturer...

dagen började med lunch i skolan sedan prov, gick väl sådär men nu har jag inget kvar i skolan mer än eximiationen imorgon...  Sedan bärde det av med Therese, Sicka och Olle till ullared följde med för sällskapetsskull. Sedan när vi kom hem igen körde jag å hämade grabbarna för att åka till Gbg och kungsbacka där vi hämtade bil grejer.  Sedan garaget en sväng..


Blev på dåligt humör nyss, trött på en del grejer. Det hanldar om att ge och ta...
vill bara åka nu, längtar bort!!! får stå ut en vecka och 3dagar till!!

inga pojkar i världen


/Plutten "Kärlek och hat"

Skorpan...

Var i skolan tidigt för att få reda på hur matten gick och jaaag klarade det!! Det var verkligen skönt att ha klarat matte B. Sedan hade vi en kort lektion sen slutade jag kl 10. åkte efter lunch ner för att beställa tårta till studenten och hälsade på Défine. Sedan var det dags för skorpan att besiktigas och det var ett ynka fel, ett läckage i avgasröret. Måste vara ett litet hål. Så var inte så glad över det. Men men de går juh att fixa. Allt annat var juh bra. Sedan åkte jag hem till Dodo ch hjälpte han med lite planering åt grillat och sedan vidare för att hämta gurra för att hämta hans grejer till bilen. Vi åkte sen till stan och träffade lite folk, och det började åska och jag var skit rädd.

Tack för idag!

/Plutten "Saknar"

Hektisk men bra helg och franskarna har vart här..

För att börja där jafg slut så var det en heldag med franskarna i fredags vi gjorde lite blandade saker som guidning på fästningen, åt på skolan och visadeskolan, windsurfing och senare även bowling och utgång. Lördag var de också heldag med dom vi badade på kallbadhuset sedan var vi i stan en sväng och då hade dom fritid så jag, Sarah, Madde och Moa åkte på en utflykt för att kolla hur de gick för hoffarna det var roligt att se. Senare blev det brännboll och på kvällen var det knytkalas på derasvandrar hem som vi ordnat med svensk mat och nubbe :) festade också och det blev utgång men jag gick till Cheers en sväng och blev kvar där så hann inte säga hejdå riktigt. dåligt av mig.

Och så till idag, åkte till garaget när jag vaknat varit där hela dagen grillat korv och grejat. Sedan blev det stan en sväng och sen åkte jag för att titta på film med Malin, Jocce och John såg Australia mycket bra, och den var sorglig. Och nu är klockan alldeles för mycket och jag ska snart upp. jaja jag överlever väl.

Vart lite nere och deppig idag men ny vecka imorgon och nya tag!

Besiktning i morgon hoppas skorpan klarar det!!!


/Plutten "Mår inte bäst"

Ledig dag..


Skööönt att sova ut, sedan rensade jag garderoben guud vad mycket jag slängde:) tack olle för hjälpen. fick äntligen packat upp allt från gamla dar. de va jobbigt men de gick fint. Sedan har vi vart i stan köpte nya solbrillor eftersom mina gick paj igår när jag satte mig på dom "klant" så körde vi en sväng träffa lite folk och så. När olle sen åkte hem spenderade jag nästan resten av kvällen med grabbarna i garaget alltid lika trevligt. Hann sedan också med att träffa franskarna som anlände idag blev dock lite besviken på att vissa inte var med och att de var några jag knappt sett innan. men de ska väl bli kul ändå. dom var väldigt facinerade av bilar som vi har:) dom hade t ex aldrig sett en skyline på riktigt bara på kort...

De va de de, i morgon väntar heldag med franskarna.


/Plutten "Lite chockad, men lättad"




 


Kevlarsjäl...

Startade med att gå vilse för att vi tydligen bytt sal, men hittade efter många om och men och då var det dags för matte prov. Sedan va vi på Gekås typ halva klassen handlade till jippodagen. Sedan var jag modell åt syrran hon går juh frisör och måste öva. Blev bra, färgade utväxten och toppade bara. Sedan åkte jag hem för plugg och mat och åkte senare ut till garaget där Dodo och Gurra va, blev ett par timmar där, grillade korv till dom och hjälpte dom lite grejade också lite med bilen. Kom på att nästa gång få jag ha oömma kläder det är mycket roligare att greja då:) Sedan åkte jag för att hämta upp jocce så vi kunnde åka till han å se lite tv och film med malin.

Mycket härlig dag!

Frankrike kommer i morgon kväll, så schemat för fredag och lördag är klar och det blir två intensiva dagar med mycket aktiviteter!


Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl

En av några förklaringar
Kevlar är skottsäkert material men kan skadas av smala stick
jag har byggt upp en kraftfull sköld mot starka emotioner
jag är rädd för starka känslor och vill inte låta de dra ner mig i otrygg brist på kontroll
jag vill själv kunna styra över min tillvaro och inte styras av okontrollerbara känslor
därför har jag byggt upp ett lager kevlar runt min själ
försök att få mig ur balans med hjälp av gevärskott kommer inte att fungera
själen min långt långt in går ej att nå
men mot små, små, smala, vassa, välriktade stick har min själ svårt att värja sig
strategin att värja sig mot kanonkulor gör att sylvassa stick slinker igenom
du som genomskådat min strategi stack ett hål i min kevlarsjäl
du blev mitt sår och så blöder jag ihjäl


/Plutten "Du stack ett hål i min kevlarsjäl"


Hektiskt..

Stressade till skolan men lektionen var inställd. Kuul var i skolan från klockan 8.30 till 2 hade en kort lektion fick reda på att jag fick VG i svenska B kanon nöjd och haft Frankrike möte. dom kommer juh på torsdag:) Sedan hem å pluggat matte b och sedan åkte vi till cult design. Mycket fina grejer blir det iafl. Sedan när jag kom hem hann jag med en liten runda med skorpan träffade lite olika folk å nu är jag trött. Dags att sova. endast 7 hektiska skoldagar kvar! och det är mycket som ska göras å fixas!

I moon blir de lite blandade saker på schemat.


/Plutten "Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl"


Måndag igen..


inte haft måndag på länge känns de som:) men nu var de åter dags att ta tag i det sista. Måste väl nämna att jag somna på samhällen som vanligt, men idag kolla vi ändå på en tråkig film. Dagen har flytit på och varit lite hetsig med möten och grejer, men sånna är måndagar. Efter skolan mötte jag upp Olle och vi väntade på att hämta draget med Dodo. Sedan åkte vi till Ullared för att byta mina skor och lite så. Sedan lämnade jag av Olle och åkte till Bua för att hämta Andreas, sen fick han hjälpa till att tvätta skorpan lite. Sedan träffade vi lite folk och tjöta lite å så. Väl hemma kom jag på att jag var tvungen att plugga. Så nu vill jag sova.

Imorgon är det skola en stund sedan spika schemat för Frankrike folket som kommer på torsdag, ska faktiskt bli skoj. Sedan ska jag åka till Cult Design och kika på det nya sortimentet som kommer till hösten och vintern med Défine. Skall bli super skoj!


/Plutten "Känns konstigt, träden är gröna och jag minns de som om de va igår dom planterade dom"


Så fantastiskt underbart!!


Helgen..

Lördag var det jobb på défine och sedan kalas för fredde. Sedan på kvällen var det fest för Malin som fyllt 23år. Det var en fantastisk kväll med god mat, sing star och en massa trevligt folk. Senare bestämde några av oss för att åka mot varbergs krogar medans andra åkte till falkenberg. Tack Andreas som ställde upp och körde oss, en riktig gentleman:)
Jag och Andreas avslutade kvällen som vanligt med rasta, det börjar bli lite av en lördagnatt grej nu:)

Söndag igen då, sov otroligt skönt och det var mys. Sedan kom mormor och gjorde upplägget på balklänningen så nu är den helt klar:) Efter det kom Dodo och Andreas och hämtade mig och de blev falkenberg och lite sånt.
Jag åkte senare ut till rolfstorp för att tända ett ljus på farmors grav, för att igår var hennes födelsedag och idag är det på dagen 8år sedan hon gick bort. Tiden har gått fort men känns inte så. Saknar henne något så enormt! Åkte på vägen också hem till min kära farfar åt glass å tjöta en stund, han är bäst!

Nu har jag tittat på robinson som vanligt på söndagar och nu är de dags att sova!
Imoon blir de skola och sen hämta en grej med dodo och senare till ullared och byta mina balskor som va fel på naturligtvis!

Tack alla för helgen!

/Plutten Saknar min Farmor mycket!!!   "Someone watching over me!!"



Underbart!

Fredag hemma i varberg..

Började jobba kl 12 alltid lika skoj att jobba. Kul att träffa åsa också. Efter jobbet åkte jag å träffa Olle innan hon skulle jobba, sedan åkte jag hem å åt good middag. Saknat kokt potatis:) mycket bättre än tex sniglar haha. jaja sedan blev de garaget en snabb sväng och sen träffa lite folk. jag å sandra gick också en sväng till cheers men fyy helt dött.

Jobba i morgon igen, sen ska jag på kalas och sedan är det fest hos malin för att hon fyllt år. Och äntligen ska jag få använda min nya klänning och mina nya skor som jag köpte i frankrike. Nice!!

Bilder från frankrike ligger på facebook, jätte många blev det:P


Längtar redan bort, här är bara kallt och så släpper man bara allt när man är borta helt underbart. Men nu är man hemma i 3veckor och då måste man ta tag i allt. Sen är de cypern som gäller:)




/Plutten "Saknar det"


Frankrike...

Tänkte berätta om resan lite, och börjar från start.

Klockan 20.20 gick planet mot Frankrike och Marseille, vi träffades 2 timmar innan och tog oss lite att dricka för att lunga nerverna. jag tyckte inte om Ryan air de va trångt och personalen var inte så bra. Men vi landade iafl i Marseille vid ca 23.00 och det var varmt när vi klev av. Sofie och Bridget (lärare på skolan) mötte upp oss med chaufförerna. Blev ca 2timmar i skumpig minibuss till Montpellier och vårat hotell. Vi var mycket trötta och hungriga. Vi fick våra rum och jag och Moa bodde ihop, fick först ett rum utan balkong men fick bytat med Barbro så att vi fick balkong. Sedan var det hopp i säng och vi somnade snabbt.

På måndag, var det gott med frukost. Som varje dag bestod av vitt bröd med sylt m.m, det vita brödet fick man överallt. sedan var det dags att hälsa på i deras skola och träffa dom. började med guidning på skolan och sedan fika med eleverna, för att sedan vara med på en lektion. Och ja vi fattade ingenting för dom pratade bara franska då. efter lektionen blev det lunch som dom fixat till oss och det var plockmat. Det var mycket gott. Efter maten var det dags för guidning i Montpellier. Den var lite seg och vi var mycket trötta allihop. Efter det var det dags att åka och göra sig i orning inför kvällen. Vi gick ut och åt alla vi svenskar, 3rätters och det var bla sniglar till förrätt och fyy det var inte gott alls. Annars var den maten kanon. Sedan kom de franska eleverna och hämtade oss, och dom kör helt galet. men vi kom fram till en strand och där satt vi och tog de lungt.
 
Tisdag, dags för besök på ett vineri med prvsmakning m.m köpte en av deras viner till Défine. Sedan skull vi åka till en sjö, och där var det väldigt blåsigt så det blev en enklare lunch där och sedan vidare till en gammal mysig by. Sedan var det dags för shopping, blev en klänning och ett par skor. på kvällen blev det tapas m.m till middag på en restaurang.  och vidar till en pub.

Onsdag var det att gå till skolan för att sedan åka till standen, var där hela dagen. Det är en Fly Fich som man har efter en båt, så alla som ville fick testa och jag bangade. Fick en del färg och de känns. Sedna blev de förfest vid poolen och vissa blev bra fulla. Åkte sedan till stan och käkade och mötte sedan upp de franska eleverna och tittade på en match och det var mycket nice.

Torsdag resa till marseille med tåg och åt där och så, sedan gick planet hem vid 17.00 typ. bättre resa denna gång.

DEt har vart 5underbara dagar med mycket sol och cirkus 30grader varje dag.

Så nu är jag hemma igen, sköönt men saknar värmen.
pratar mer om resan i moon, måste sova ska jobba på Défine i moon.

/Plitten


Åker nu..

Hinner inte skriva så mycket idag heller. Men finns bilder på facebook från helgens aktiviteter.

Nu åker jag till Frankrike, mont pellier. Kommer hem på torsdag.

Ha de bra här hemma.

/Plutten "Nervös"


Härlig dag..

klockan är alldeles för mycket nu, så tänkte att jag bloggar om denna fantstiksa dag i morgon. Har resfeber och hoppas kunna sova nu.

Utställning, street cars fest
Jessica 19år

/Plutten "Förbannad"

1 dag kvar...

Valborg var kanon kul, förfest med tjejerna hos syrran med grillning och lekar. Sedan ner till krogen! Tack tjejer för en fantastisk kväll.

Första maj..
trött efter gårdagen men kom tillslut iväg för att sola med brudarna, oj som vi skrattat. och färg de fick man. Sedan åkte jag hem till pappsen där alla syskonen var och även Lea för att äta middag. Träffade också bästaste farfar! Efter maten städa jag bilen å vi greja lite å så sen blev det stan igen, träffa sandra och olle och sedan en massa folk. Senare mötte jag upp grabbarna Dodo, Andreas, Gurra och Danne vid posten för att umgås lite med dom på krogen. Avslutade kvällen med att håkan å lars tvingade med mig att sällskapa dom när dom skulle äta. men det var mycket trevligt. Lyckad kväll igen!

Nu är jag trött och ska iväg till Halmstad i morgon på bilutställning, ska bli skoj! I morgon fyller även sicka år så ska fira henne på kvällen, grattis vännen. Funderar på att vara nykter, men får se vad jag bestämmer mig för. vill juh kunna köra på söndag innan jag ska åka om det behövs:) Men men får se hur jag känner i morgon. Har juh inte heller packat ännu, men de hinns väl med det också:) Tur att vi åker sent:)

Resfeber som aldrig förr:)

/Plutten "Löjligt"

RSS 2.0