Solning/Fest

Nu har jag och Dodo solat, och det är verkligen skönt och avslappnande.
Innan det träffade jag Olivi, Micha, Jensa, Elin och Sebbe och åt Campino med dom. gott och onyttigt men vad gör det går juh fortfarande ner så då får man äta sånt.

Nu är det dags att göra sig i ordning för fest igen:) Lika bra.


Förövrigt har det vart en jobbig dag.

/Plutten

Fredag/Lördag

Dagens ordspråk från Cult Design: Man kan inte rota i ett getingbo utan att bli stungen.

Gårdagen var det praktik och senare fest, var först hos Frida där var också Maria, sen kom också Sandra, Håkan och Daniel. Sen C & B sen blev det pizza:) Skoj hade vi. Var livrädd gick hem efter många om och men. jag överlevde iafl, men kallt var det.

Mår faktiskt rätt bra så, men mår inte bra så. Jag vet inte ska väl pigga upp mig med lite solning med Dodo senare:)
Tror det blir utgång idag med, fira fredrik men jag är inte riktigt på G. får se.


Lägger ner allt nu, ger upp..........


/Plutten i tårar.


Torsdag..


Dagens ordspråk från Cult Design:
Man kommer aldrig först genom att gå i andras fotspår.

Dagen startade med en dålig morgon, inte sovit i natt heller. Sedan åkte jag ner till Défine gjorde i ordning min 4:e och sista plats i PR arbetet. Dagen gick fort och det har vart mycket trevligt. Fixat inför våran Happy Weekend med.

Efter praktiken åkte jag hem och sov, och sent åkte jag till Sandra en sväng.


Klarar ingenting, bröt ihop nu. Orkar inte mer.
lägger ner allt nu, finns inga krafter kvar.

Jag är nog inte värdig, som du sa.




/Plutten i tårar

Onsdag..

Dagens ordspråk från Cult Design: Inom varje äldre människa finns en yngre människa, som undrar vad sjutton som hände.


Vaknade av han som lagade värme grejen, sen ringde klockan å jag låg kvar tills han gott. Vågade inte gå upp. Sedan kom Pappsen hit lite snabbt, hann byta några ord. Vidare till skolan, 2 lektioner med långt hål så det blev campino och banken. Efter skolan blev det solning med Jessie och Marcus. Sedan var jag hemma en stund, betalade räkningar och lite sånr innan det var dags för mig och Therese att tvätta bilarna efter en stund kom också Dodo till undsättnig. Blev bra men blir ju smutsig direkt men måste göras. Sen blev det motellet en sväng dit kom också Sicka, Fredde, Danne å Henke. Alla åkte hem till Therese sen men jag å Dodo och Gurra var ute å åkte lite.

Tack Sandra för att du orkar lyssna.

Trisslott och cola, Lycklig för stunden.


Funderar mycket just nu, är i en väldigt dålig period nu. Mår inte alls bra och jag blir nästan rädd för mig själv.


imoon blir det Défine, Kul ska det bli. www.videfine.blogg.se



/Plutten

Tisdag..

Dagens ordspråk från Cult Design: Av barn och dårar får man höra sanningen.

Klockan ringde å jag ville bara ligga kvar, men de var bara att hoppa in i tvätten och ge sig av till skolan för prov. Gick väl sådär, Samhäll var det och om jag inte mins fel har jag sovit de senaste lektionerna vi haft. Skärpning på det. Sedan flöt dagen på som vanligt, fick Manikyr idag också av Linda, Tack! Sedan bar det av till tvååker å vi åt lit mat på korva, jag Linda och Moa. (inte systrarna utan mina kära klasskompisar). Sedan var jag hemma umgicks med familjen, Syrran, Fredde och lilla Lea kom också. Sedan Åkte jag och solade med Dodo. Så himla skönt. Blir nog allt oftare nu:)

Resten av kvällen har jag grejat med mitt fotoalbum för 2008, en jädra massa bilder men då är det inte ens hälften. Men blir lite att kunna titta på iafl. Resten får bli på cd-skivor:)

Fick mig en liten överraskning i morse, blev lite lätt chockad. :)


Vet inte vad det är med mig?!
förlåt alla!


Jag ljuger så bra!


/Plutten tänker


Gå in här och samla poäng!

Måndag igen..

Dagens ordspråk från Cult Design:Ett huvud utan bekymmer sitter på en fågelskrämma.

Uch måndagar är inte roliga, speciellt inte efter en sådan här natt. Gråtit hela natten, vet inte vad som hände. ucha orkar inte mer. ja å sen upp tidigt för att ha matte å idag stod hjärnan still. å sen har man lektioner till 4 med men fick ett litet hål så blev fika på stan. efter skolan mötte jag upp Dodo som var rastlös och vi hämtade Olivia för att gå på stan en sväng. sen åkte vi också till motellet. har inte hjort så mycket annat idag.

Dags att plugga och läsa lite.


Behöver komma bort. Sandra ska vi ta en tripp?

Agresiv på mig själv nu, hatar att jag blir så förbannat svag jämt. 

Varför inte bara prata, blir jobbigare ju mer tiden går. 

/Plutten i oändliga tårar! 


Tillbaka...

Dagens ordspråk från Cult Design:
Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal.

Tillbaka hemma nu, bott hos syrran ett par dagar, å ja deras internet/tv/telefon fungerar inte riktig så jag har fått klara mig utan.

För att börja där jag sluta, så var det tacos och en massa mys, prat och foton från Tahiland. Sedan blev det utgång.
Tack för kvällen tjejer. Hände en lite oväntad grej där på dagen också, det var jobbigt.

På lördagen var jag inte lika pigg, bosse busa när jag kom hem på natten å sen blev det juh film å där efter ett försök att sova ett par timma, lyckades väl sådär men Therese väckte mig för en runda på stan då även Lill-erik, Henke och Svenne svinfull var med;) hahah ja dom var konstant fulla sedan fredagen. köpte presenter och bytade min jeans som gick sönder innan jag knappt hann titta på dom. Senare blev det en snabb sväng till kungsmässan där jag inhandlade ett panband. Trevligt. Snöade även en hel del:)

Senare blev det lite förfest hos Danne och utgång. jag hade skoj iafl. De va bara att ge den liksom.

idag har jag städat, sedan tog jag mig en promenad till Olles jobb Wärdshuset å så fick jag lite mat och det var mycket trevligt. sedan gick jag till syrran hämtade bilen och grejerna å åkte hem. Väl hemma var det dags att prova balklänningen igen åå den kommer bli fin. Längtar tills nästa gång jag ska prova då är den nästan klar:)
sedan blev det film hos 'Therese.


Idag har det vart en käpig dag i mina tankar, tänker på mycket, tänker på allt. å jag bröt ihop. varför så svag?
jag känner mig så förbannat värdelös (förlåt uttrycket). jag klarar inte det mer, orkar inte kämpa mer. helt slut. Muren rasa igen, allt rasar. vet inte vad jag ska ta mig till, vet varken ut eller in längre. Allt känns så fel. Ger upp snart.



Denna spelades alltid när det var dags att vakna, för ett par månader sedan!


/Plutten i tårar

Fredag...

Danne väckte mig tidigt, hmm kl 12.30 typ. trött va jagh. Inte sovit mest i natt, ligger bara och tänker. såg också en bra film.
¨
Sen åt jag frukost hos Danne lax blev det MUMS!!

Å nu är det dags att göra sig i ordning för kvällen,  Ska ut med Tjejerna:)

/Plutten Tänker...

Torsdag..

Dagens orspråk från Cult Design: Fattig är inte den som har lite, utan den som aldrig får nog

DAgen började med att Syrran väckte mig kl 13. och då fick jag gå upp för att packa mina väskor igen för att vara kattvakt hos dom. Sen åkte jag å åt Frukost hos Danne å sedan blev det också lite Shopping ett par Jeans och en tunika.

Har inte gjort såp mycket idag spelat spel å lite så hos Danne med lite folk Trevligt.

Nu är dte snart dags att åka hem till lägenheten och Bosse. Har ingen dator där så kommer bli jobbigt, men jag får väl se en film eller något.

Tänker...


/Plutten

Olivia och Elina dag...

Dagens ordspråk från Cult Design: Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon.

Vaknade av att Olle ringde å väckte mig, knappt sovit något. Kunde verkligen inte sova som vanligt, tänkte en del i natt igen. Sedan var det in i tvätten och göra sig i ordning för att sedan hämta Olle. Vi startade dagen med Donken.  Vi åkte sedan till motellet med Danne å Henke, spelade lite;) Sen var vi hos Olles Mamma, och senare också en sväng på hennes jobb. Där fick jag frågan om jag gått ner i vikt:( fan syns de så tydligt. Jag som äter nästan som en häst. jaja sen åkte vi vidare till min Mamma, och då kom mormor med första delen av min Balklänning, så då fick jag prova och mormor fixade den lite. Så nu är hon i full gång med att sy. Sen åkte vi till Campino där vi mötte upp Micha, Jensa å Linda för att dom skulle äta. Sedan åkte jag å Olle till Danne å spelade kort och dom bara fuskade;)

Det blev en heldag med Olivia och vi har hunnit med en del saker:) Mysigt gumman, Tack för en underbar dag!

Mysigt väder å grymt halt:)


Olivia ritade så fint i snön:)


/Plutten, Tänker

Härlig dag...

Dagens ordspråk från Cult Design: Lärdom är en skatt, som följer sin ägare överallt

Kom upp alldeles försent men men de gör väl inget, såg att det var kanon väder så det blev lite lunch med Sandra, Maria, Frida, Malin och Josse på ströget mycket mysigt. Gick också en sväng på stan för att sedan åka å handla med Sandra till hennes väldigt tomma kylskåp. Senare åkte jag med Therese, Mollan och Danne till motellet för att spela upp pengar typ, haha. Men man är Lycklig för stunden som jag brukar säg. Sedan blev det Spel hos Danne med han, Mollan och Jensa och  Dodo dök också upp lite senare fick även mumsat i mig lite tacogratäng igen:) MYSIGT!!

Det var denna dag, Tack alla för idag.

Känner mig lite nere/hängig/deppig just nu. Inte bra. Funderade mycket i bilen på väg hem, och kom på mig själv med att jag saknar när jag alltid skrattade och var riktigt glad, visst är jag glad och jag skrattar men ni vet nog alla vad jag menar. Den gamla Elina eller hur man ska uttrycka det. Jag vet en del grejer svårare än andra som skulle kunna hjälpa mig en bit på vägen. Men som sagt det är svårt. 

It will soon be too late!
I give up soon!

/Plutten


Min solstråle..

Sandra kom hem för en stund sen, så efter att vart hemma och bloggat och allt, tänkte nästan sova så fick jag ett sms att hon var hemma. Då klädde jag på mig och åkte hem till henne. Så fin du var gumman! Träffade också Celine där som skulle åka iväg till mauritsius(eller hur de stavas) i 3.5 veckor.

Åh vad glad jag blev att se dig sandra. Du lyser upp och ger mig styrka.
Tack för presenterna! Du är guld värd!


Borde nog sova, men jag är inte mig lik.
Tror du vann över mig idag, Minnen!

/Plutten

God mat, roligt spel.

Dagens ordspråk från Cult Design:Det finns inga problem, bara nya möjligheter.

Uch idag var det en inte orka gå upp ur sängen dag, ville bara ligga kvar och fortsätta drömma. I drömmen var jag sjukt lycklig och det var en sådan underbar dröm, som jag inte tänker berätta tyvärr:) Men fick gå upp efter en stund iafl, kunde inte ligga där å deppa. Så gjorde jag mig i ordning blev smörgåstårta till frukost:) Segade en del men kom tillslut iväg till en väntande rastlös Danne och vi mötte upp Sicka för att sedan åka till Danne å då bestämmde vi kvällen.

När Henke kom gick vi å handla lagade sedan tacogratäng Minnen sen kom Fredde och Sicka och vi åt å spelade spel, sjukt skoj spel:)

Sen åka hem, tänkte tagit en prommenad men jag var allt för mörkrädd idag, så jag tog en sväng med bilen för att fylla tomrummet. 


Flickan hon säger jag är ingenting
Alla gamla tankar bara snurrar omkring
Och jag vill aldrig älska nån så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd





/Plutten

över..

Dagens ordsp¨råk från Cult Design: Löften som ges i storm, glöms bort i stiltje.

Tack alla för gårdagen och för alla fina presenter.

Förfest hos therese för mig då, sen blev det oscars för min del, med mycket dans. :) Dock lite folk ute.

Klarade inte hela kvällen, förlåt.

Vaknade med världens huvudvärk idag fyyy, hem till therese och då hade hon redan städat TACK!:) så packade med alla presenter hem och sedan blev det kalas hos pappa, tack för presenterna.

Sen blev det motellet en sväng, spelade, gick lite plus iafl. Lycklig för stunden. 

Inte gjort mycket mer idag, trött....


Varför klarade jag inte det, blev arg på mig själv. Mår inte bra bara, å ibland kan man inte hålla inne det.
Tänker för mycket!
Saknad!
Tystnad!

Börjar fundera på om jag blivit allergisk eller om det fortfarande är för att jag är ledsen?
ska testa och se nu i veckan.

Lov nu då, sköönt! men vad ska man hitta på? Sandra kommer iafl hem i moon weeii!


Hörde att någon borde gå en danskurs hahah

Falsk!



Blandat!
/Plutten i tårar


Födelsedagsbarn idag!

Dagens ordspråk från Cult Design: Börja varje dag med ett leende, så har du det överstökat

Hej alla, blev väckt av sång från mamma och Nellie i morse så söta:) Fick mina tallrikar så sjukt snyggt blir det, fick också lite smycken å så:) nu är de snart dags för kalas å sedan fest!


Föresten hittat madrassen så nu e det också klart, bra bra! Visa framfötterna!


Alla tårtor och smörgåstårtor å redo nu.


 
Its hard...



Tack alla ni gör min dag!!




/'Plutten

Fyller år!

Dagens ordspråk från Cult Design: Kärleken är det enda som blir mer, ju mer man slösar med den.

Dagen började med att garnera smörgåstårtan, och sedan åka till Défine, gjort många fina grejer idag. Peter kom också med nya blommor, köpte mycket fina blommor helgen till ära:) åå det luktar så gott i lastbilen:) Till lunch bjöd jag då på smörgåstårta och den var riktigt good! Fick present med, fick 6st assietter som jag önskat mig. vet att jag får tallrikarna i moon, och så har jag även multiskålarna så kommer bli sjukt fint att duka med det. När jag väl flyttar:) Fick också den STÖRSTA rosen :) sååå fin! Tack Tack allihop!!!

Sedan hann jag med att åka hem en sväng å då hade mamma gjort klart allt för i moon (idag) Tack mamma! Sedan blev det Gbg och bio, i taket lyser stjärnorna, helt okej men boken är bättre och så var de några j*vlar som störde hela film men men så e de ibland.

Sen blev klockan 00.00 och då sjöng Therese och Sicka för mig:) och så fick jag en cola haha.  Tack för idag tjejer!

Så nu fyller man år då. Och Alla hjärtans dag

Morgon dagen:
Fixa inför kalaset
leta madrass å täcke
Ha kalas kl 14.00
Släpa allt till therese
Fest!!!
Ska väl hinna med ett inlägg underdagen med:)


Bröt ihop lite innan, vet inte vad som hände, tänkte för mycket.
Alla minnen!

 
     

Mycket att göra..

Dagens ordspråk från Cult Design: Det är bättre att fråga och verka okunnig, än att förbli det.

Lättare att gå upp när man ska till praktiken:) tycker juh om att vara där. Fixat och donat hela dagen inför Alla Hjärtans dag, Fint blir de. ("Allt detta bara för att jag fyller år hahah, eller inte") Har mycket fint vi ska göra i moon med. Vill ha allt! haha.

Sedan så var det dags att gå till Frisören, Anja min brors tjej på kammen. Färgat och klippt mig, å fint blev det. Älskar att fixa håret man känner sig Glad och fin:) Brorsan kom också dit och färgade också sitt hår:)  Roligt är ändå att brorsan brukar mobba mig för min mage, men går icke längre, sköönt!

Sen var det bara att åka hem å göra smörgåstårta som jag ska bjuda på i moon på Défine:) Gott ska de bli.

Hållt igång hela dagen och jag är nog trött nu, tror jag, äntligen.
Fast kom på att jag glömt äta sen lunch, kanske därför jag är trött.

När allting bara brast, var det du som stöttade mig!

www.videfine.blogg.se



 


Att synas utan att verkas!


/Plutten inne i tankarna

11:e

Dagens ordspråk från Cult Design: Det är bättre att lära något gott av den sämste än att lära något av den bäste.

Börjar väl där jag slutade, åkte till Gekås med Olle, köpte lite grejer inför helgen och lite smått skit. Hände också en pinsam olycka där haha:) Fick lödder i ögat kan man säg, så jävla ont å såg helt förskräcklig ut i ögat. Var typ enögd när jag körde hem hahah men de gick fint. När vi kom hem till Olle blev det speciel mirakel droppar i ögat och också fika som Olle bakat, Det var jätte gott. Var sedan hos therese en sväng med.




Tillbaka till idag, kom försent idag igen, Skärpning nu! Morgornar är jobbiga ucha! Hade två lektioner idag och mellan dom ett stort hål blev inhandlat en kjol:) och köpte även en body igår och det var fint ihop:) 
Efter skolan tvättade jag bilen men blev dock inte så bra, måste anstänga mig mer tror jag :) Sen kom Dodo och vi åkte till Rolfstorp och han fixade lite så nu är Skorpan mycket finare än innan! Tack! Sen åkte vi till stan igen, Blev donken, hem till danne och sen Handlade vi inför helgen. phh mycket som ska göras. Var också hemma hos therese och prata lite:)


Fy har mycket att göra nu, 4 smörgåstårtor och en Hjärta tårta minst iafl haha. Hjärta tårtan är en tradition sen jag föddes, när jag kom hem från BB hade min älskade farmor gjort en hjärta tårta och sedan dess har jag alltid haft det. 

Saknar dig Farmor Önksar du vore här! 


Åt nyss en Chokladboll å dricker cola, MINNEN!

2månader har gått, å jag känner mig som en skit. 
Prata!


Men det är dags nu att våga visa fram fötterna, inte vara rädd. hahah eller vad tror du Therese. Hmm måste hitta madrassen och täcke å grejer:)    (Fast jag vågar inte, jag är rädd)

Dags att läsa min bok, LATIFA mitt förbjudna ansikte.
Handlar om när talibanerna tar makten i Afghanistans huvudstad Kabul, och allt förändras över en natt för Latifa och hennes familj. En ung kvinnas liv under talibanregminen

Det är säkert min 5:e bok om Afghanistan, de bästa är Flyga drake och Tusen strålande solar.
De är hemskt och nu hade det hänt något i Kabul hörde jag på Tvn ucha. Tänk så bra vi har det.


/Plutten tänker å tänker


Ordspråket!

Dagens ordspråk från Cult Design: Diplomati är kunskapen att be någon "dra åt skogen" på ett sådant sätt att personen ser fram emot resan

Denna dag är inget att leka med, kunde inte komma upp idag heller, mådde väldigt dålig och huvudvärk på det. Tål ju inte heller att ta tabletter på morgonen, men gjorde det ändå och de va inte så bra. men nu känns de äntligen lite bättre. kom försent som vanligt och de första läraren säger är att Elina du ser förskräcklig ut, jo jag vet sa jag bara. Hon vet juh hur det ligger till. Nu är jag hemma lite å vilar innan nästa lektion sen slutar jag kl 1:) skönt och då tror jag att jag får pigga upp mig med lite shopping, fast jag egentligen inte borde. Kanske åker upp till jobbet en sväng också, ska ha lite smått inför helgen.

Dags att åka tillbaka till skolan!

Dagens ordspråk är nog en utav dom bästa!

Kolla även in förberedelserna inför Alla Hjärtans Dag (min födelsedag) på Défines blogg. www.videfine.blogg.se den har även fått nytt utseende som jag och Lynn grejade med förra veckan:)


Du är så söt Sofie, jag en dag vara starkare än någonsin å jag lovar en dag kommer den gamla Elina komma tillbaka, Hälsa lilla Clara att jag vill träffa henne snart:)

/Plutten

Vet inte..

Dagens ordspråk från Cult Design: Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår

Fy morgonen var inte att leka med, ville verkligen bara ligga kvar och drömma. Syrran skulle åka med till skolan så hon försökte väcka mig ett antal gånger, och jag skällde å var aggresiv förlåt! kom iväg till sist, Matte å jag kanske börjar få lite kläm på detta vi håller på med nu. Han säger att jag inte ska ge upp, var juh rätt nära för ett par veckor sedan.

Har så många lektioner på måndagar så som vanligt efter lunch så hade vi samhäll och oj då somna vist igen, å när jag gick frågade läraren om jag inte tänker vara vaken snart opps! Så e de när nätterna fylls med tankar och tårar. men men det löser sig det med en dag.

när skolan äntligen var slut, hämtade jag den bästaste Nellie å vi åkte till Danne en sväng sen gick vi också på stan, kollade mest hon ville inte ha något idag. Det jobbiga var nog att när vi var på väg till danne från dagis, säger hon att här bor juh din ... Elina, kommer du ihåg när vi var där å spela gitarr å jag vann över dig hela tiden. när ska vi göra det igen, jag har snart glömt av hur man gör.
 
Fyyy jag klämde tillbaka tårarna, Hon har sånt bra minne, hon vet precis allt. Hon vet också allt som hänt. Jag älskar henne mest, världens sötaste och bästaste Syster!

Senare lagade jag Danne och Henke lite mat, köttbullar och makaroner sen blev det 2st filmer Den bästa var Bolt den andre kommer jag inte ihåg namnet på.


Besviken till max!

Vet ni hur de känns nu, jo det känns som om man är blåst.
Sorry att jag vart i vägen så länge!

Jag vill inte vara rädd
Varför måste jag vara rädd?
Somliga vet att dom är starkare
än andra


/Plutten

Hemma igen..

Dagens ordspråk från Cult Design: Livet är det som pågår medan vi sysslar med annat

Vad hände igår? haha jo jag vet, det var fest:) skulle egentligen tagit det lite lungt men det gick åt skogen med det. Men jag hade nog skoj även fast det var som det var. Bröt juh ihop några gånger men mellan dom så var det väl skoj.
Tack alla för igår!

vidare till dagen, mått som jag förtjänade och har tok städat och packat mig hem igen. Jag bor fortfarande i en väska kommer nog förbli så ett tag till. tills jag börjar jobba. har juh en lägenhet  på g, men får se. Saknar iafl Elsa hon var ett gott sälskap. Vart med Danne å Lilleman en stund med, och var hos Therese å prata lite.

Födelsedagen närmar sig, och jag längtar inte alls om jag ska vara ärlig. Alla hjärtans dag
Men Therese då j'vlar fram med madrassen ifall att jag kommer hem där på den tidiga morgonen, och ja då ska vi göra min dag till en minnesvärd dag.
Bara jag klarar det.

Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.


Men Glöm inte att den kan jag leva länge på;)


I moon ska jag hämta min älskade syster Nellie på Dagis, sen ska vi mysa en stund. var längesen vi gjorde det nu! blir nog en sväng till stan och sen hälsa på Danne med.


SYSTRAR

Älskade syster
 


/ Plutten

Tårar...

Bröt ihop totalt hemma hos danne, och då blev det för mycket dricka sorry! sen krogen och ja det  gick inte så bra de heller så jag fick åka hem, fick inte gå hem så tror andreasa körde mig hem hit å tåraRna bara rann hela vägen. jag ger upp nu sorry i try!

hej då!



PLUTTEN som finns kvar!

Oj oj..

Dagens ordspråk från Cult Design: Är du säker på att du saknar det du söker
                                                                Are you sure that you actually miss what you are looking for

Ja igår var det en lååång dag, praktik sen fest här i lägenheten sedan krogen.
Och ja jag hade skoj när jag väl slutat stressa:)

Träffade en del av TJA igår med haha så jävla skoj, dans å verkligen såå jävla underbar!
Man får vara nöjd med det lilla, men sjukt underbar säger jag bara:)
Den kan man leva på länge, de kan jag lova!

Blev en kanon kväll, och nu var det väl dags att ta tag i sig själv och åka å festa igen.
fast inte så sugen men får väl göra de, annars vet jag vad som händer.

Hos danne blir de ikväll sen krogen, får se hur denna kväll slutar.

Just de ja, för att inte glömma flyttar jag kanske vidare i moon. Gott!

/Plutten


Lugn dag..

Dagens ordspråk från Cult Design: En liten gåva är bättre än ett stort löfte


Började dagen med alldeles för många snozningar, som vanligt inte sovit mycket. Kom upp till slut, och kom iväg i tid och allt, bra jobbat av mig:) Sen har jag vart på Défine hela dagen, skoj skoj. inte haft så mycket att göra men vart lite kreaktiva iafl. Ätit popcorn och druckit Cola han vi med också.

Sen åkte jag å handla lite, brukade handla överraskningar förr, så handla det jag brukade då. B la Chokladbollar!
får se om jag orkar äta någon, mätt sen maten jag laga innan, Snitzel blev det idag.
Sedan kom också Therese förbi en sväng.

Funderar på morgon dagen, händer? Förfest här kanske!?
De återstår att se vad det blir.

nehe dags att ta å fixa i köket. Tur att diskmaskin finns:)

Spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll. Du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd. Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd. Men jag glömmer bort att andas för....

Jag kämpar på!
Man ska behandla folk som man vill bli behandlad själv!

Om man blir sårad på ett sådant sett, så borde man veta bättre, än att göra likadant själv.



Är på Défine i morgon med, titta in och se hur kreaktiva vi är! www.videfine.blogg.se

/Plutten

De här är ingen saga, detta är min sanning

Sen när jag låg här å deppa så kom Danne och Henke å Muntra upp mig:) Lagade mat, blev Kyckling och klyftpotatis å så klart med vitlök:) mums var det. Kollade sedan en väldigt bra film som jag inte minns namnet på just nu. Senare kom också Dodo och Gurra förbi Trevligt. Dodo var också lite hungrig så han fick med äta lite.

Tack Grabbar för idag!

Blir bra med fest i helgen, hoppas på det iafl.

Vad ska man laga för mat i morgon då? något förslag?

Praktik i morgon, skoj ska det bli! www.videfine.blogg.se



Men nu blir det så igen, mitt hjärta fick ett hål i sig, att du inte skulle bort var det du lovade!

vi hade enade hjärtan, men delade tankar, men förlåt det känns fel när du är med någon annan!

Det finaste jag har kvar är minnena med dig!

Mamma säger att det går många fler bussar, men jag tror inte på det.

Du blev en annan person, inte den som jag älska!

Men smärtan vägrar dämpa, så jag fortsätter kämpa!
Försöker vara glad och jag fortsätter skämta.
Men ingenting kan någonsin bli som förut.
O jag hatar det du gjort men jag älskar dig så.


/Plutten bröt ihop igen.







Tårar.....

Dagen ordspråk från Cult Design: Skönheten sitter i betraktarens ögon
                                                               Beauty is in the eye of the beholder

Minns även ordpråket, från en t-shirt jag köpte till någoon en gång.

Vaknade efter en orolig natt, fyy när man väl somnar så drömemr man konstiga drömmar och ja, riktigt jobbigt att gå upp idag. Va i skolan sen åt vi på campino å sen skolan igen. Efter jag slutat var jag på en välbehövlig Pedikyr så nu är fötterna fina:)

Sedan hämtade jag upp Olivia för att se hennes balklänning:) du kommer bli sjukt fin i den!

Nu sitter jag i lägenheten, å helt plötsigt bröt jag ihop. Tårarna bara rinner går inte att stoppa.
idag är har jag vart jätte deppig hela dagen men nu var det kört.
jag orkar inte mer, orkar inte ha det så här.
Tänker mycket å jag får inte ihop det, det funkar inte så.

Innerst inne vet jag!



Mina nya tröja, som kom idag!


/Plutten

Shopping:)

När Mollan kom, så bestämde vi att vi åker till kunsmässan, Danne fick med följa med. Blev ett Par rosa Björn borg skor, en rosa tunika och lite smink. Man blir glad va shopping, men nu får jag skärpa mig. Handlar alldelses för mycket:) men som sagt det gör mig glad. Det blev såklart Buffé också, Väldigt gott.

När vi kom hem hit till lägenheten spelade jag å Mollan lite skippo sen så blev det att Kolla på Mamma mia med Danne å Lilleman. Den är ju så bra!


Nya skorna, såg dom och kände direkt att det verkligen är jag Fast Älskar mina Uggs, super sköna!


Elsa är snäll, och ett gott sällskap hela tiden:)




Plats 2 i PR arbetet, Massa nytt pynt. Följ oss i våran blogg www.videfine.blogg.se



Var ute på Personal Fest med Défine, Mycket roligt hade vi. Får göras om snart!


Lite kort från Lördagen. Förfest hos Felix, Riktigt skoj!




Förlåt, jag är inte lika stark längre!

Du ändrade din person och sa upp dig som vän!

Allt betydde mycket för mig och jag kommer alltid att minnas våran tid!

Den dagen, den dagen!


Saknar dig min stjärna Sandra,
Varje gång jag tittar mot himlen tänker jag,
att det är juh ändå samma himmel,
 då är du juh inte så långt bort hahah
Lite knasig är jag ibland!
 och att du snart är hemma här igen:)
Och då lovar jag, då ska jag hellre laga lax till dig:)
Eftersom du kommer missa smörgåstårtan på min födelsedag.

/Plutten

Tänk alla gånger...

Dagens ordspråk från Cult Design:
Om man funderar för mycket på nästa steg, kan man bli stående på en fot resten av livet.
If you think too much about the next step, you might be standing on one leg for the rest of your life.

När jag kom till skolan så var det ett jävla liv på svenskan fattade ingenting, asså hur kan en lärare säg så. förstår dig sarah att du kände som du gjorde. fyy vad arga vi var! ucha. Det löste sig lite iafl. tur det.

sen så hade vi en lektion till sen, slutade jag så nu sitter jag här med Danne, skulle åkt iväg med Dodo men ja så är det ibland, får ta det.

Snart kommer Mollan och hoppas att vi ska hitta på något kul.



Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
 Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
 Tänk dig en värld som rasar
 Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
 Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
 Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


/Plutten

Bloggen har blivit fin.

Dagens ordspråk från Cult Design: Bättre dåligt minne än dåliga minnen
                                                                It is better to have a bad memory than bad memories

Bloggen har fått ett nytt utseende, den är jag nu:) tack Lotten.

Var så stolt över mig själv att jag typ är klar med svenskan så fick klicka hem en Etnies tröja som jag velat ha länge:) och nu är den på väg. ibland får man unna sig:)

ikväll har jag å Lotten ätit Middag lax blev det, och det var riktigt gott. Älskar verkligen att laga mat, speciellt när någon mer ska äta. sen myste vi lite och Gurra kom också förbi, trevigt:)

Nu sitter jag här med elsa eller a hon sover som vanligt. Pratade med Åre innan dom har juh kanon väder och bra åkning, varför följde jag inte med?!

Slutar tidigt i moon skööönt!


Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här


Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Ibland när jag saknar dig
Så tänker jag på oss och alla minnen som vi dela
Ibland när jag tänker på dig
Så känner jag hur mina tårar faller ner för kinden

Saknar dom stunder vi har skrattat och myst
hatar på tanken att du skaffat en ny
Det krossar mitt hjärta att veta om
alla bilder på oss, har du raderat dom?

Jag jag tänker tillbaka på de du och jag
gjorde tillsammans , du vet vad du menar
allt jag har sagt har jag faktiskt menat
Men tiden den vände , det finns något bra
i det som vi gjorde de minns jag idag
De ända jag har kvar e det finaste jag har
de är minnena med dig och dom kommer alltid leva kvar
Tack tack och adjö , jag minns nog en del
men hej då min kära vi finns inte mer


/Plutten Tänker och minns, tårar!



Trött

Inte sovit mycket som vanligt, började med tandläkarn tidigt på morgonen gick bra. Sen var det dags för skola fyy, somnade som vanligt på samhällen. :P inte bra, men han tjötar så mycket å då somnar man. Sen var det åka hem till lägenheten och har faktiskt pluggat, känner mig stolt. Har gjort klart hela svenska arbetet tror jag :) Duktigt tycker jag.

Snart ska jag hem till min älskade lillasyster och vara med henne en stund tills Moa kommer hem. Sen ska jag hem hit igen och laga mat med Lotten, lax blir det mums! Älskar att laga mat:) Sen blir de nog film skulle jag tro.

Den du minst anar, lämnar dig!

People always leave!

Play no further role I can not fight
 It is beyond my control
 You left me alone
And of course I was scared
My last spark of hope
Be visible, being seen


/Plutten

Du lämnade mig ensam, och självklart blev jag rädd!

Seg dag idag, bara tagit det lungt med Danne, Henke och Elsa:)

Börjar piggna till nu som vanligt när man ska sova, ska juh upp tidigt till tandläkaren inte så sugen på det. Men har ju bestämt att denna veckan ska jag försöka skärpa mig med skolan igen, inget fuskade med sov morgon och sånt. får se hur de går.

Åh vad jag vill ha en egen lägenhet nu, känner att det är just det jag behöver för att klara mig ur detta. Men det är rätt svårt, men ger inte upp. kommer bli jobbigt att flytta hem efter denna veckan igen. Har juh inte ens packat upp allt sen allt hände, ungefär hälften står kvar som det gjorde när jag hämtade det. En dag kanske jag orkar ta tag i det. Men inte just nu, känner inte att jag klarar det nu. Så fort man börjar rota bland dom gejerna blir jag så jävla ledsen.

Känner just nu att allt är jobbigt, den som stöttade mig genom allt är helt bortblåst. Vill gärna lämna allt detta som vänner men inte lätt när inte han vill det. Hade vart så jävla skönt, gå vidare som vuxna människor. De e som jag alltid säger jag förlorade inte bara hans kärlek utan också en underbar vänskap!  Det gör så fruktansvärt ont, jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Du lämnade mig ensam, och självklart blev jag rädd! Du lovade att jag inte skulle behöva vara rädd, då blev jag trygg. men du höll det inte. Jag är rädd, kommer för alltid vara det nu.

Sandra jag saknar dig, Jätte mycket!


Spelar inte längre någon roll Jag orkar inte slåss Det är bortom min kontroll Du lämnade mig ensam Och självklart blev jag rädd Min sista gnista hopp Var att synas, att bli sedd Och jag glömmer bort att andas För sex, musik och våld Var det vackraste som hänt mig Sen själen min blev såld Att synas utan att verka Ser enkelt ut på håll Men jag lever på impuls nu Via fjärrkontroll Men jag sa alltid nej...


/Plutten i tårar



Fest, och en bloggfri natt..

Jaha igår gjorde jag inte många knop innan det var fest igen, hade riktigt skoj hemma hos Felix på förfesten. Shiit den mannen han kan underhålla om man säger så. Mycket skratt! Tack alla för en underbar förfest!! Blev sedan krogen.
Sen hem till breared där jag bor i en vecka.

Bloggfri natt wooow haha, orkade inte blogga i natt eftersom jag inte har min bärbara dator här. Orkade inte sitta upp här, det bästa är att blogga i sängen:)

Grymt trött och bakis idag, fyy! men jag klarade det 2dagar i rad inte likt mig. Men någon gång måste man öva inför Napa:)

Nu har jag Danne och Henke lagat tacogratäng, en del minnen dök upp igen. De är juh ditt recept. Åh det är så sjukt gott.
Nu blir de film och ta de lungt. ska hem till mamma snabbt och mormor ska mäta mig så hon kan börja sy min balklänning:) Den kommer bli sååå fin!!

Nej nu e de film.


Tänker tillbaks! Söndagarna var alltid speciella!


/Plutten

RSS 2.0