Ny mascara!

Igår va jag en sväng på stan å gjorde lite ärenden, skulle köpa min fondation på kicks och fastnade också för den nya mascaran Vibralash isadora. Den har 3 vibrerande hastigheter och klumpar inte, ger volym och längd. Ingen på kicks hade provat så jag tyckte det var lite spännande att prova. Och nu har jag gjort det, faktiskt bra man får mycket längd och den klumpar inte. Det va lite obehagligt först för det kittlades men sen vande man sig. Jag gillar den skarpt reden:)


Bollade även lite ideer med lynn igår å nu har jag hittat något jag måste åka ner och visa, spännande. :)

Idag sov jag alldeles för länge igen, och nu tvättar jag. funderar på vad jag ska göra nu. Blir nog en sväng om stan innan de blir kvällsmat hos pappsen.

Nu blev jag jätte rädd, det spökar i min städskrubb. raslade till där inne nyss. å jag hoppa till men nu kom jag på vad det var:) påshållaren ramla ner igen så nu måste jag fixa den också. hmm dubbelhäftande tejp behöver jag.

Hänga tvätt nu!!


I moon kl 18 sitter jag å danne här med varsin alkoholhaltig dryck och tittar på v75, spännande. hejja mina hästar! Sen blir de vidare på lite fest!

Så ni vet hur jag mår på söndag:)

ÖNSKELISTAN!
1. .... håller jag för mig själv, för den finns bara i mina drömmar:)
2. Resa
3. Ikea presentkort
4. Solkort på solsidan (fanns att köpa i automaten där, tyckte de va smart att dom skaffat de.)
5. Presentkort kläder
6. Ny mobil
7. Digital väckarklocka gärna med inomhustemp.
8.



Ha en bra helg/ Plutten "Om jag fick leva mitt liv på nytt igen, skulle inget få skilja oss åt"



Bör testas! Ny sminkupplevelse vill jag nog säg:)

Pokerkväll..

Nu uppdaterar jag flitigt. Tycker de e kul att uppdatera när man gjort något kul.

Idag startade jag dagen med att sola, sjukt skönt måste jag säg. Sedan åkte jag till Olle i snöstormen ganska mysigt att köra bil i snö tycker jag, bara man tar de försiktigt. Va där å tjöta lite innan det började kurra i magen och det var dags att åka och handla. Sedan hem och laga mat, bakpotatis, majskolvar och fläskfile blev det och danne gjorde mig sällskap.

Senare på kvällen skulle vi spela lite poker Jag, danne, wiktor, jennie och johanna, jag e värdelös på det och fattar inte mycke men de gick bra. jag och wiktor var kvar till sist men klockan gick och han skulle upp å jobba i moon. så vi gjorde en deal. Jag fick 100kr å han 150kr och han äran eftersom han hade mest marker. Så jag gick lite med vinst då vi hade lagt 50kr i insats. Så de blev en bra deal. Dodo var också å hälsade på och det var en mycket trevlig kväll. Och ett trevligt spel måste jag säg. Får helt klart göras om.

Sitter nu och funderar på den ständiga frågan, vad jag önskar mig när jag fyller hela 20år. hmm..
hittills har jag kommit på lite.

1. .... håller jag för mig själv, för den finns bara i mina drömmar:)
2. Resa
3. Ikea presentkort
4. Solkort på solsidan (fanns att köpa i automaten där, tyckte de va smart att dom skaffat de.)
5. Presentkort kläder
6. Ny mobil
7. Digital väckarklocka gärna med inomhustemp.
8.

Vet att jag kommer på saker efter hand. så jag får väl fylla på här sen. Har redan fått av mamma juh den dära grejen till sängen som blev så fel, så den får jag hämta i april igen:) och av pappa har jag nog listat ut att det blir en cykel, det va en smart och bra idé tycker jag:) men det får jag se när de är dags. om 18dagar. Finns säkert mer saker att önska sig men ska försöka skriva upp nu för jag glömmer lika fort som jag kommer på något.


De 34ljusen jag tände innan börjar slockna så time to sleep eller inte för jag ska läsa min bok först. snart läst ut den, och jag som hatar att läsa egentligen:)

Natti/ Plutten "i mina drömmar"

hmm..

Igår gjorde jag först lax till lunch och begav mig sedan till défine och fixade en present och tjötade väl ganska mycket som ajg brukar:) Köpte mig också nya change brickor till min change 4a Blev dom nya citronella waven:) Kul e dom. Sedan skulle vi träffa våran gamla lärare med frankrikegänget, blev fika hos han å det var trevligt.

Idag har jag fikat med lite tjejer från klassen och sedan bar det av mot Gbg med Danne och Mollan. Köpte mig ett par jeans, väldigt nöjd. Sedan har jag kollat på PH och ätit popcorn. Nu blir de läsning:)

När man tror att man e på väg upp ramlar man ner lika fort, allt känns väldigt jobbigt just nu. vill helst gömma mig. jätte jobbigt..


Sen en tid tillbaka har jag varit tom,
Och försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan,
Och mitt i allt så ska man vara sann!


Natt /Plutten "Klarar de nog inte, för mycket gammalt"

Rolig kväll..

Innan jag går in på gårdagen tänkte jag berätta att jag hade två härliga dagar på défine med helen. Vi hade bra team work och allt flöt på bra. Det va roligt när vi upptäckte att vi fått en pall med varor och vi gjorde så gott vi kunde. Var 2 roliga dagar på mitt favoritställe.

Sedan va de juh helg igen å de va fest hos gurra på lördagen. Vi var 10st som startade med lite bowling för att våran kära sara va hemma. Mycket trevligt. Sedan vidare till gurra där bastubilen va i full gång å grabbarna bastade. Festandet drog igång å alla blev ganska berusade tidigt och de blev en hel del dans å sång. Mycket roligt hade vi måste jag säg. Bra fest som alltid hos gurra.

När klockan sen började närma sig krogen, så va jag inte sugen på det. Följde med några till Dodo och berusad som jag va tänkte jag att jag hinner väl ner till krogen med. Men nej klockan tickade på och jag hade en tävling att slutföra men tillslut va jag hemma i min underbara säng som dock snurrade en del. Tack Andreas för skjutsen, Guld värt!

Fick väl sovit lite men vaknade omvartanat å mådde inte alls bra, alldeles för mycket av det goda kände jag. Men vad gör väl det, när man haft en kanon kväll med gott sällskap. Kom väl upp framåt lunch kände mig både mörbultad och bakis upptäckte då också en massa blåmärken och förstog då varför jag kände mig mörbultad (tävlingen). Upptäckte också att jag skickat en del konstiga sms så redde upp det innan jag somnade om i soffan igen..gott va de.

Sedan kom Martin å sen gurra också sorterade mina kort och tittade på en film. Men nu e de väl dags att sova igen. I morgon ska jag till Défine å fixa en blomma för vi ska sen på kvällen hälsa på våran gamla lärare.


Roligt att jag hade med mig kameran men inte tagit ett enda kort:)

Natt / Plutten

Nere...

Ja de här är inte okej längre, måste ha ett jobb.

Jag är väldigt nere och deppar ihop i soffan. Det är grymt tråkigt att gå hemma. Trodde inte de skulle vara såhär jobbigt. men just nu känns allt bara skit. Elräkningen kom idag med och gjorde det inte bättre om man säger så. Vist klarar jag väl mig ett tag till så sätt. Sen kommer väl a-kassan förhoppningsvis. Men vem vet när. Nej jag klarar de inte länge till, de här går inte. Finns inget att göra å kan inte göra så mycke när man måste tänka på ekonomin hela tiden. vad ska jag ta mig till......


Idag har jag iafl vart och färgat håret, äntligen och de behövdes verkligen. Sedan har jag inte gjort mycket. Soffan typ. Kännde mig svimfärdig när jag kom hem för jag hade väl glömt att äta nu igen, ja ni ser inte ens de klarar man av att göra. Blivit lat också...

Sedan är det tur att denna vecka avslutas på Défine, ska bli skojsigt. Längtar!! Sen e de väl lite party på gång igen..


Jag måste rycka upp mig, behöver nog lite drag hjälp att komma upp igen.


/Plutten "Ensamt"

Söndag igen..

Ja eller jag tror de e söndag:) Ute kväll igår i vanlig ordning, förfest hos robertsson med grabbarna och mollan. Vidare till stan å cheers å en sväng på harrys där jag träffade Åsa å hennes tjejgäng, de va trevligt. Kvällen avslutades med en hamburgare på torg grillen med wiktor fick även skjuts hem, tur för de va grymt kallt. när jag å wiktor stod å tjötade innan vi skulle gå åt varsitt håll såg vi två vinglade frusna damer, Jennie å Malin så söta dom va:) Sedan gick jag upp till mig och somnade rätt fort för engångs skull. Jag var väldigt trött om man säger så.


Idag vaknade man å helt slut, ännu mer träningsvärk än gårdagen. Så idag tänker jag inte göra många knop. Dodo hämtade mig för lite käk på campino med martin sen åkte jag hem igen. å har nu legat å glott på tv i soffan. Såg ett program om en familj med 6lingar helt otroligt. Och mamman jobbade skift å hade som mål att springa ett halvmaraton don gjorde det och klarade det. Mamman var strålande glad hela tiden och ja de var kul att se. Men den rollen hade jag nog inte passat i haha.

Nehe som sagt inte många knop idag blir nog en film eller något. Jag gillar inte söndagar, ångest å ensamt. Vill resa bort. Får väl spela på hästar eller något.


I morgon var de igentligen planerat att vi som va i frankrike skulle träffa våran lärare men han fick förhinder så de blir nästa vecka. Så inget planerat mer än att jag ska hämta nellie på dagis. Får se vad dagen bjuder på..





//Plutten "Har du en famn för mig?"





Dagarna är sig lika..

Blir inte så mycket uppdatering nu, jg har tid men inget att skriva eftersom varje dag är nästan den andre lik. Alltså lördag hela veckan:)


I veckan har jag vart på AF på två möten och även vart på eson pac på intervju, de e väl inte jag att jobba där men får se hur de blir. Har också börjat dra i andra kontakter får se vad som händer. Jag måste nog bara inse att jag måste lämna det blå laget någon gång, om det blir i år det vet jag inte. Vet inte vad jag vill just nu, väldigt tankspridd.

Annars har jag inte gjort så mycket denna veckan passat hund  och kom fram till att det var väldigt mysigt men inget för mig att ha hund här. Spelade spel här igår kväll med.

Fredag idag, vaknade som alla andra dagar när posten kom, den kommer ungefär mellan 10.40 och 11.00 igår vill jag minnas att han var sen sådär kvart över elva. ja ni märker ju att man blir tokig att vara hemma. Brukar gå upp och kolla posten och sedan somna om igen. Gick upp strax efter tolv idag åt frukost å sen kom pappa förbi, han ska fixa något jag kan ställa för min balkongdörr, den är inte riktigt helt okej. Drar in en del om man säger så. Sen så började tvätta och diska som jag alltid gör typ. Å nu har jag även tagit ner ljusstakarna å istappar, och kulorna från fönstret och även den sista grejen julbocken Sven har också fått komma till ro i sin låda på vinden:)

Känns ganska tomt nu när jag tömde fönstret så jag får nog ha lite nya härliga vårblommor eller något så blir de nog bra :)

Nu tänkte jag åka å hämta ut ett paket på posten, tror de är min nya klänning som jag beställde på julafton till min 20års dag från stylebystars, undrar om jag kan hålla mig en hel månad:) Sen ikväll blir de kalas för lillsyrran som fyllde år i veckan, å sen blir de förmodligen att spela spel. Får väl se vart kvällen slutar.


/Plutten "Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort!"



Vackert!

En dålig dag..

Igår hade vi lite fest här hemma med några tjejer från jobbet mycket trevligt! blev vidare till krogen, ganska så tråkigt där men så e de ibland.

Vaknade i morse mådde inte alls bra, förstår inte hur jag kunde bli så dålig drack inte så mycke juh. Men iafl kom dodo å andreas å hämtade mig för att åka och äta. Balansen va ingen bra å jag trodde nästan jag va full när jag vakna, och det är inte okej. Drack ju mindre än vad jag brukar. Men kroppen orkar väl inte med allt festande kasnke. så nu blir de lungt ett tag.

Sedan åkte jag hem å somnade som en stock, fick panik och städade för mormor å mamma skulle komma. Sen blev jag lite piggare fick upp min lampa å så fick jag min 20års present av mamma en malm huvudgavel/sänghylla till sängen, men vad hände? jo Martin och dodo hjälpte mig att montera den, de tog sin tid men när vi var klara jo då är den mindre än sängen. inte okej! så nu står jag här med den monterad och klar men den måste tillbaka. Dom har fått fel i varutlämmningen på ikea. Alltid är de något fel! som tex när jag köpte sängen va den juh skadad, syns inte men man stör sig! så mamma ska iafl ringa om den i moon så får vi se vad dom säger. Montera ner eller inte.

puhhhh varför gick man ens upp denna dagen, blir så deppig när saker går fel.

Måste upp tidigt i mooon å fixa detta, så det är överstökat. Den står juh bara här och stör mig!


Hoppas att jag intre drömmer någon mardrömm i natt, för jag har gjort de dom senaste dagarna nu å de e inte alls kul. Sover jätte dåligt då.


Hoppas också på en bättre dag i morgon! Frankrike gänget kommer hit på kvällsfika:)

//Plutten "I hate it"

Kallt...

Dags att uppdatera lite, sitter just nu och glor på datorn och fryser om fötterna. Men värmt mina Hot sox nu så hoppas de hjälper. Annars så fick jag ett tips innan, att jag skulle ha en kille som värmer mig men nu hade jag ingen sån så jag får väl överleva. Ja ni märker nog att jag e sjukt rastlös, jag klarar inte detta.

Idag blev jag väckt av en lika rastlös sandra, så fick gå upp klockan va strax efter lunch inte alls bra. Jag å sandra försökte fördriva tiden med lite crusing:) sen åkte jag hem lagade mat och grabbsen kom å käkade å tjötade. Åkte sedan iväg för att försöka få bort dodos bil från den snödrivan han parkerade i gick väl bra efter några om och men, med publik av hans grannar. Åkte också en sväng med gurras nya bil. å sen va jag hemma igen. suttit här å glott. och kommit på att de inte alls är kul att vara arbetslös är jätte pigg nu ju, när man ska sova.

I moon vad ska man hitta på då troo?! ring gärna och väck mig om ni har något förslag. annars kommer jag aldrig upp!


På lördag blir de kassafest med jobbtjejerna hemma på nyhemsgatan, och på måndag kommer frankrike gänget hit på kvällsfika:) Något att se fram emot iafl:)



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort!


/Plutten


Ge mig sol å värme nu!! jag vill åka!


Nyår!!

Nytt år, Nya möjligheter!


Vi firade in det nya året hemma hos mig, vi va 24st och det va stolar å bord i hela lägenheten men det gick fint! Vi åt smörgåstårta och till efterrätt blev det pannacotta och hallonrutor. När klockan började närma sig tolv slaget, så begav vi oss ner till fästningen. Vi hade tur som hade tillräckligt med chaufförer så vi slapp gå i kylan. Vi korkade upp champange och såg de fina fyverkerierna och åkte sedan hem till mig igen för att fortsätta festen. Blev en bra kväll! Tack alla som kom:)

Nyårsdagen va det städning som gällde, denna gång va de inget som gick sönder och de va inte heller lika mycket att städa som förra festen så det var skönt. Tog ändå sin lilla tid, tur man fick hjälp! Slängde även ut granen när jag ändå var i farten, den barra något fruktansvärt! Sedan var det dags att gå på bio, Avatar mycket bra och sevärd. Efter bion blev de lite käk och hem till mig för att spela spel. Många skratt blev de!!

De va de de. Nu är de nytt år, å jag e rastlös. Har juh ofrivillig semester som jag kallar det. och jag har redan tröttnat nästan. hahah Redan vänt på dygnet men de löser sig.


2009 va ett kul år med frankrike, ayia napa, bal, student, och massa mer. Men 2010 kommer också bjuda på en hel del roligheter, vi får se:)

















Mobilblogg: http://www.bowmed927.blogspot.com/
Läs mer här!


/Plutten


RSS 2.0