Ge mig 1 november nu!!!

Längtar mycket nu, vill flytta nu. Men tiden går fort förhoppningsvis.

Mycket på jobbet idag men då går dagarna fort.

Ikväll har vi hängt på donk för ovanlighetensskull, sedan tog jag mig en välbehövlig terapirunda med skorpan eftersom jag kände mig lite nere. Funderade en del och kom på att ensamheten är min största fiende. och nu menar jag inte vara själv utan att ha någon nära ja ni förstår. Men bara jag får flyttat och börjat om så kommer jag upp på topp igen.

Slut på deppet nu, i moon ska jag umgås med min kära lillasyster Nellie hon är bäst, solstrålen i mitt liv helt enkelt. Senare ska jag nog åka å kolla på möbler med min stjärna Olivia. Å sen ska jag fixa å greja å kanske hinner jag med en omtanke på min bil, tvätt och städning!! Behövs!!! Ska juh åka å skriva kontrakten med kom jag på:) Fullt upp, förutom på kvällen ska jobba på lördag så blir lungt iafl.

Fest på lördag!!!

Dags att sova


/Plutten "Spolar tillbaka och minns"



Gott och blandat!

Är du säker på att du saknar det du söker?

Det ordspråket sitter i min bil så att jag kan se den varje dag, och fundera en stund på den saken,


Ja nu har de gått ännu ett tag sen sist, hinner inte med att blogga nuförtiden. Jobbar mycket å mina enstaka lediga dagar klämmer jag in en massa grejer som ska göras. Tex var på Ikea, mio, fynda m.m å nästa lediga dag ska jag fortsätta kolla runt. Letar soffa, och de e inte de lättaste. Men det är kul. Så jag jar fullt upp.

Hänt de senaste, hmm vart rätt lungt i fredags va jag å Dodo på Ikea och sen kom gänget upp å vi möttes på piren för där va de black race. På lördagen va det jobb och sen fest hos Hanna men jag körde för jag har jobbar från lördag-torsdag ledig fredag jobba lördag ledig söndag. Sen e de ny vecka igen.

igår hade vi film mys hos gurra iafl, såg twilight eller hur det stavas, den var bra. och det var mycket trevlig kväll. Med chips, dip, morätter, popcorn och självklart cola.

Igår köpte jag även en ny klänning på stylebystars min favorit sida!! Och i fredags handlade jag lite grytor och så.

Min lediga dag är planerad redan nu, börjar med att passa min lillasyster en stund, sedan åka å kolla möbler med Olle kanske och så ska jag åka å skriva kontraktet och lite sådana småsaker.


här kommer till bilder från Rhapsody/Gekås:





God natt/Plutten "Jag har allt, Du inget"

Jobb och lite så..

Hej igen nu var de ett tag sen sist ska sammanfatta tiden som gott kort.

Weekend i Gbg var jätte mysigt, tack tjejer!


Efter detta var det dags att börja jobba, känns jätte bra. kom in i det igen direkt och de är som vanligt.
skönt att vara tillbaka och att man kommer in i vanliga rutiner igen. Men vi har vart ute på krogen nästan varje dag efter jobbet och det är helt okej att vara nykter och träffa goa människor.

Torsdagen den 9/7 festade vi till det lite och firade att Maria kommit in på skolan och jag fått en lägenhet, kanon rolig kväll!

Seda var det rhapsody med jobbet och en vän, tobbe var min dejt för kvällen. Mycket skoj hade vi i våra gula t-shirtar:)
bilder från denna kväll kommer.

jaha vad har mer hänt, jobb och krogen för det mesta med grabbsen och damerna:) mycket trevliga kvällar. igår va vi ute och ja lite för mycket dricka men de va skoj. Fick övernatta hos malin igen:)

Idag mådde jag inte helt okej men så e de, åkte senare på kvällen med grabbsen och Maria till tvååker och sen stan å kolla runt lite. å så hamna vi i poliskontroll och jag körde daniels bil, han tog böterna som inte blev på så mycket som tur var. men uch vad jag tycker sånt är jobbigt.

Tänkte passa på att berätta lite om min nya lägenhet! Nyhemsgatan 4 flyttar jag till den 1 november. Det är en 2a på 75kvm och är väldigt fin och har balkong. jätte nöjd med den. Är så himla lycklig, känner att alla bitar börjar falla på plats igen och det kan bara bli bättre. De va ju detta jag behövde. Måste ge ett stort tack till mina vänner på Défine som hjälpte mig att fixa den. Ni är guld värda ska ni veta!

Ja de va en del av vad jag pysslat med senaste tiden iafl och jag har haft skoj!


//Plutten "Lycklig"



Weekend!

Nu var de helg igen, denna helgen spenderas i Gbg, jag och jessica fick en weekend i gbg av therese och hanna. Vart vi ska bo är hemligt så jag berätter mer senare.

Veckan som gått har jag legat på stranden nästan verje dag,  Måndagen blev det lite fest. sedan har jag vart en del i garaget och vi har grillat och så. Mysigt är det. och igår var jag ute med Défine, vi var först hos Åsa åt god mat och drack drinkar, sedan vidare till sociten där var det mat och gratis dricka fram till en viss tid. Jessica andersson eller va hon heter var där, men jag missade henne totalt haha. Det var en rolig kväll. Tack för en underbar kväll!!

har packat nu, ser ut som om jag ska vara borta en vecka hahah:) så e de alltid. Hårblås, plattång, volymtång m.m tar sådan plats:)

På måndag ska jag tillbaka till verkligheten, äntligen. Börja jobba så man kommer in i rutinerna igen, sköönt!!

Nu dags att åka, ha d bra ses på söndag.

/Plutten "Innerst inne"

RSS 2.0