Helgen..



I fredags firades Dodos 25års dag, med en kanon fest roligt var det och det blev mycket dans. vi hade hållt på å fixat hela dagen, och de blev kanon bra.

på lördagen vaknade man å mådde som man förtjänade gick ner till lokalen som dodo och stenman höll på och städa samtidigt som dom förfestade hahah, fyy å jag var galet trött. Sedan blev det en kväll med mamma familjen, kubbspelning, kärleksparken och solviken. sedan åkte jag vidare till johannes på lite förfest och sedan til oscars och cheers and beers. Trevlig kväll det med!

Söndag, blev det mat med familjen pappa och stranden, steka och bada. underbart. Sedan blev det tre toppar med lite folk och senare till borås med grabbsen, mycket trevligt! var lite inne på att gå på sweet sunday men va lite seg så kände att en kväll med grabbarna var mycket roligare.

I moon ska jag beacha och lite så, sen lutar det åt club monday och senare på natten också landvetter å hämta jocce med min malin. :) myyyys!!

nu e jag trött natt på er!


/Plutten "som då"



Sommar!

Nu äntligen är sommaren här på riktigt. Helt underbart, ligger på stranden på dagarna och kvällarna hittar man alltid på något.

Idagt har vi tagit ett sista farväl äv morfar, spred hans aska över hans sjö. För han gillade inte kyrkor och kyrkogårdar. Det va fint. Men det är verkligen borta i urskogen.

Hittat på lite allt möjligt det senaste, men mest stranden:) sköönt. får juh passa på så länge man e ledig.


Inte så mycket mer att berätta, kommer bli en galen helg iafl.



finns bara ett ord, Saknar!!




//Plutten


Midsommar m.m..

Ja och de blev en galen midsommar hemma hos hanna, med god mat och gott sällskap. Jag bjuder på denna kväll:) hehe lite bravader blev det allt.

Sedan va de utgång på lördag med dom bästa. Mycket trevligt kväll. om man bortser fran min tand som gick av, när jag dansade och skulle dricka så slog någon till den å så gick tanden av. Och ont gör det!!

Idag har jag vart med brudarna vid fästningen sen blev det garaget med grabbsen:) Sen kom också Linda. Vidare till stan sen lite race å sen stan igen, och gurras bil fick köra en sväng eller två ikväll iafl.

Nu e de dags att försöka sova med min onda tand blir inte helt enkelt. sen upp tidigt och hoppas på att få en tid i moon!


Vill tillbaka!!


/Plutten


Skorpan...

Nu kan skorpan gå ett år till iafl, tack Dodo världens snällaste är du! Har fått låna hans bil undertiden så den får sova hos mig i natt också, Sen får skorpan komma hem i moon :)

Idag sov jag länge i min nya lilla säng, mycket bättre än madrassen. Sedan åkte jag till Défine å gjorde mig en fin krans. Mycket trevligt att hälsa på och kransen blev kanon fin. Jaha sen har jag vart hos pappa för maggan fyllde år så lämnade en liten present och åkte också förbi garaget på vägen hem, alltid lika trevligt. Sedan va de kina mat hemma å Lea å syrran va på besök. Har glidit runt resten av kvällen de gamla vanliga.

Idag har jag känt mig lite krasslig men hoppas de e bättre i moon, har vart lite nere också funderat mycket över saker å ting. Men men så e de. De e inte läge precis.

j
Saknar!!



/Plutten


Ledighet..

Ja då har ledigheten börjat och för att fylla dagarna och vara lite nyttig bland allt onyttigt tar jag en promenad varje dag när jag vaknat, har klarat två dagar än så länge. Men de e rätt skönt att röra på sig var ett tag sen, sisådär sen jag sluta surfa och det va ett år sen. Sedan har de hunnits med lite shopping ett par vita håliga jeans och en tunika och lite annat smått.

Idag har jag vart med min underbara Olivia, och hängt med gänget och även en stund med brudarna vid fästningen.

Det är rätt svårt att fylla dagarna med saker att göra, blir rastlös och redan trött på att vara ledig. Ni som känner mig vet juh att jag gillar att hålla igång. Och om jag blir allt för rastlös så tänker jag på fel saker så måste hålla igång! Hoppas på lite varmare väder så man kan fortsätta på brännan.

Skorpan min är nu på lagning, Dodo du är bäst. Så nu får jag köra accord en dag, trevligt. Tack vännen du är guld värld.

Får se vad morgondagen har att erbjuda, promenad först och sedan hoppas jag på några timmar på stranden:)

Ayia Napa - Oförglömligt - Vill tillbaka nu!!


Afterpool med passoa varje dag:P


Afterpool:P


Bjuder alla mina läsare på denna bild, om ni inte ser så har lilla Elina badat
mitt i natten med kläderna på, eller jag blev islängd. En galen natt!!


/Plutten "Är du säker på att du saknar det du söker?"


Napa, Balen, Student och Skolavslutning...

Nu var de längesen jag skrev, men får ta och sammanfatta dessa underbara 2 veckor!

Ayia Napa
Det var grymt roligt, galet och underbart!! Tack alla underbara som var med och gjorde denna resa så jäkla bra!!





Balen
Så vacker kommer man aldrig vara igen, bara om man gifter sig. Robin och jag hade en fantstisk dag med mycket fotgrafering. Vi var så fina! tack robin för en fantastisk dag! Anja gjorde håret och sminket mycket fint, hon ska ha ett stort tack! Mormor ska också ha ett väldigt stort tack för att hon sydde min underbart fina klänning!! Kvällen blev mycket bra!









Studenten
Oj vilken dag, en av dom bästa i livet. Började med champangefrukost hos mig och sedan vidare för fotografering och vidare till stan. Sedan var de mingel innan utspringet och sedan var det dags. Två fula skyltar stod familjen och vännerna med och jag var mycket glad. Sedan åkte vi vårat grymt snygga flak 2 underbara varv i regnet men vi hade juh tak iafl:) Vidare hem till släkt och vänenr och oj var lite full. Fick en massa fina presenter och det var en trevlig kväll. Sedan åkte jag vidare för att fortsätta festen hos Linda och sedan blev det oscars! Ännu ett stort tack till alla som gjorde denna dag något så fruktansvärt rolig och fantastisk. Och tack för alla gratulationer, blommor, nallar och presenter! 







Skolavslutning
Upp tidigt, mycket trött. Sparbanksahallen och avsluning. Mycket fint var det där. Det var stipendie utdelning och jag fick Stipendium motiveringen var:

Elina har god studieresultat i Handelsprogrammets karaktärsämnen.
Hon har förmåga att lyfta fram andra, både som ledare och kamrat.
Hon ger god service även i nästintill omöjliga situationer - dessutom med glimten i ögat!

Kändes underbart att få detta!

Sedan var jag med dodo en stund och sedan la en blomma på mattias plats och sedan var de fest hos Linda igen. Det var en jätte rolig kväll och den avslutade jag på Cheers and Beers. Tack malins mamma som körde hem mig. Blev lite för mycket dricka kan jag tro:) men de gick bra. Tack ännu en gång för alla gratulationer!










Idag
Städat flaket och de blir nog gislaved ikväll. kanske fest får se. Man är rätt sleten efter dessa två veckor:)



/Plutten "Det är över nu"

RSS 2.0